Dodaj do ulubionych

Immunitet forum Kielce

IP: proxy / 10.1.0.* 08.10.03, 17:12
Jeżeli nie godzisz się na to co się dzieje wokół, jeżeli masz własny pogląd
na otaczającą rzeczywistość, jeżeli twój tok myślenia odbiega od powszechnie
przyjętego kanonu, słowem jeżeli jesteś nieprzystosowany, powalony, kopnięty,
porąbany – to się wpisz!
Myślę, że jak się wpiszesz, to uzyskasz immunitet. W związku z tym będziesz
sobie mógł pozwolić na różne rzeczy ;)
Ja się niniejszym wpisuję :)
Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Jakub Re: Immunitet forum Kielce IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 17:17
      Na jakie rzeczy?
      • Gość: BBB Re: Immunitet forum Kielce IP: proxy / 10.1.0.* 08.10.03, 17:24
        Gość portalu: Jakub napisał(a):
        > Na jakie rzeczy?

To już kwestia Twojej wyobraźni i fantazji :)
        • Gość: Jakub Re: Immunitet forum Kielce IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 17:48
          Miałem taką nadzieję.

(Chodziło mi o dyskretne i bez zwracania na siebie uwagi dopisanie się.)
    • Gość: Mieszkaniec Re: Immunitet forum Kielce IP: 2.4.STABLE* / *.wl.kielce.octava.net.pl 08.10.03, 18:08
      "... W związku z tym będziesz sobie mógł pozwolić na różne rzeczy ;)"
      Czy to znaczy że będę mógł bez obawy nazwać wiadomą osobę "kretynem" bez obawy
      że ten skieruje sprawę do prokuratury:))
      To się wpisuje. Immunitet fajna rzecz:))

Pozdrawiam
      • Gość: BBB Re: Immunitet forum Kielce IP: proxy / 10.1.0.* 08.10.03, 18:15
        Gość portalu: Mieszkaniec napisał(a):

> "... W związku z tym będziesz sobie mógł pozwolić na różne rzeczy ;)"
        > Czy to znaczy że będę mógł bez obawy nazwać wiadomą osobę "kretynem" bez obawy
        > że ten skieruje sprawę do prokuratury:))
        > To się wpisuje. Immunitet fajna rzecz:))
        > Pozdrawiam

Jeżeli tylko dodasz "wg mnie", to myślę, że oczywiście. W najgorszym przypadku
        udzieli Ci poreczenia Klub Osób Immunitentnych :)
        Witaj w Klubie :)
        • Gość: Filip Re: Immunitet forum Kielce IP: *.look.ca 08.10.03, 19:48
          Taka "czapeczka" nad UM jak dobrze zrozumialem, nie wiem czy mam prawo ale sie
          wpisuje.
          • Gość: BBB Re: Immunitet forum Kielce IP: proxy / 10.1.0.* 08.10.03, 20:02
            Gość portalu: Filip napisał(a):
            > Taka "czapeczka" nad UM jak dobrze zrozumialem, nie wiem czy mam prawo ale
            sie
            > wpisuje.

Goscie z zagranicy sa szczegolnie mile widziani.
            To potencjalni inwestorzy i sponsorzy :)
            Witaj :)
            • Gość: Jakub Re: Immunitet forum Kielce IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 21:38
              Ale przecież Filip nie jest z Brazylii ani z Gotha (NRD)?!

No dobra, witaj.
              • Gość: Mieszkaniec Re: Immunitet forum Kielce IP: 2.4.STABLE* / *.wl.kielce.octava.net.pl 08.10.03, 21:46
                A "Dużo-Tanio-...." tez przyjmiemy?? Bo jeśli miałbym głosować to chyba ...

Pozdrawiam
                • Gość: BBB Re: Immunitet forum Kielce IP: proxy / 10.1.0.* 08.10.03, 21:51
                  > A "Dużo-Tanio-...." tez przyjmiemy?? Bo jeśli miałbym głosować to chyba ...
                  > Pozdrawiam

On jest niewątpliwie uskrzydlony...
                  Immunitet mógłby Mu się przydać :)
                  P.S.
                  Może to jednak On te Kielce z lotu ptaka?!
                  • wojciech.domagala Re: Immunitet forum Kielce 17.10.03, 18:56
                    Gość portalu: BBB napisał(a):
                    > On jest niewątpliwie uskrzydlony...
                    > Immunitet mógłby Mu się przydać :)
                    > P.S.
                    > Może to jednak On te Kielce z lotu ptaka?!

Czy immunitet mnie chroni przed zesłaniem na Sybir ?! albo do łagrów ?!

Wojtuś
                    • Gość: BBB Re: Immunitet forum Kielce IP: proxy / 10.1.0.* 17.10.03, 19:02
                      wojciech.domagala napisał:
                      > Czy immunitet mnie chroni przed zesłaniem na Sybir ?! albo do łagrów ?!
                      >
                      > Wojtuś

Zdecydowanie!
                      Musisz w to tylko mocno wierzyć.
                      • Gość: Jakub Re: Immunitet forum Kielce IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 19:11
                        ... albo wsiąść w kibitkę do Unii Europejskiej.
                        • Gość: BBB Re: Immunitet forum Kielce IP: proxy / 10.1.0.* 17.10.03, 19:18
                          Gość portalu: Jakub napisał(a):
                          > ... albo wsiąść w kibitkę do Unii Europejskiej.

Cóż, w zasadzie już w niej siedzimy.
                          Szkoda, że niektórzy dopiero teraz zaczynają sobie uświadamiać, że to nie
                          obiecywany luksusowy pociąg :(
                          • Gość: Jakub Re: Immunitet forum Kielce IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 19:28
                            Tak czy owak kibitka do Unii Europejskiej zabezpieczy Wojtka przed Syberią,
                            z tym, że nie na pewno.
                • Gość: Jakub Re: Immunitet forum Kielce IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 21:53
                  Czy "Dużo, tanio" to niech zdecyduje kolektyw albo tow. I sekretarz BBB.
                  • Gość: Mieszkaniec Re: Immunitet forum Kielce IP: 2.4.STABLE* / *.wl.kielce.octava.net.pl 08.10.03, 22:05
                    Zaproponował bym mu mailem ale jak dostanie mój adres to gotowy mi swoje zdjęcia
                    przesyłać codziennie:)) Może sam zauważy wątek i sie zapyta. Wtedy zagłosujemy.

Pozdrawiam
                    • wojciech.domagala Ukrywam to skrycie, że kocham się w Ziemowicie. 15.10.03, 07:41
                      > Zaproponował bym mu mailem ale jak dostanie mój adres to gotowy mi swoje
                      zdjęci
                      > a
                      > przesyłać codziennie:))

Chcesz się wymieniać na spam ?! śmieszne filmy dzisiaj wysyłam, obrazki,
                      animacje i fotografie ;-))) Tego będzie z 3 MB dziennie ;-))) Jak masz coś
                      śmiesznego to podaj adres i będziemy się wymieniali ;-)))

>Może sam zauważy wątek i sie zapyta. Wtedy zagłosujemy.
                      > Pozdrawiam

Niniejszym się dopisuje (!), zeby móc wyrażać swoje uczucia o Ziemowicie.

Ukrywam to skrycie,
                      że kocham się w Ziemowicie.

Wojtuś

<REKLAMA> DUŻO - TANIO - TESCO <REKLAMA>

Chciałem jeszcze zaznaczyć wyraźnie, że tak jak Redaktor Ziemowit napisał w
                      Gazecie Wyborczej.:
                      "Fryderyk Chopin urodził się i mieszkał w Stalowej woli koło Warszawy" :)))
                      • Gość: BBB Re: Ukrywam to skrycie, że kocham się w Ziemowici IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 09:36
                        Witam Panie Wojciechu!
                        Co do Pana Ziemowita, to pozostaje tylko rzec: serce nie sługa :)
                        Pozdrawiam :)))
              • Gość: Jakub Re: Immunitet forum Kielce IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 21:50
                Wszystkich socjalistów, z której by nie pochodzili strony, informuję, że to
                powyżej, to był żart. W dawnej, pańskiej Polsce, takie właśnie żarty nazywano
                żartami. Zwłaszcza te - o NRDe.
    • Gość: Mieszkaniec Re: Immunitet forum Kielce IP: 2.4.STABLE* / *.wl.kielce.octava.net.pl 09.10.03, 00:38
      No i chyba nikt więcej nie chce immunitetu:))
      Może jutro sie odezwą. Nawet "Duzo-Tanio-..." nie napisał:((

Pozdrawiam
      • wojciech.domagala Immunitet forum Kielce 16.10.03, 22:26
        Już się odezwałem ;-)))

Widziałem dużo zdjęć Adama Michnika - z kieliszkiem w ręku. Jestem zaniepokojony.

wojciech.domagala@gazeta.pl
        -----
        free.art.pl/makrofotografia/
    • Gość: Mieszkaniec Re: Immunitet forum Kielce IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 15.10.03, 00:04
      W dobie wszechobecnej cenzury i skretyniałych "hop", "ble", "v" i innych takich
      chciałbym zaprosić do wpisywania sie:)))

Pozdrawiam

P.S. Korzystając oczywiście z nadanego mi immunitetu:-)
    • Gość: Najarany Re: Immunitet forum Kielce IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.03, 11:25
      Mimo to, że immunitet powoduje u jego właściciela nawet całkowite oderwanie od
      rzeczywistości i błędne przekonanie o własnej bezkarności zaryzukuję i wezmę
      jeden dla siebie. Wszak mój znajomy mawia, że jak dają to brac, a jak biją to
      sp...ć.
      • Gość: BBB Re: Immunitet forum Kielce IP: proxy / 10.1.0.* 16.10.03, 19:44
        Gość portalu: Najarany napisał(a):
        > Mimo to, że immunitet powoduje u jego właściciela nawet całkowite oderwanie
        od
        > rzeczywistości i błędne przekonanie o własnej bezkarności zaryzukuję i wezmę
        > jeden dla siebie. Wszak mój znajomy mawia, że jak dają to brac, a jak biją
        to
        > sp...ć.

Witam!
        Oderwać się od rzeczywistości nie jest czasami źle :)
        Znajomy jest bardzo pragmatyczny :)
    • Gość: Jakub Re: Immunitet forum Kielce IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 08:23
      Czy funkcjonariusze cenzury Gazety Wyborczej_Kielce mają immunitet forum Kielce?
      • Gość: Mieszkaniec Re: Immunitet forum Kielce IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 17.10.03, 19:20
        Gość portalu: Jakub naskrobał korzystając z immunitetu:

"Czy funkcjonariusze cenzury Gazety Wyborczej_Kielce mają immunitet forum Kielce?"

Nie przypominam sobie żeby ktoś wyrażał na to zgode. Ale jeśli mamy głosować to
        ja jestem 3xNIE!!!

Forumowym Cenzorom mówimy NIE!

Pozdrawiam:)
        • wojciech.domagala Re: Immunitet forum Kielce 17.10.03, 19:32

> Gość portalu: Jakub naskrobał korzystając z immunitetu:
          >
          > "Czy funkcjonariusze cenzury Gazety Wyborczej_Kielce mają immunitet forum
          Kielc
          > e?"
          >
          > Nie przypominam sobie żeby ktoś wyrażał na to zgode. Ale jeśli mamy głosować
          to
          > ja jestem 3xNIE!!!
          >
          > Forumowym Cenzorom mówimy NIE!
          >
          > Pozdrawiam:)

Nie ! Nie ! Nie !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka