Gość: Arystoteles IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 22:17 Jakub? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Wypadek w kampusie PŚk IP: 212.244.153.* 29.10.03, 08:14 Po pierwsze współczuje. Po drugie : wypadł z trzeciego piętra i jest tylko potłuczony... student potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: Wypadek w kampusie PŚk IP: proxy:* / 10.100.5.* 29.10.03, 08:24 dziewczyna, która z tego akademika też z III piętra wyskoczyła nie miała tyle szczęścia i zginęła na miejscu. było to jakieś ok. 6 lat temu. najwięcej szczęścia miał chłopak, który po pijaku wyleciał bodajże z Mimozy z 7 piętra na zamarzniętą ziemię. trochę się tylko połamał. Odpowiedz Link Zgłoś
jozef_niedziela Re: Wypadek w kampusie PŚk 29.10.03, 10:56 Widzialem chłopaka zaraz jak go przywiezli.Jedyne co mu bylo to reka w błocie bo biedactwo wyladowalo w błotku.Sam nie potrafil powiedziec co mu sie przytrafiło.imprezy podobno nie było ,ale pod wplywem jakich uzywek byl to juz tylko on wie.no ale coz jakos studenci musza sie bawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Myślał o pracy IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 11:13 Może chciał nauczyć się fruwać. Nieźle jest obecnie zostać ptakiem. Otwierają się perspektywy zatrudnienia w parku miejskim, w którym Pan Prezydent Lubawski organizuje ptaszarnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Wypadek w kampusie PŚk IP: *.bg.am.lodz.pl 29.10.03, 15:10 biedactwo... pochlalo sie i walnal z okienka. coz w tym zlego albo nowego?. przeciez z okien swietokrzyskiej politechniki leca regularnie oprocz niecenzuralnych slow, rowniez i mebelki oraz jak widac studenci. pozniej taki jelop bedzie inzynier i bedzie podskakiwal za kazdym razem jaki to on nie jest fajnie wyksztalcony... a poki co trzeba placic na niego poprzez sluzbe zdrowia za jego zlamania, leki wczesnoporonne podawane garsciami swoim kolezankom przed w trakcie i po juwenaliach orzaz za leczenie w oddzialach odwykowych... taki kraj... tacy studenci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: click Re: Wypadek w kampusie PŚk IP: *.tu.kielce.pl 29.10.03, 21:07 ... jesteście wszyscy bardzo niesprawiedliwi. Chlopak ktory wypadl, ma opinie bardzo grzecznego i sympatycznego. nie ma zadnych problemow na uczelni- to dobry student panie "zniesmaczony"- spojrz pan raczej na siebie, moze i Ty obudzisz sie kiedys z glowa w nocniku i nie bedziesz wiedzial skad sie tam wziales. Nie byl ani pijany, ani pod wplywem czego kolwiek. byl raczej zdziwiony miejscem w ktory sie znalazl. wiem, bo bylam swiadkiem zajscia, bardzo to przezylam:( ludzie cierpnia na rozne przypadlosci, jedni mają wrzody a inni sa lunatykami, moze nasz kolega tez...?!zastanowcie sie co by bylo gdyby mieszkal na 8 pietrze? Ludzie nie bądzcie gburami i samolubami. pomyslcie gdybyscie sie sami znalezli w takiej sytuacji. Ja zycze koledze aby jak najszybciej doszedl do siebie i dziekuje Komuś tam na górze ze skonczylo sie to tylko siniakami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KurnaOlek Re: Wypadek w kampusie PŚk IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.03, 21:46 O kurna, czyżby upadły anioł ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłyŻak Wyluzowany :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 22:19 Wiesz co clik, gdybym jeszcze rok temu nie byl czestym gosciem w akademikach polibudy to moze bym ci uwierzyl w te glodne kawalki.Ale nie oszukujmy sie wszyscy wiemy co potrafi sie dziac w akademikach.Moze i kolega student jest spoko koles ale grzeczni chlopcy nie wylatuja w nocy z okien.A jak biedak jest chory i wie o tym to czemu zgodzil sie na zamieszkiwanie na tej kondygnacji? Co to żadna koleżanka nie zadbała o niego? Nie zrozum mnie żle...ja bardzo lubie studenckie zycie ...Luzik :) ech te studentki :) A że przeżył to masz racje niezły fart PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Czy to jakas nowa dyscyplina sportowa ?! 30.10.03, 07:38 Czy to jakas nowa dyscyplina sportowa ?! skok z trampoliny do basenu bez wody etc ... ?! -- szacuneczek ---- wojciech.domagala@gazeta.pl ------ free.art.pl/makrofotografia/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Czy to jakas nowa dyscyplina sportowa ?! IP: proxy / 10.2.0.* 30.10.03, 16:17 A więc tak: akademik, z którego wypadł to nie mimoza a proton - obydwa te akademiki zamieszkują studenci z byłej WSP a nie PŚk. Nie wylądował w błotku a trawie. Po drugie był tam gościem. Na 100% nie był studentem PŚk, a na 99% też nie WSP. A po trzecie nie sądzę, żeby to był dobry temat do drwin. Żaden wypadek czy śmierć nawet najmniej rozsądna nie powinna nas bawić. Więc zanim coś napiszemy lepiej się dwa razy zastanówmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmmm Re: Czy to jakas nowa dyscyplina sportowa ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.03, 16:21 A może zakwalifikuje sie do nagrody Darwina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żbik ale byla imprezka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 17:44 Anetko, chcesz powiedziec ze mozna przyjsc sie przekimac do akademika na noc? A mnie sie wydawało że to zabronione, no ale może sie myle.No ale po co w domu samemu jak w akademiku kolezanka przytuli, w tym przypdaku chyba nie chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Re: ale byla imprezka :) 30.10.03, 17:47 Zanim pójde do Akademika do koleżanki to zapytam sie wcześniej na którym piętrze mieszka........ ja jestem kruchy - trzeciego piętra bym nie przezył :-))) -- szacuneczek ---- wojciech.domagala@gazeta.pl ------ free.art.pl/makrofotografia/ Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: ale byla imprezka :) 30.10.03, 17:56 Tragedia!!Widać zupełnie nie ma o czym pisać skoro takie wpisy się pojawiają na forum....Po pierwsze taki wypadek nie powinien być tematem drwin...nie jest istotne czy student chciał latać, czy zwiało go z parapetu itd.Kilka lat temu na imprezie w akademiku byłam świadkiem wypadku...ze wspomnianego już we wpisach akademika, wypadła dziewczyna,,,zginęła..:-((( działo się to na wprost akademika w, którym byłam...momentalnie impreza sie skończyła a ja biegiem wróciłam do domu...tylko zupełni pajace mogą sobie żartować z takiego wydarzenia...i powtórzę jeszcze raz, nie ważne czy student złamał sobie kręgosłup czy paznokieć u kciuka ..nie ma w tym nic ..absolutnie nic śmiesznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KurnaOlek Re: ale byla imprezka :) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 22:39 Słusznie, tu się nie ma co śmiać. Jak w tym kawale: "Ty się zajączek śmiej, ale tyś zdrowo przypier..." Kurna też mi nowina, nisko latający student. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Student fizyki - sprawdzał grawitację. 30.10.03, 22:57 Student fizyki - sprawdzał grawitację. Może doktorant ?! -- szacuneczek ---- wojciech.domagala@gazeta.pl ------ free.art.pl/makrofotografia/ Odpowiedz Link Zgłoś
50m wyskocz po zapiekanke 31.10.03, 10:52 Teraz jak podjeżdzam w nocy pod budke obok akademika to sie boje co by mi jakis nisko latajacy student kebaba nie wyrwał Odpowiedz Link Zgłoś