velon11 08.01.09, 20:22 Mnie też próbowała zwerbować ale się nie dałem i przez to nie jestem prezydentem Kielc a także nie byłem dyrektorem Chemadinu i Chemaru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ubek Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 12:24 tuż przed wyborami podrzuci się parę dalszych kwitów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielce Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 12:28 cos w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: 77.223.220.* 16.01.09, 12:32 Chyba ludzie już myślą i wiedzą, kto mógł, i do dziś może, piastować różne stanowiska i funkcje....BEZ JAJ, no chyba że Kielce leżą na Księżycu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wydzIV albo był takim"skarbem".... IP: *.klc.vectranet.pl 16.01.09, 21:14 a "skarby" przynoszące korzyści trzyma się zawsze w ukryciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strach Re: albo był takim"skarbem".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 07:02 strach przed publikacją kwitów otwiera szeroko kasę najczęściej państwową,samorządową aż do wyczerpania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pstryk Re: albo był takim"skarbem".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 08:18 dla mnie autorytetem jest t.w. grzegorek, czasami zbyt dużo wychleje wódy i leży pijany jak bela ale co mu tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyklerykał Re: albo był takim"skarbem".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 12:37 Pewnie papiery właściwe posiada jeden ze zdolnych "Enkawudzistów" zatrudnionych w Ratuszu. 1. "Zdolny Enkawudzista"- to np. absolwent Szkoły im.Feliksa Dzierżyńskiego w Legionowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: albo był takim"skarbem".... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 16:37 Można coś więcej w temacie? Bo to b.ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielce Re: albo był takim"skarbem".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 09:31 spalic wszystko na stosie historii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tw Re: albo był takim"skarbem".... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 22:47 a aktami ipn są 2 wyjścia: 1) całkowicie odtajnić 2) przerobić na papier toaletowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IPN Re: albo był takim"skarbem".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 19:35 P. Lubawski okazał się wtedy człowiekiem honoru, człowiekiem szlachetnym, prawdziwym Polakiem. A ilu mamy teraz wokół siebie na kierowniczych stanowiskach osób, które dzięki temu, że coś tam podpisały, na kogoś doniosły - zrobiły błyskawiczną karierę? Czy nie nadeszła pora, aby "plewy oddzielić od ziarna"? Czy kiedykolwiek doczekamy czasów, gdy kapusie i zdrajcy znikną z kierowniczych stanowisk? Tego wymaga zwykla sprawiedliwość i uczciwość względem ludzi szlachetnych, którzy nigdy się nie sprzedali ubecji, nigdy nie splamili swojej godności i honoru. Czy kiedykolwiek nadejdą takie czasy? Odpowiedz Link Zgłoś
niekatolik.praktykujacy Re: albo był takim"skarbem".... 30.01.09, 14:17 jak chcesz to dam Ci w prezencie pudełeczko wazeliny ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadrowy Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 15:01 bez nadania partyjnego poprzedzonego zgodą ubecji zostanie dyrektorem nie było mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: 77.223.220.* 21.01.09, 21:13 oj,przecież wszyscy wiedzą, że trzon kadry kierowniczej w gospodarce i w administracji publicznej stanowiła nomenklatura partyjna.A czy teraz jest inaczej, jeśli chodzi o sektor publiczny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pstryku Serdecznie Jest O.K. bo zlikwidowali S.B. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 12:36 >>bez nadania partyjnego poprzedzonego >>zgodą ubecji zostanie dyrektorem nie było mozliwe Ale teraz po roku 1989 (w 2009) jest super, wszyscy są szczęśliwi, prawi, uczciwi i wszystko jest O.K. bo nie ma UB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firma Re: Jest O.K. bo zlikwidowali S.B. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 12:51 Wielu tak myśli a co niektórzy dali się uspic. Policja polityczna istniała istnieje i będzie istniec bo to nieodłączny atrybut władzy. Jeśli władza nie jest za bardzo rozpasana to jej działania nie są widoczne gołym okiem. Gromadzenie i przechowywanie kwitów to sedno sprawy, tak było jest i będzie bo to państwo właśnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pstryku Serdecznie Państwo Polskie jest bardzo bogate ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 13:02 Jeszcze jest jeden fakt z którego wszyscy nie zdają sobie sprawy. Państwo Polskie jest bardzo bogate ponieważ są tu jedne z najwyższych podatków na świecie. Poza tym pracujemy na tym terenie od 1000 lat i mało co do nas należy. Nie dorobiliśmy się niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reakcja Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 11:11 szkolenia urzędników u swoich pan prezydent nie panuje nad swoimi urzędasami może któryś ma coś na niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goście Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 09:01 gdyby było inaczej Pan Prezydent Lubawski dawno by zrobił porządek ale sam siedzi w tej łodzi i che dodryfowac do brzegu ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks Urzędasy robia jaja ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 16:11 Przydupasy WEL-a chcą pokazać jaki on jest rozrywany, więc puścili bąka,ze go chcą ! Gdzie ? Kto go weźmie , kto ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielce Re: Urzędasy robia jaja ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 14:41 to spadochroniarz wszędzie się zaczepi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: Urzędasy robia jaja ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 12:15 Kto go szukał, kto przeszkadzał, jak cały czas spokojnie był zatrudniony ? Na sile doprawiacie mu historię ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: histeryk Próbuja doprawic WEL-owi skrzydla ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 12:12 Ze niby taki poszukiwany, a kiedyś tam ... werbowany bez powodzenia ? ? Niedługo pewnie ostanie się jako kombatant, byle tylko wygrać w wojnie o stołki w magistracie ? Nie wygłupiajcie się, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Próbuja doprawic WEL-owi skrzydla ! IP: 77.223.220.* 26.01.09, 12:22 W Kielcach zostały te akta-teczki,które musiały, reszta się, chyba przypadkowo zresztą, spaliła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: Próbuja doprawic WEL-owi skrzydla ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 13:32 Czyżby zadbali o to dawni absolwenci Szkoły im.Feliksa Dzierżyńskiego w Legionowie (Szkoła kadr UB i SB), a teraz zatrudnieni u Pana Prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubek Re: Próbuja doprawic WEL-owi skrzydla ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 14:09 kilka kwitów sie zachowało czekają na dogodną publikację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opinia Re: Próbuja doprawic WEL-owi skrzydla ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 13:32 Czyżby zadbali o to dawni absolwenci Szkoły im.Feliksa Dzierżyńskiego w > Legionowie (Szkoła kadr UB i SB), a teraz zatrudnieni u Pana Prezydenta? są kopie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odpowiedź dla rtv Śco też próbuje i nie może IP: *.klc.vectranet.pl 27.01.09, 12:02 ŚCO POZORUJE chęć wypłacenia 150 tys. zadośćuczynienia okaleczonej pacjentce Małgorzacie Lisowskiej pomimo tego, że otrzymało z Sądu Okręgowego prawomocny wyrok. Jakie są tego przyczyny? Jeżeli pozoracja będzie trwać nadal podamy je do wiadomości publicznej. BĘDĄ TO BARDZO INTERESUJĄCE WĄTKI DOTĄD OFICJALNIE NIE PORUSZANE. Jest to wypowiedź z forum do artykułu pt. "ŚCO zapłaci 150 tys. zadośćuczynienia" z dnia 21 stycznia 2009 roku. Odpowiedź dla użytkownika rtv: Dziesięciu lekarzy stwierdziło raka ? Absolutna nieprawda ! w świetle faktów zawartych w aktach obydwu spraw cywilnej i karnej , a PRZEDE WSZYSTKIM w świetle dokumentacji medycznej samego ŚCO ! To bezkrytycznie powtarzane KŁAMSTWO ! rozpowszechniane bezmyślnie przez kieleckie media. Kto nie wierzy, może sprawdzić !STĄD ZAPEWNE TAKA TREŚĆ TEGO WPISU !!! Tylko patomorfolog dr. Jacek Sygut. wraz ze swoją współpracowniczką dr.Moniką Supeł oraz dr. Janusz S.(na podstawie błędnego rozpoznania w badaniu BAC wcześniej wymienionych lekarzy) lekceważac NAJWAŻNIEJSZY JAKO DOWÓD WINY ŚCO wynik badania mammografii i USG wykonany przez dr. Annę Palińską ( zgodnie ze skierowaniem dr.Janusza S.chodziło o lewą pierś- sutek i zaznaczone punktem miejsce w lewym górnym kwadrancie) o treści cytuję:" W miejscu wyczuwalnego zgrubienia nie stwierdzam zmian podejrzanych"- koniec cytatu, w swoich dokumentach medycznych wspomnieli o raku. W więc tylko TRZECH lekarzy ŚCO popełniło błąd niesłusznie rozpoznając raka (stwierdzili to biegli ze Szczecina a w przypadku fałszywego dodatnio rozpoznania raka w BAC wykonanym przez dr.Jacka Syguta (i dr.Monikę Supeł) stwierdził to również oficjalny wówczas konsultant ŚCO w dziedzinie patomorfologii Pan Profesor Andrzej Kulig z Instytutu Matki Polki w Łodzi.Warto dodać, że Pan Profesor Andrzej Kulig jest byłym profesorem dr.Jacka Syguta, który u niego się wykształcił. Ponadto, poza ŚCO Pan dr. Jacek Sygut pracuje i mieszka również w Łodzi. W całym ŚCO tylko w JEDNYM wyniku badania (BAC dr.Jacka Syguta)literalnie stwierdzono (błędnie !)raka. Nikt więcej ! nie stwierdził raka w ŻADNYM WYNIKU Taka jest prawda. Niestety produkuje się i rozpowszechnia wiele dezinformacji na wszystkie tematy dot. procesów cywilnego i karnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odpowiedź dla rtv Re: Śco też próbuje i nie może IP: *.klc.vectranet.pl 27.01.09, 12:27 ŚCO POZORUJE chęć wypłacenia 150 tys. zadośćuczynienia okaleczonej pacjentce Małgorzacie Lisowskiej pomimo tego, że otrzymało z Sądu Okręgowego prawomocny wyrok. Jakie są tego przyczyny? Jeżeli pozoracja będzie trwać nadal podamy je do wiadomości publicznej. BĘDĄ TO BARDZO INTERESUJĄCE WĄTKI DOTĄD OFICJALNIE NIE PORUSZANE. Warto podkreślić, że błędne rozpoznanie raka przez dr. Jacka Syguta z ŚCO w badaniu BAC z dnia 25-go kwietnia 2002 roku opisane wynikiem z dnia 30-go kwietnia 2002 roku, konsultowane przez Pana Profesora Andrzeja Kuliga z Instytutu Matki Polki w Łodzi w konsultacji nr.770 nie zostało potwierdzone. Pan Profesor zeznał, że nie znalazł tam jako oficjalny konsultant w dziedzinie patomorfologii firmy ŚCO ANI JEDNEJ KOMÓRKI RAKOWEJ. Identyczne zdanie na ten temat miała Pani profesor patomorfologii Maria Chosia z Pomorskiej Akademii Medycznej w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goście Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 17:01 czy to Bil czy Lubawski wart jeden drugiego dla mamomy sprzedali by duszę diabłu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerytka Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 12:05 tyle lat nam pomagają a jest coraz gorzej może poszli by na emeryturę i zajeli się sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrzywdzony Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 10:09 przez takich faryzeuszy mamy to co mamy za komuny do komitetu partyjnego za solidaruchów do konfesjonałów ot cała prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: 77.223.220.* 30.01.09, 10:47 Lud głupi. Nie potrafi zrobić porządku we własnym kraju. Przedtem okupant a teraz głupota nie pozwala.Ot cała prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscie Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 12:15 to nasza narodowa przywara dowalic kazdemu co sie wychyla zgnoic ustawic w szeregu kapusiów nikt nie ruszał z obawy że na na nas tez coś ma Odpowiedz Link Zgłoś
niekatolik.praktykujacy ciekaw jestem gdzie leży ten artykuł ? 30.01.09, 14:14 jest prawda, półprawda i g..no prawda ciekaw jestem gdzie leży ten artykuł ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goście Re: ciekaw jestem gdzie leży ten artykuł ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 14:53 > jest prawda, półprawda i g..no prawda > > ciekaw jestem gdzie leży ten artykuł ? jest święta prawda, tysz prawda,gó... prawda artykuł to tylko chwyt wyborczy na ile skuteczny pokarze czas ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxyyy Re: ciekaw jestem gdzie leży ten artykuł ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 20:24 chyba zbliża się czas ewakuacji trzeba ustawic kolesiów po spółkach może sie odwdzięczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MałgorzataLisowska Jeszcze Polska nie zginęła 2 IP: *.klc.vectranet.pl 31.01.09, 22:47 W związku z wpisem (Jeszcze Polska nie zginęła,gość:@v 28.01.2009 godz.23.55 informuję, że sprawa ta NIE "ZDOŁAŁA" WPŁYNĄĆ ani do Prokuratury Krajowej, ani Ministerstwa SPRAWIEDLIWOŚCI kiedy ministrem sprawiedliwości był ZBIGNIEW ZIOBRO. Zawiozłam wtedy osobiście do Kancelarii Ministra SPRAWIEDLIWOŚCI, pismo będące Zawiadomieniem o Możliwości Popełnienia Przestępstwa przez Panią Prokurator N.Z. występującą w sprawie karnej lekarzy ŚCO. Dla upewnienia się, że mojemu zgłoszeniu nie "ukręci się głowy" kopię pisma złożyłam też do Biura Podawczego Centralnego Biura Antykorupcyjnego. Pismo było zaadresowane imiennie na nazwisko szefa CBA Mariusza Kamińskiego. Jaki był efekt ? Z Ministerstwa Sprawiedliwości dostałam wymijające w swej treści pisemko, że w istocie "chodzi mi nadzór nad sprawą karną" !. Mojego pisma nie skierowano więc nawet w/g właściwości ! Nadzór nad tą sprawą już był, a sprawował go wiceprezes Sądu Rejonowego Pan sędzia J.K. Warto nadmienić, że (czego się nie spodziewałam, gdyż zwracałam się do Pana Ministra Zbigniewa Ziobry i dla "zabezpieczenia" do szefa CBA Pana Ministra Mariusza Kamińskiego-do których jednak jak myślę ta sprawa nie dotarła !) rezultatu mojego doniesienia N I E B Y Ł O Ż A D N E G O !. Były natomiast (może to normalne, bo prawie wszystkie, prócz jednej jak dotychczas osoby zaangażowane w moich sprawach awansowały !) awanse! Pani Prokurator N.Z. awansowała z Prokuratury Rejonowej do Prokuratury Okręgowej do Wydziału Walki z Przestępczością Zorganizowaną, a Pan sędzia J.K.pracuje obecnie w Sądzie Okręgowym. Ciekawe czy obecnie, gdy Ministrem Sprawiedliwości jest Pan Andrzej Czuma moje starania o ukaranie Prokuratora również zostałyby BEZ ECHA ? Proszę o uważne śledzenie tego forum związanego z artykułem pt."ŚCO zapłaci 150 tys.zł zadośćuczynienia" z dnia 20.01.2009 Prawdopodobnie będę niebawem zmuszona szczegółowo, wymieniając dane wszystkich osób ( w tym sędziego,który również awansował na wiceprezesa jednego z Sądów kieleckich) jak również podjęte przez nich, udokumentowane w aktach (wraz z podaniem numerów kart) kroki obliczone na ZABICIE PRAWDY, opisać rzeczywistość (która polega na nadrzędności zakulisowych ustaleń) jaka istnieje w toczących się od stycznia 2003 roku procesach będących w istocie zabijającym moją rodzinę horrorem, spektaklem za publiczne środki.WSZYSTKICH LUDZI DOBREJ WOLI BARDZO PROSZĘ O SOLIDARNOŚĆ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrzywdzony Re: Jeszcze Polska nie zginęła 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 15:38 uznaniowośc sądu przewlekły proces przygotowawczy zastraszanie świadków tak wygląda wymiar sprawiedliwości są równi i równiejsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: relatywny Re: Jeszcze Polska nie zginęła 2 IP: 77.223.220.* 01.02.09, 16:53 Wymiar nie działa w próżni.Korespondencja musi być zachowana,według najlepszych wzorów,reguł i pryncypiów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goście Re: Jeszcze Polska nie zginęła 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 17:03 ale nie w ubekistanie jakim jest Polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magistrat Re: Jeszcze Polska nie zginęła 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 18:08 uwaga internauci magistrat namierza niepokornych zakłada forum kto się wpisze może zostac zdentyfikowany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cierpliwa Re: Jeszcze Polska nie zginęła 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 10:34 do czasu parasol Gosiewskiego juz niedługo przestanie działac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goście Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 14:46 zbliża sie czas publikacji kwitów Przybylski winiarski Lubawski i inni kolesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielce Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 16:54 jeszcze Sygut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 20:08 pognał bym urzędasy magistrackie do kamieniołomów tam szybko przeszły by im głupoty które wyczyniają w naszym miescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 08:20 nie dawac im spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goście Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 17:37 zabrac mu przywileje samochody trzynastki wycieczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędas Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 11:02 sobie poprzydzielali kasę za nic nieroby wysokiego szczebla nam szarakom obcieli za pracę granda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 16:58 coś wisi w powietrzu PO szykuje jakieś kwity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 17:45 Gó..no !Od starszego kielczanina, sprzed wojny niemieckiej, usłyszałem wyjaśnienie, dlaczego ten pan lubi się z artystą , który kiedyś tam zmienił nazwisko, a ostatnio powrócił z USA.Otóż ich rodziny miały nieruchomości w Kielcach.Czy to tłumaczy budowanie pomników w mieście ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goście Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 09:07 pewnie tak inna kwestia to kto dostaje miejską kasę za te arcydzieła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 12:03 na wszystko brakuje a na fanaberie jest niech sie Pan Panie Prezydencie opamięta nie pomniki tylko ludzie mieszkają w tym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renta Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 17:00 skandal pomniki a my do piachu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubek Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 20:20 a on do pierdla zobaczymy jakiej marki samochodem będzie kierował proponuję taczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 16:49 i taki pojazd jest za dobry dla tego obywatela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywal Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 14:48 na każdego przyjdzie pora to tylko kwestia czasu już za chwilę zobaczymy jak krakowskie szczury opuszczają okret pod nazwą Kielce mielizna/kryzys/ na kursie wtedy o dziurę w w dnie bardzo łatwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ściema Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 08:41 jeśli moje przypuszczenia są trafne to za pieniądze województwa świętokrzyskiego i miasta Kielce wybudujemy zapasowe lotnisko dla Krakowa miasto Kielce niedługo całkiem się wyludni nastąpi marginalizacja województwa a w konsekwencji samodzielności Panu Lubawskiemu się nie dziwię wykonuje zlecone zadanie przez krakusów Dziwię się władzom województwa że podcinają gałąź na której siedzą Cała ta zadyma medialna w koło Obic ma za zadanie odwrócenie uwagi społeczeństwa od prawdziwych problemów: emigracja młodzieży galopujące bezrobocie mnożenie urzędów kontrolnych rozdawnictwo uznaniowe naszego majątku przypuszczam że do końca tej kadencji Pan L zrealizuje plany rozkładu naszego miasta świętokrzyskie bez Kielc nie będzie miało racji bytu chciała bym się mylić ale patrząc logicznie z perspektywy czasu dużo faktów się potwierdza brak instytycji wojewódzkich przykład lasy państwowe likwidacja urzędów centralnych powolne wycofywanie sie biznesu skuteczne odstraszanie małych firm i innych podmiotów gospodarczych tworzenie atmosfery marazmu apati niechęci do wszystkiego i wszystkich możecie to jeszcze zmienić radę miasta obudzić zarząd województwa przewietrzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 13:32 ciekawe tezy coś musi być na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
fulwia Kielce - poletko doświadczalne 20.02.09, 18:46 Obice jako temat zastępczy ma omamić mieszkańców i wprowadzić ich do Second Live. A w realu: budowanie krajowej drogi ekspresowej, Łódzka - Świętokrzyska, wyłączonej z ruchu lokalnego, TRANZYTOWEJ i dzielącej miasto na 2 częsci, północną i południową - o utrudnionym dostępie między nimi. I to dla pieniędzy, bo będzie budowana za krajowe! pieniądze, ale na potrzeby krajowe. Kto z tego będzie miał korzyści skoro nie mieszkańcy, bo pogorszy to komfort życia w mieście. Nowoczesne miasta budują obwodnice za miastem. Samorząd Kielce /tzn sam się rządzi/ jest do zamiany za nieodpowiedzialność i samowolę. W temacie Obice pasuje wersja: kupić tereny rolne i zmienić je w budowlane. To najlepszy legalny biznes. /Dwa pierwsze miejsca na liście atrakcyjności są niezgodne z prawem/. Potem, przez kolejne lata wystarczy podtrzymywać wersję-wizję -przeciw wszystkim decyzjom, by nikt nie zauważył, że to była ściema i chodziło o pieniądze - by zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielce Re: Kielce - poletko doświadczalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 19:36 trasa szybkiego ruchu przez środek miasta to jakieś kuriozum czy Pan Prezydent tego nie widzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kielce - poletko doświadczalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 21:38 on wirtualnie lata i nie ma czasu na takie przyziemne sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goście Re: Kielce - poletko doświadczalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 09:35 wcześniej czy później lotnisko Obice powstanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2010 Re: Kielce - poletko doświadczalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 12:05 ale w Masłowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Kielce - poletko doświadczalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 16:47 po skończonej kadencji obecnych włodarzy naszego miasta dowiemy o co na prawdę chodziło z tymi lotniskami kto naa tym interesie zarobił na prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magistracki Re: Kielce - poletko doświadczalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 13:44 jak to kto miasto i co niektórzy kumotrowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ściema Re: Kielce - poletko doświadczalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 08:40 do fulwi czy odpuściłaś temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Kielce - poletko doświadczalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:57 szykuje się jakaś zadyma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kielce - poletko doświadczalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 13:37 pewnie IPN znowu coś znalazł i się czai z tymi rewelacjami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielce Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 15:32 na każdego przyjdzie pora to tylko kwestia czasu już za chwilę zobaczymy jak krakowskie szczury opuszczają okret pod nazwą Kielce > > za pieniądze województwa świętokrzyskiego i miasta Kielce > wybudujemy zapasowe lotnisko dla Krakowa > > miasto Kielce niedługo całkiem się wyludni nastąpi marginalizacja > województwa a w konsekwencji samodzielności > > Panu Lubawskiemu się nie dziwię wykonuje zlecone zadanie przez > krakusów > > Dziwię się władzom województwa że podcinają gałąź na której siedzą > Cała ta zadyma medialna w koło Obic ma za zadanie odwrócenie uwagi > społeczeństwa od prawdziwych problemów: > > emigracja młodzieży > galopujące bezrobocie > mnożenie urzędów kontrolnych > rozdawnictwo uznaniowe naszego majątku > > > przypuszczam że do końca tej kadencji Pan L zrealizuje plany > rozkładu naszego miasta > > świętokrzyskie bez Kielc nie będzie miało racji bytu > > > chciała bym się mylić ale patrząc logicznie z perspektywy czasu > dużo faktów się potwierdza > > brak instytycji wojewódzkich przykład lasy państwowe > likwidacja urzędów centralnych > powolne wycofywanie sie biznesu > skuteczne odstraszanie małych firm i innych podmiotów gospodarczych > tworzenie atmosfery marazmu apati niechęci do wszystkiego i > wszystkich > możecie to jeszcze zmienić > radę miasta obudzić > zarząd województwa przewietrzyć wybory powinny zweryfikować obecne działania władzy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 10:40 a to ładne kwiatki u tego pana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ściema Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 14:46 te puzle zaczynają pasować chemadin chemar catering pana B rady nadzorcze rada miasta zarząd i inne kwiatki wzajemne kółko adoracji szkoda tylko że za pieniądze podatników zastanówcie sie wyborcy na co idą wasze pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielce Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 08:29 ciekawe co jeszcze wwypłynie w najbliższym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morawica Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 14:18 no to koniec marzeń o lotnisku w Obicach a co z gruntami kupionymi po bardzo atrakcyjnej cenie kto na tym zarobi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weryfikator Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 18:07 Coś z tymi papierami na drogę do Bilczy cienko tylko 22 punkty ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kielce.niskiepodatki kto kupił tereny wokół Obic ? 29.03.09, 18:30 kto kupił tereny wokół Obic ? kto to może sprawdzić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: kto kupił tereny wokół Obic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 12:55 notariusze urząd gminy Morawica, Chmielnik starostwo powiatowe Kieleckie i inne organy kontrolne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kto kupił tereny wokół Obic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 15:03 podpisał ale nie całkiem opowiadał ale nie wszystko kluczył ale nieporadnie tak mówidziś każdy nawet długi Bil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielce Re: kto kupił tereny wokół Obic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 21:30 a IPN dostaje medale za odwagę tak trzymać towarzysze nawet Konstanty nie wymyślił by takiej intrygi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Dajcie spokoj, jaja robicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 23:30 Kto go werbował, przydupasy magistrackie w ten sposób chcą z niego zrobić weterana, kombatanta ! Ha ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielczanin Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 09:03 Jak by chcieli go zwerbować to by go zwerbowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 10:16 pewnie tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemadin Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 15:45 pewnie zwerbowali tylko papiery się gdzieś zapodziały wypłyną przed wyborami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goście Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 21:52 w magistracie coś nerwowo kogoś trzeba odstrzelić za chńską promocję W.L dał plamę na całej linii polowanie na czrownice rozpoczęte Odpowiedz Link Zgłoś