Dodaj do ulubionych

Próbowali zwerbować Lubawskiego

08.01.09, 20:22
Mnie też próbowała zwerbować ale się nie dałem i przez to nie jestem
prezydentem Kielc a także nie byłem dyrektorem Chemadinu i Chemaru.
Obserwuj wątek
    • Gość: ubek Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 12:24
      tuż przed wyborami podrzuci się parę dalszych kwitów
    • Gość: kielce Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 12:28
      cos w tym jest
      • Gość: heh Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: 77.223.220.* 16.01.09, 12:32
        Chyba ludzie już myślą i wiedzą, kto mógł, i do dziś może, piastować różne
        stanowiska i funkcje....BEZ JAJ, no chyba że Kielce leżą na Księżycu
    • Gość: wydzIV albo był takim"skarbem".... IP: *.klc.vectranet.pl 16.01.09, 21:14
      a "skarby" przynoszące korzyści trzyma się zawsze w ukryciu
      • Gość: strach Re: albo był takim"skarbem".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 07:02
        strach przed publikacją kwitów
        otwiera szeroko kasę najczęściej państwową,samorządową
        aż do wyczerpania
        • Gość: pstryk Re: albo był takim"skarbem".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 08:18
          dla mnie autorytetem jest t.w. grzegorek, czasami zbyt dużo wychleje
          wódy i leży pijany jak bela ale co mu tam
          • Gość: Antyklerykał Re: albo był takim"skarbem".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 12:37
            Pewnie papiery właściwe posiada jeden ze zdolnych "Enkawudzistów" zatrudnionych
            w Ratuszu.

1.
            "Zdolny Enkawudzista"- to np. absolwent Szkoły im.Feliksa Dzierżyńskiego w
            Legionowie
            • Gość: ciekawski Re: albo był takim"skarbem".... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 16:37
              Można coś więcej w temacie?
              Bo to b.ciekawe
        • Gość: kielce Re: albo był takim"skarbem".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 09:31
          spalic wszystko na stosie historii
          • Gość: tw Re: albo był takim"skarbem".... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 22:47
            a aktami ipn są 2 wyjścia:

1) całkowicie odtajnić
            2) przerobić na papier toaletowy
            • Gość: IPN Re: albo był takim"skarbem".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 19:35
              P. Lubawski okazał się wtedy człowiekiem honoru, człowiekiem
              szlachetnym, prawdziwym Polakiem. A ilu mamy teraz wokół siebie na
              kierowniczych stanowiskach osób, które dzięki temu, że coś tam
              podpisały, na kogoś doniosły - zrobiły błyskawiczną karierę? Czy nie
              nadeszła pora, aby "plewy oddzielić od ziarna"? Czy kiedykolwiek
              doczekamy czasów, gdy kapusie i zdrajcy znikną z kierowniczych
              stanowisk? Tego wymaga zwykla sprawiedliwość i uczciwość względem
              ludzi szlachetnych, którzy nigdy się nie sprzedali ubecji, nigdy nie
              splamili swojej godności i honoru. Czy kiedykolwiek nadejdą takie
              czasy?
              • niekatolik.praktykujacy Re: albo był takim"skarbem".... 30.01.09, 14:17
                jak chcesz to dam Ci w prezencie pudełeczko wazeliny ???
    • Gość: kadrowy Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 15:01
      bez nadania partyjnego poprzedzonego zgodą ubecji zostanie
      dyrektorem nie było mozliwe
      • Gość: kielczanin Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: 77.223.220.* 21.01.09, 21:13
        oj,przecież wszyscy wiedzą, że trzon kadry kierowniczej w gospodarce i w
        administracji publicznej stanowiła nomenklatura partyjna.A czy teraz jest
        inaczej, jeśli chodzi o sektor publiczny ?
      • Gość: Pstryku Serdecznie Jest O.K. bo zlikwidowali S.B. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 12:36
        >>bez nadania partyjnego poprzedzonego
        >>zgodą ubecji zostanie dyrektorem nie było mozliwe

Ale teraz po roku 1989 (w 2009) jest super, wszyscy są szczęśliwi,
        prawi, uczciwi i wszystko jest O.K. bo nie ma UB.
        • Gość: firma Re: Jest O.K. bo zlikwidowali S.B. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 12:51
          Wielu tak myśli a co niektórzy dali się uspic.
          Policja polityczna istniała istnieje i będzie istniec
          bo to nieodłączny atrybut władzy.
          Jeśli władza nie jest za bardzo rozpasana to jej działania nie są
          widoczne gołym okiem.
          Gromadzenie i przechowywanie kwitów to sedno sprawy, tak było
          jest i będzie bo to państwo właśnie!!!
          • Gość: Pstryku Serdecznie Państwo Polskie jest bardzo bogate ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 13:02
            Jeszcze jest jeden fakt z którego wszyscy nie zdają sobie sprawy.
            Państwo Polskie jest bardzo bogate ponieważ są tu jedne z
            najwyższych podatków na świecie. Poza tym pracujemy na tym terenie
            od 1000 lat i mało co do nas należy. Nie dorobiliśmy się niczego.
    • Gość: reakcja Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 11:11
      szkolenia urzędników u swoich
      pan prezydent nie panuje nad swoimi urzędasami
      może któryś ma coś na niego
      • Gość: goście Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 09:01
        gdyby było inaczej Pan Prezydent Lubawski dawno by zrobił porządek
        ale sam siedzi w tej łodzi i che dodryfowac do brzegu ????
    • Gość: kiks Urzędasy robia jaja ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 16:11
      Przydupasy WEL-a chcą pokazać jaki on jest rozrywany, więc puścili bąka,ze go
      chcą ! Gdzie ? Kto go weźmie , kto ?
      • Gość: kielce Re: Urzędasy robia jaja ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 14:41
        to spadochroniarz wszędzie się zaczepi
      • Gość: czytacz Re: Urzędasy robia jaja ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 12:15
        Kto go szukał, kto przeszkadzał, jak cały czas spokojnie był zatrudniony ? Na
        sile doprawiacie mu historię ?
    • Gość: histeryk Próbuja doprawic WEL-owi skrzydla ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 12:12
      Ze niby taki poszukiwany, a kiedyś tam ... werbowany bez powodzenia ? ? Niedługo
      pewnie ostanie się jako kombatant, byle tylko wygrać w wojnie o stołki w
      magistracie ?
      Nie wygłupiajcie się,
      • Gość: heh Re: Próbuja doprawic WEL-owi skrzydla ! IP: 77.223.220.* 26.01.09, 12:22
        W Kielcach zostały te akta-teczki,które musiały, reszta się, chyba przypadkowo
        zresztą, spaliła ?
        • Gość: Kielczanin Re: Próbuja doprawic WEL-owi skrzydla ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 13:32
          Czyżby zadbali o to dawni absolwenci Szkoły im.Feliksa Dzierżyńskiego w
          Legionowie (Szkoła kadr UB i SB), a teraz zatrudnieni u Pana Prezydenta?
          • Gość: ubek Re: Próbuja doprawic WEL-owi skrzydla ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 14:09
            kilka kwitów sie zachowało czekają na dogodną publikację
          • Gość: opinia Re: Próbuja doprawic WEL-owi skrzydla ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 13:32
            Czyżby zadbali o to dawni absolwenci Szkoły im.Feliksa
            Dzierżyńskiego w
            > Legionowie (Szkoła kadr UB i SB), a teraz zatrudnieni u Pana
            Prezydenta?

są kopie!!!
    • Gość: Odpowiedź dla rtv Śco też próbuje i nie może IP: *.klc.vectranet.pl 27.01.09, 12:02

ŚCO POZORUJE chęć wypłacenia 150 tys. zadośćuczynienia okaleczonej pacjentce Małgorzacie Lisowskiej pomimo tego, że otrzymało z Sądu Okręgowego prawomocny wyrok.
      Jakie są tego przyczyny? Jeżeli pozoracja będzie trwać nadal podamy je do wiadomości publicznej.
      BĘDĄ TO BARDZO INTERESUJĄCE WĄTKI DOTĄD OFICJALNIE NIE PORUSZANE.

Jest to wypowiedź z forum do artykułu pt. "ŚCO zapłaci 150 tys. zadośćuczynienia" z dnia 21 stycznia 2009 roku.

Odpowiedź dla użytkownika rtv:
      Dziesięciu lekarzy stwierdziło raka ?
      Absolutna nieprawda !
      w świetle faktów zawartych w aktach obydwu spraw cywilnej i karnej , a PRZEDE WSZYSTKIM w świetle dokumentacji medycznej samego ŚCO !
      To bezkrytycznie powtarzane KŁAMSTWO ! rozpowszechniane bezmyślnie przez kieleckie media. Kto nie wierzy, może sprawdzić !STĄD ZAPEWNE TAKA TREŚĆ TEGO WPISU !!!
      Tylko patomorfolog dr. Jacek Sygut. wraz ze swoją współpracowniczką dr.Moniką Supeł oraz dr. Janusz S.(na podstawie
      błędnego rozpoznania w badaniu BAC wcześniej wymienionych lekarzy)
      lekceważac NAJWAŻNIEJSZY JAKO DOWÓD WINY ŚCO wynik badania mammografii i USG wykonany przez dr. Annę Palińską ( zgodnie ze skierowaniem dr.Janusza S.chodziło o lewą pierś- sutek i zaznaczone punktem miejsce w lewym górnym kwadrancie) o treści cytuję:" W miejscu wyczuwalnego zgrubienia nie stwierdzam zmian podejrzanych"- koniec cytatu, w swoich dokumentach medycznych wspomnieli o raku.
      W więc tylko TRZECH lekarzy ŚCO popełniło błąd niesłusznie rozpoznając raka (stwierdzili to biegli ze Szczecina a w przypadku
      fałszywego dodatnio rozpoznania raka w BAC wykonanym przez dr.Jacka Syguta (i dr.Monikę Supeł) stwierdził to również oficjalny wówczas konsultant ŚCO w dziedzinie patomorfologii Pan Profesor Andrzej Kulig
      z Instytutu Matki Polki w Łodzi.Warto dodać, że Pan Profesor Andrzej Kulig jest byłym profesorem dr.Jacka Syguta, który u niego się wykształcił. Ponadto, poza ŚCO Pan dr. Jacek Sygut pracuje i mieszka również w Łodzi.
      W całym ŚCO tylko w JEDNYM wyniku badania (BAC dr.Jacka Syguta)literalnie stwierdzono (błędnie !)raka.
      Nikt więcej ! nie stwierdził raka w ŻADNYM WYNIKU
      Taka jest prawda. Niestety produkuje się i rozpowszechnia wiele dezinformacji na wszystkie tematy dot. procesów cywilnego i karnego.

• Gość: Odpowiedź dla rtv Re: Śco też próbuje i nie może IP: *.klc.vectranet.pl 27.01.09, 12:27

ŚCO POZORUJE chęć wypłacenia 150 tys. zadośćuczynienia okaleczonej pacjentce Małgorzacie Lisowskiej pomimo tego, że otrzymało z Sądu Okręgowego prawomocny wyrok.
        Jakie są tego przyczyny? Jeżeli pozoracja będzie trwać nadal podamy je do wiadomości publicznej.
        BĘDĄ TO BARDZO INTERESUJĄCE WĄTKI DOTĄD OFICJALNIE NIE PORUSZANE.

Warto podkreślić, że błędne rozpoznanie raka przez dr. Jacka Syguta z ŚCO w badaniu BAC z dnia 25-go kwietnia 2002 roku opisane wynikiem z dnia 30-go kwietnia 2002 roku, konsultowane przez Pana Profesora Andrzeja Kuliga z Instytutu Matki Polki w Łodzi w konsultacji nr.770 nie zostało potwierdzone. Pan Profesor zeznał, że nie znalazł tam jako oficjalny konsultant w dziedzinie patomorfologii firmy ŚCO ANI JEDNEJ KOMÓRKI RAKOWEJ.
        Identyczne zdanie na ten temat miała Pani profesor patomorfologii Maria Chosia z Pomorskiej Akademii Medycznej w Szczecinie.

• Gość: goście Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 17:01
      czy to Bil czy Lubawski wart jeden drugiego dla mamomy sprzedali by
      duszę diabłu
      • Gość: emerytka Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 12:05
        tyle lat nam pomagają a jest coraz gorzej może poszli by na emeryturę
        i zajeli się sobą.

• Gość: pokrzywdzony Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 10:09
        przez takich faryzeuszy mamy to co mamy
        za komuny do komitetu partyjnego
        za solidaruchów do konfesjonałów
        ot cała prawda
        • Gość: hmm Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: 77.223.220.* 30.01.09, 10:47
          Lud głupi. Nie potrafi zrobić porządku we własnym kraju. Przedtem okupant a
          teraz głupota nie pozwala.Ot cała prawda.
        • Gość: goscie Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 12:15
          to nasza narodowa przywara
          dowalic kazdemu co sie wychyla
          zgnoic ustawic w szeregu
          kapusiów nikt nie ruszał z obawy że na na nas tez coś ma
    • niekatolik.praktykujacy ciekaw jestem gdzie leży ten artykuł ? 30.01.09, 14:14
      jest prawda, półprawda i g..no prawda

ciekaw jestem gdzie leży ten artykuł ?
      • Gość: goście Re: ciekaw jestem gdzie leży ten artykuł ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 14:53

> jest prawda, półprawda i g..no prawda
        >
        > ciekaw jestem gdzie leży ten artykuł ?

jest święta prawda, tysz prawda,gó... prawda

artykuł to tylko chwyt wyborczy na ile skuteczny pokarze czas ?
        • Gość: xxxyyy Re: ciekaw jestem gdzie leży ten artykuł ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 20:24
          chyba zbliża się czas ewakuacji
          trzeba ustawic kolesiów po spółkach może sie odwdzięczą
    • Gość: MałgorzataLisowska Jeszcze Polska nie zginęła 2 IP: *.klc.vectranet.pl 31.01.09, 22:47
      W związku z wpisem (Jeszcze Polska nie zginęła,gość:@v 28.01.2009 godz.23.55
      informuję, że sprawa ta NIE "ZDOŁAŁA" WPŁYNĄĆ ani do Prokuratury Krajowej, ani
      Ministerstwa SPRAWIEDLIWOŚCI kiedy ministrem sprawiedliwości był ZBIGNIEW
      ZIOBRO. Zawiozłam wtedy osobiście do Kancelarii Ministra SPRAWIEDLIWOŚCI, pismo
      będące Zawiadomieniem o Możliwości Popełnienia Przestępstwa przez Panią
      Prokurator N.Z. występującą w sprawie karnej lekarzy ŚCO.
      Dla upewnienia się, że mojemu zgłoszeniu nie "ukręci się głowy" kopię pisma
      złożyłam też do Biura Podawczego Centralnego Biura Antykorupcyjnego. Pismo było
      zaadresowane imiennie na nazwisko szefa CBA Mariusza Kamińskiego.
      Jaki był efekt ?
      Z Ministerstwa Sprawiedliwości dostałam wymijające w swej treści pisemko, że w
      istocie "chodzi mi nadzór nad sprawą karną" !. Mojego pisma nie skierowano więc
      nawet w/g właściwości ! Nadzór nad tą sprawą już był, a sprawował go wiceprezes
      Sądu Rejonowego Pan sędzia J.K.
      Warto nadmienić, że (czego się nie spodziewałam, gdyż zwracałam się do Pana
      Ministra Zbigniewa Ziobry i dla "zabezpieczenia" do szefa CBA Pana Ministra
      Mariusza Kamińskiego-do których jednak jak myślę ta sprawa nie dotarła !)
      rezultatu mojego doniesienia N I E B Y Ł O Ż A D N E G O !.
      Były natomiast (może to normalne, bo prawie wszystkie, prócz jednej jak
      dotychczas osoby zaangażowane w moich sprawach awansowały !) awanse!
      Pani Prokurator N.Z. awansowała z Prokuratury Rejonowej do Prokuratury Okręgowej
      do Wydziału Walki z Przestępczością Zorganizowaną, a Pan sędzia J.K.pracuje
      obecnie w Sądzie Okręgowym.
      Ciekawe czy obecnie, gdy Ministrem Sprawiedliwości jest Pan Andrzej Czuma moje
      starania o ukaranie Prokuratora również zostałyby BEZ ECHA ?
      Proszę o uważne śledzenie tego forum związanego z artykułem pt."ŚCO zapłaci 150
      tys.zł zadośćuczynienia" z dnia 20.01.2009
      Prawdopodobnie będę niebawem zmuszona szczegółowo, wymieniając dane wszystkich
      osób ( w tym sędziego,który również awansował na wiceprezesa jednego z Sądów
      kieleckich) jak również podjęte przez nich, udokumentowane w aktach (wraz z
      podaniem numerów kart) kroki obliczone na ZABICIE PRAWDY, opisać rzeczywistość
      (która polega na nadrzędności zakulisowych ustaleń) jaka istnieje w toczących
      się od stycznia 2003 roku procesach będących w istocie zabijającym moją rodzinę
      horrorem, spektaklem za publiczne środki.WSZYSTKICH LUDZI DOBREJ WOLI BARDZO
      PROSZĘ O SOLIDARNOŚĆ !!!
      • Gość: pokrzywdzony Re: Jeszcze Polska nie zginęła 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 15:38
        uznaniowośc sądu
        przewlekły proces przygotowawczy
        zastraszanie świadków

tak wygląda wymiar sprawiedliwości
        są równi i równiejsi
        • Gość: relatywny Re: Jeszcze Polska nie zginęła 2 IP: 77.223.220.* 01.02.09, 16:53
          Wymiar nie działa w próżni.Korespondencja musi być zachowana,według najlepszych
          wzorów,reguł i pryncypiów .
          • Gość: goście Re: Jeszcze Polska nie zginęła 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 17:03
            ale nie w ubekistanie jakim jest Polska
          • Gość: magistrat Re: Jeszcze Polska nie zginęła 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 18:08
            uwaga internauci magistrat namierza niepokornych

zakłada forum kto się wpisze może zostac zdentyfikowany
            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: cierpliwa Re: Jeszcze Polska nie zginęła 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 10:34
          do czasu
          parasol Gosiewskiego juz niedługo przestanie działac
    • Gość: goście Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 14:46
      zbliża sie czas publikacji kwitów
      Przybylski winiarski Lubawski i inni kolesie
      • Gość: kielce Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 16:54
        jeszcze Sygut
        • Gość: emeryt Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 20:08
          pognał bym urzędasy magistrackie do kamieniołomów
          tam szybko przeszły by im głupoty które wyczyniają w naszym miescie
          • Gość: alina Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 08:20
            nie dawac im spokoju
            • Gość: goście Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 17:37
              zabrac mu przywileje
              samochody trzynastki wycieczki
              • Gość: urzędas Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 11:02
                sobie poprzydzielali kasę za nic nieroby wysokiego szczebla
                nam szarakom obcieli za pracę
                granda
                • Gość: gość Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 16:58
                  coś wisi w powietrzu
                  PO szykuje jakieś kwity
    • Gość: emeryt Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 17:45
      Gó..no !Od starszego kielczanina, sprzed wojny niemieckiej, usłyszałem
      wyjaśnienie, dlaczego ten pan lubi się z artystą , który kiedyś tam zmienił
      nazwisko, a ostatnio powrócił z USA.Otóż ich rodziny miały nieruchomości w
      Kielcach.Czy to tłumaczy budowanie pomników w mieście ?
      • Gość: goście Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 09:07
        pewnie tak
        inna kwestia to kto dostaje miejską kasę za te arcydzieła
        • Gość: mieszkaniec Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 12:03
          na wszystko brakuje a na fanaberie jest
          niech sie Pan Panie Prezydencie opamięta nie pomniki tylko ludzie
          mieszkają w tym mieście
          • Gość: renta Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 17:00
            skandal pomniki a my do piachu????
            • Gość: ubek Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 20:20
              a on do pierdla
              zobaczymy jakiej marki samochodem będzie kierował
              proponuję taczki
              • Gość: nikt Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 16:49
                i taki pojazd jest za dobry dla tego obywatela
                • Gość: antywal Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 14:48
                  na każdego przyjdzie pora
                  to tylko kwestia czasu
                  już za chwilę zobaczymy jak krakowskie szczury opuszczają okret
                  pod nazwą Kielce
                  mielizna/kryzys/ na kursie wtedy o dziurę w w dnie bardzo łatwo

• Gość: ściema Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 08:41
                    jeśli moje przypuszczenia są trafne to

za pieniądze województwa świętokrzyskiego i miasta Kielce
                    wybudujemy zapasowe lotnisko dla Krakowa

miasto Kielce niedługo całkiem się wyludni nastąpi marginalizacja
                    województwa a w konsekwencji samodzielności

Panu Lubawskiemu się nie dziwię wykonuje zlecone zadanie przez
                    krakusów

Dziwię się władzom województwa że podcinają gałąź na której siedzą
                    Cała ta zadyma medialna w koło Obic ma za zadanie odwrócenie uwagi
                    społeczeństwa od prawdziwych problemów:

emigracja młodzieży
                    galopujące bezrobocie
                    mnożenie urzędów kontrolnych
                    rozdawnictwo uznaniowe naszego majątku

przypuszczam że do końca tej kadencji Pan L zrealizuje plany
                    rozkładu naszego miasta

świętokrzyskie bez Kielc nie będzie miało racji bytu

chciała bym się mylić ale patrząc logicznie z perspektywy czasu
                    dużo faktów się potwierdza

brak instytycji wojewódzkich przykład lasy państwowe
                    likwidacja urzędów centralnych
                    powolne wycofywanie sie biznesu
                    skuteczne odstraszanie małych firm i innych podmiotów gospodarczych
                    tworzenie atmosfery marazmu apati niechęci do wszystkiego i
                    wszystkich
                    możecie to jeszcze zmienić
                    radę miasta obudzić
                    zarząd województwa przewietrzyć

• Gość: gość Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 13:32
                      ciekawe tezy
                      coś musi być na rzeczy
                    • fulwia Kielce - poletko doświadczalne 20.02.09, 18:46
                      Obice jako temat zastępczy ma omamić mieszkańców i wprowadzić ich do Second
                      Live. A w realu: budowanie krajowej drogi ekspresowej, Łódzka - Świętokrzyska,
                      wyłączonej z ruchu lokalnego, TRANZYTOWEJ i dzielącej miasto na 2 częsci,
                      północną i południową - o utrudnionym dostępie między nimi. I to dla pieniędzy,
                      bo będzie budowana za krajowe! pieniądze, ale na potrzeby krajowe. Kto z tego
                      będzie miał korzyści skoro nie mieszkańcy, bo pogorszy to komfort życia w
                      mieście. Nowoczesne miasta budują obwodnice za miastem. Samorząd Kielce /tzn sam
                      się rządzi/ jest do zamiany za nieodpowiedzialność i samowolę.
                      W temacie Obice pasuje wersja: kupić tereny rolne i zmienić je w budowlane. To
                      najlepszy legalny biznes. /Dwa pierwsze miejsca na liście atrakcyjności są
                      niezgodne z prawem/.
                      Potem, przez kolejne lata wystarczy podtrzymywać wersję-wizję -przeciw wszystkim
                      decyzjom, by nikt nie zauważył, że to była ściema i chodziło o pieniądze - by
                      zarobić.

• Gość: kielce Re: Kielce - poletko doświadczalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 19:36
                        trasa szybkiego ruchu przez środek miasta to jakieś kuriozum

czy Pan Prezydent tego nie widzi
                        • Gość: gość Re: Kielce - poletko doświadczalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 21:38
                          on wirtualnie lata i nie ma czasu na takie przyziemne sprawy?
                          • Gość: goście Re: Kielce - poletko doświadczalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 09:35
                            wcześniej czy później lotnisko Obice powstanie
                            • Gość: 2010 Re: Kielce - poletko doświadczalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 12:05
                              ale w Masłowie
                              • Gość: alina Re: Kielce - poletko doświadczalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 16:47
                                po skończonej kadencji obecnych włodarzy naszego miasta
                                dowiemy o co na prawdę chodziło z tymi lotniskami
                                kto naa tym interesie zarobił na prawdę
                                • Gość: magistracki Re: Kielce - poletko doświadczalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 13:44
                                  jak to kto miasto
                                  i co niektórzy kumotrowie
                                  • Gość: ściema Re: Kielce - poletko doświadczalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 08:40
                                    do fulwi
                                    czy odpuściłaś temat?
                                    • Gość: ciekawski Re: Kielce - poletko doświadczalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 11:57
                                      szykuje się jakaś zadyma
                                      • Gość: gość Re: Kielce - poletko doświadczalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 13:37
                                        pewnie IPN znowu coś znalazł i się czai z tymi rewelacjami
                    • Gość: kielce Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 15:32
                      na każdego przyjdzie pora
                      to tylko kwestia czasu
                      już za chwilę zobaczymy jak krakowskie szczury opuszczają okret
                      pod nazwą Kielce

>
                      > za pieniądze województwa świętokrzyskiego i miasta Kielce
                      > wybudujemy zapasowe lotnisko dla Krakowa
                      >
                      > miasto Kielce niedługo całkiem się wyludni nastąpi marginalizacja
                      > województwa a w konsekwencji samodzielności
                      >
                      > Panu Lubawskiemu się nie dziwię wykonuje zlecone zadanie przez
                      > krakusów
                      >
                      > Dziwię się władzom województwa że podcinają gałąź na której siedzą
                      > Cała ta zadyma medialna w koło Obic ma za zadanie odwrócenie uwagi
                      > społeczeństwa od prawdziwych problemów:
                      >
                      > emigracja młodzieży
                      > galopujące bezrobocie
                      > mnożenie urzędów kontrolnych
                      > rozdawnictwo uznaniowe naszego majątku
                      >
                      >
                      > przypuszczam że do końca tej kadencji Pan L zrealizuje plany
                      > rozkładu naszego miasta
                      >
                      > świętokrzyskie bez Kielc nie będzie miało racji bytu
                      >
                      >
                      > chciała bym się mylić ale patrząc logicznie z perspektywy czasu
                      > dużo faktów się potwierdza
                      >
                      > brak instytycji wojewódzkich przykład lasy państwowe
                      > likwidacja urzędów centralnych
                      > powolne wycofywanie sie biznesu
                      > skuteczne odstraszanie małych firm i innych podmiotów gospodarczych
                      > tworzenie atmosfery marazmu apati niechęci do wszystkiego i
                      > wszystkich
                      > możecie to jeszcze zmienić
                      > radę miasta obudzić
                      > zarząd województwa przewietrzyć

wybory powinny zweryfikować obecne działania władzy ???

• Gość: wiosna Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 10:40
                        a to ładne kwiatki
                        u tego pana
                        • Gość: ściema Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 14:46
                          te puzle zaczynają pasować

chemadin
                          chemar
                          catering pana B
                          rady nadzorcze
                          rada miasta
                          zarząd
                          i inne kwiatki

wzajemne kółko adoracji

szkoda tylko że za pieniądze podatników

zastanówcie sie wyborcy na co idą wasze pieniądze
                          • Gość: kielce Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 08:29
                            ciekawe co jeszcze wwypłynie w najbliższym czasie
                            • Gość: morawica Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 14:18
                              no to koniec marzeń o lotnisku w Obicach
                              a co z gruntami kupionymi po bardzo atrakcyjnej cenie
                              kto na tym zarobi !!!
                              • Gość: weryfikator Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 18:07
                                Coś z tymi papierami na drogę do Bilczy cienko tylko 22 punkty ???

• kielce.niskiepodatki kto kupił tereny wokół Obic ? 29.03.09, 18:30
                                  kto kupił tereny wokół Obic ?

kto to może sprawdzić ?
                                  • Gość: ciekawski Re: kto kupił tereny wokół Obic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 12:55
                                    notariusze
                                    urząd gminy Morawica, Chmielnik
                                    starostwo powiatowe Kieleckie

i inne organy kontrolne
                                    • Gość: gość Re: kto kupił tereny wokół Obic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 15:03
                                      podpisał ale nie całkiem
                                      opowiadał ale nie wszystko
                                      kluczył ale nieporadnie
                                      tak mówidziś każdy nawet długi Bil
                                      • Gość: kielce Re: kto kupił tereny wokół Obic ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 21:30
                                        a IPN dostaje medale za odwagę
                                        tak trzymać towarzysze
                                        nawet Konstanty nie wymyślił by takiej intrygi???
    • Gość: janek Dajcie spokoj, jaja robicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 23:30
      Kto go werbował, przydupasy magistrackie w ten sposób chcą z niego zrobić
      weterana, kombatanta ! Ha !
    • Gość: Kielczanin Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 09:03
      Jak by chcieli go zwerbować to by go zwerbowali.
      • Gość: ciekawy Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 10:16
        pewnie tak
      • Gość: chemadin Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 15:45

pewnie zwerbowali tylko papiery się gdzieś zapodziały
        wypłyną przed wyborami
        • Gość: goście Re: Próbowali zwerbować Lubawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 21:52
          w magistracie coś nerwowo kogoś trzeba odstrzelić za chńską promocję
          W.L dał plamę na całej linii
          polowanie na czrownice rozpoczęte

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka