nocnymarek11 16.01.09, 10:03 Może ktoś wiem po ile chodzą za m2 działki na Dąbrowie II ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinia Re: Dąbrowa II IP: *.chello.pl 16.01.09, 14:19 Ja nie orientuję sie po ile chodzą, ale wiem że prędko to tam nic nie ruszy, bo coś skopali urzędnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Dąbrowa II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 14:40 ja słyszałam ze teraz działki idą w dół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inve Re: Dąbrowa II IP: *.chello.pl 19.01.09, 19:50 teraz od 250 zl / m2 do 300 , ale jak miasto się upora z problemami ,to prawdopodobnie więcej .Przynajmniej tak twierdzą rzeczoznawcy robiący opert . W dół to raczej mieszkania, a działek brakuje i nowych nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: Dąbrowa II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 20:23 problem w tym ze tam wszystkie dzioałki wykupili urzednicy, ich rodziny i ludzie podstawieni teraz robią wszytko zeby jeszcze ich nie sprzedać beda mieli przebicie 100-200 procent a moze wiecej Kielce jest miastem urzedników - spekulantów na pewno nie przestępców - bo to zalezy od tzw normy a norma ustalona przez urzedników jest podła i na wysokości burdelu Odpowiedz Link Zgłoś
gainek Re: Dąbrowa II 19.01.09, 22:09 są do kupienia przy Szwedzkiej pod lasem,Kołomański sprzedaje po 800/m2 tyle ,że nie uzbrojone.Ale radni mają zaklepać grunty jako komercyjne już w tym roku,obiecuje sprzedawca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kay Re: Dąbrowa II IP: *.chello.pl 20.01.09, 09:00 a to moze ten kołomański od sklepów? hehe, cena niezła, w dodatku jak za nie budowlane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vin Re: Dąbrowa II IP: *.chello.pl 20.01.09, 22:45 to te na dąbrowie (biorąc pod uwagę atrakcyjność) powinny kosztować 1000 za m2 . Chyba tego pana trochę poniosło Odpowiedz Link Zgłoś