Dodaj do ulubionych

Korona się rozstrzelała

IP: 79.97.203.* 08.02.09, 23:35
KORONA RULES!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Czy ta strona to jakis funclub Korny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 00:02
      To zakrawa na jakas parodie!Non-stop dziennikarze wpisuja o
      najmniejszych pierdolkach dotyczacych Korony a fakty naprawe istotne
      sa pomijnae.Chocby to ze Widzew odprawil Ruch Chorzow na ich terenie
      3:0!Jesli domena w zamysle mialo byc opisywanie faworytow do awansu
      to i tak powinno pisac sie o Widzewie,gdyz ta druzyna na ta lige to
      jak Manchester dla Premiership.Co mnie za przeproszeniem obchodzi to
      ze Korona rozbila druzyny trampkarzy?
      • Gość: Fan-atyk Re: Czy ta strona to jakis funclub Korny? IP: 79.139.10.* 09.02.09, 01:22
        To jest forum "Sport w Kielcach" więc niby z jakiej racji mieliby
        pisać o Widzewie?
        • Gość: c Re: Czy ta strona to jakis funclub Korny? IP: *.klc.vectranet.pl 09.02.09, 17:10
          Miej pretensje do łódzkiego wydania "Wyborczej",że poświęca Widzewowi tak mało
          miejsca.A może Koronę bardziej lubią.Mniej się puszy,dużo skromniejsza.Aha i
          jeszcze lepsza piłkarsko.
          • Gość: bizon Re: Czy ta strona to jakis funclub Korny? IP: 82.139.27.* 09.02.09, 22:37
            co.. korona niby lepsza piłkarsko od Widzew? Buahahaha, bredzisz
            synku, zarówno piłkarsko jak i organizacyjne korona jest 30 lat za
            Wdzewem. Przykre ale prawdziwe, liga to pokaze!
            • Gość: jasss Re: Czy ta strona to jakis funclub Korny? IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.09, 01:22
              liga juz to pokazala w tamtym sezonie. w tym uklad w tabeli bedzie podobny
            • Gość: c Re: Czy ta strona to jakis funclub Korny? IP: *.klc.vectranet.pl 10.02.09, 18:33
              Nie nazywaj mnie synkiem bo mam 45 lat,ale jeszcze wystarczająco dużo siły żeby
              cię kopnąć w dupę.Najlepiej po meczu w Kielcach.
              • Gość: zapraszam Re: Czy ta strona to jakis funclub Korny? IP: 82.139.27.* 10.02.09, 21:04
                To sie moze unówimy, cieciu? Tylko, że ty pewnie nogi nawet nie
                podniesiesz na wysokosć 50 cm, buahahaha dziadku :-)
                • Gość: c Re: Czy ta strona to jakis funclub Korny? IP: *.klc.vectranet.pl 10.02.09, 22:38
                  A przyjedziesz?Mama da kasę na podróż?Czy sprzedaż w lombardzie rąbniętą
                  komórę?A chętnie się zmierzę w testach wysiłkowych.Całe życie uprawiam
                  sport.Walki też.
                  • Gość: Widzewiak Re: Czy ta strona to jakis funclub Korny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 16:04
                    Taa,walczysz chyba z wlasna prostata...Za glupote zaslugujesz na
                    oklep ale mama uczyla zeby szanowac ludzi "starszych".
                    • Gość: c Re: Czy ta strona to jakis funclub Korny? IP: *.klc.vectranet.pl 13.02.09, 19:36
                      Starszy,ale 30lat "w branży".Byłeś jeden z drugim chociaż raz w życiu na
                      treningu.Wylałeś kroplę potu na sali treningowej?Kibicowałem Widzewowi,kiedy was
                      jeszcze na świecie nie było!Ale przyszło młode pokolenie kibiców napinaczy
                      internetowych,którzy skutecznie obrzydzili mi wasz klub.Zobaczymy się
                      wkrótce,jeżeli przyjedziecie.Mam nadzieję,że wam dokopiemy.Na boisku i
                      uczciwie.Cacek niech nie pomaga.
    • Gość: ziki Korona się rozstrzelała IP: *.klc.vectranet.pl 10.02.09, 11:26
      widzewiaki akiedy wygraliście z Koroną ostatnio czy w ogóle wygraliście tak że
      lepiej buzki krótko:)))Odrazu pisze ze nie jestem z Kielc.a widzew sie robi
      drugi lech co to nie obni ajesteście tylko w lodzi lani przez ŁKS!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka