andziasle 14.03.09, 10:12 nie no, jasne...lepiej niech ludzie czekają na przystankach, marzną, wściekają się, że spóźnią się do pracy czy szkoły, wyzywają MPK, niż dać nawet stare, ale sprawne autobusy na te kilka kursów. Paranoja po prostu!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Autobusy widmo woziły pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 11:56 Paranoja jest raczej wieczne lamanie zapisow umowy przez MPK. Jak to mozliwe, ze oni sobie z tego nic nie robia, gdzie jest prezydent, ktory mial nie chodzic do MPK "na kolanach", gdzie ZTM jako organ nadzorujacy???? Ile lat mamy jeszcze jezdzic z tym bezprawiem i brudem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x To ONI ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 12:41 www.inwestycje.kielce.pl/forum/viewtopic.php?t=26&start=9270&sid=f4917df8b2e44e3ab075d1bd6bb482aa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażer Re: To ONI ! IP: *.kielce.vectranet.pl 14.03.09, 17:20 BRAWO PANOWIE! Pilnujcie ich bo ZTM jak widać nie daje sobie rady z MPK a z tego co czytam to nawet szefostwo nie bardzo wie co się u nich w firmie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bynio Re: Autobusy widmo woziły pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 10:43 Właśnie przez takie osoby jak ty, w Polsce jest tak beznadziejnie. Nie wiesz podstawowych rzeczy na tematy które oceniasz. Tak jak w rządzie. Nie zdziwiłbym się gdybyś nazywał się Lubawski. Masz takie samo, chore podejście do MPK, choć tak naprawdę nie włożyłeś tu nawet grosza. Powinieneś coś ze sobą zrobić. Nie idź do lekarza czasem, bo tego tabletkami nie da się wyleczyć. Prezydent też na to cierpi, i nie może nic z tym zrobić. Może by tak EUTANAZJA. Ja jestem ZA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Autobusy widmo woziły pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 13:17 Dobrze, ze sa tacy jak oni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Autobusy widmo woziły pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 13:36 Macie wieczne pretensje i żale, śmieszą mnie wasze "wypowiedzi" na tyn forum,szpicle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażer Re: Autobusy widmo woziły pasażerów IP: 213.77.117.* 14.03.09, 13:45 a gdzie bezpiczeństwo pasażerów tym powinna się zająć Inspekcja Transportu Drogowego MPK ma własną stacje kontroli technicznej i podbija przeglądy na niesprawne samochodu to jest już sprawa prokuratora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: połaniec marek wraca!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 15:05 Marek wraca do Połańca !!!! będzie niszczył dalej drobi wożąc węgiel!!!!!a może założy tam biznes? to przecież jest on jest menadżęr od spustu kasy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomianin WAZNE dla MPK i Kielczan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 17:33 Uważajcie na pana stradom...,to na jego portalu MPK jest obczerniane i nakręcana niechęć do tej spółki.jego kumpel z wyborczej to p.sztan....w złym świetle przedstawia Was! Wieżcie mi ,chodzi o przetarg!!!!Jestem z Radomia i wiem kto został zatrudniony w ZTM w Kielcach do ich pomocy.W radomskim dużo się wie.......Kielczanie,nie dajcie się wyrolować ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażer wyborcza kłamie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 17:43 Jak można by ignorować pasażerów ,opisywać pracowników MPK i lekceważyć prezydenta Kielc!? To wstyd by kielczan tak traktować! Panie dyr. ZTM, czy to prawda,że pracuje u pana pracownik konkurencji??? Wytłumacz pan to prezydentowi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik wyborcze Precz z Gazetą Wborczą ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 17:49 To co opisują w wyborczej nie tylko o MPK to powód by nie kupować tej prasy!!!!!! PRECZ Z WYBORCZĄ !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feel A co z rokładami widmo ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.09, 18:05 Dlaczego od lat nikt się nie zajął fatalnymi rozkładami jazdy, stadami autobusów, kursami niedostosowanymi do potrzeb pasażerów i drogimi biletami ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Autobusy widmo woziły pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 18:24 Ojej, prawda boli czytelnika? A ciagle oszukiwanie mieszkancow jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Autobusy widmo woziły pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 18:50 Ludzie. Już coraz mniej osób korzysta z autobusów MPK.Po co wy ciągle czepiacie się tej sprawy.Kto nie chce nie musi korzystać z tego srodka lokomocji.Są taxi są busy.Na prawdę dajcie odpocząć temu MPK. Nikogo to nie osłabi jak się przejedzie jelczem.A z tą klimatyzacją w autobusach to jakaś lekka paranoja.Jak to możliwe jak co kilkanaście minut otwierają się wszystkie drzwi. Nie dajmy się zwariować jakimś paru oszołomom. Jest tyle ważniejszych rzeczy do zrobienia.Zastanówcie się nad tym to sami zrozumiecie czy to jest warte tego zacietrzewienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Autobusy widmo woziły pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 19:04 Jesli prezydent uczy nas wszystkich prawosci, pokazuje jak doskonale przestrzega procedur, to niech sobie zdaje sprawe, ze przeciwnik, z ktorym przegral i dostal po tylku, nie moze liczyc na inne zasady, czyli na dopuszczenie pojazdu wycofanego z uzytkowania. Czy nie widzisz nic zlego w tym, ze mpk wycofuje stary autobus, zeby przestac placic kare, a potem ten pojazd wozi pasazerow? Przeciez to oszustwo, czyli podstawowa dzialalnosc tej firmy, jak widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin odpowiedż do mimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 12:44 śmoku nie myty, wara ci od naszego prezydenta!!!!!!w radomiu lub zamościu dop... się, tam macie swojego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażer poprawa w mpk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 12:53 widzę dużą poprawę w MPK,i mdli już mnie na sam fakt pisania i upokarzania tej spółki w mediach.widzę, że to jest celowe przez gazety i na portalach.z gazet jak wyborcza lub echo mogę zrezygnować, ale z mpk nie. więc darzę ich uznaniem, bo widzę duże zaangarzowanie w ich trud.jak trzeba będzie to drugi raz ich poprę.a pan gó...arz z portalu niech o naszych kielcach i mpk nie zapisuje się .wynocha z kielc, w warszawie strad.... nie kichniesz nawet o mpk warszawa, bo byś minuty tam nie był.słowo za mpk kielce. Odpowiedz Link Zgłoś
pkrehbiel Niby jaką poprawę? 15.03.09, 17:10 Śmieszą mnie porównania kieleckiego MPK z warszawskim MZA. W warszwskim MZA jest tabor, który może nie jest zupełnie nowoczesny, ale za to czysty, w dobrym stanie technicznym i obsługiwany przez kierowców pod krawatem. W Kielcach za to mamy panów Mietków w sweterkach, którzy palą fajki podczas jazdy trupiastymi niedoczyszczonymi autobusami. A to, że MPK tak ordynarnie oszukuje miasto - czyli nas, mieszkańców - to po prostu przypieczętowanie buractwa całej tej spółki. Tu nie ma co płakać o upokarzaniu - albo rzeczywiście trupiaste Jelcze były na mieście albo nie. Jeśli były - to to jest skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin36 Pomijając MPK ciekawe kiedy się ktoś zainteresuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 17:51 prywatnym taborem który szpeci ulice Kielc i okolic, stare rozlatujące się zardzewiałe często przerobione z warzywniaków na wożące ludzi jak bydło BUSY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Autobusy widmo woziły pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 12:53 o, chyba kielczanin do niewolnik mpk, bo juz sie wyzwiska zaczynaja. Brakuje tam jak widac wyksztalconych, kulturalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko ja precz z wyborczą!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 17:07 ej. troja, tyś powalony w łeb....kopsnij sobie marychy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin36 Lepsze są stare jelcze niż to badziewie MAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 17:47 kto o zdrowych zmysłach kupuje takie badziewie, chyba kaczyński maczał w tym palce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fachowiec Re: Lepsze są stare jelcze niż to badziewie MAZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 21:20 wpelni popieram ten szmelc wykonczy to biedne mpk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yja Autobusy widmo woziły pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 01:15 Co krok, to o MPK. Najpierw pokupowali jakies wschodnie dziadostwo, a teraz woza ludzi starymi autobusami, ktorych nie mogli wypuscic na linie. Co to za firma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Autobusy widmo woziły pasażerów IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.09, 10:38 ztm szuka dziury w calym nie udalo sie zniszczyc mpk 2lata temu to caly czas probuja a kontrolerow to jakich maja sama szumowina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek ck atrapy kamer stradomskiego do MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 18:56 Pan Stradomski obdarował MPK atrapami kamer, chyba potem obsmaruje ich na swoim portalu ... hihihi pozdrowienia dla jureczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: połaniec co z naszym brylantowym Markiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 18:25 Czemu nie wraca do Połańca? Węgiel czeka!!!Panie Marku, drogi naprawione, można lody kręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Autobusy widmo woziły pasażerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 18:46 moze maluje w swojej wyobrazni biale mazy, ktore powinny miec miejskie malowanie albo cieszy sie widokiem wycofanych Jelczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna D..... Znów MPK? a ja o innych. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 16:15 Tylko w Kielcach spotkałam atak na MPK! Dziwi mnie fakt ,że to robią :dziennikarze z gazet jak, wyborcza,echo także radio kielce i portal dzidziusia strad......Ale robią to dlatego,że są opłacani by zaszkodzić firmie.Szkodząc firmie,wyśmiewają Kielce, tym samym są nic nie warci.Jak można smrodzić we własne gacie?A jak na krytej pływalni była bibka,to tak się posrali,że wodę musieli zmieniać w całym basenie,czy to napisali kielczanom??????Napisali ,że CBŚ zarekwirowało kradzione maszyny spod samego rynku???Też nie! nie! ja już nie mogę, ale klocki hihihi.całuski. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_inw Autobusy widmo woziły pasażerów 21.03.09, 20:28 Tu Stradomski, tak, tak Stradomski! ten, dzieki ktoremu nie mozna po cichu ukrywac tego, ze MPK co krok lamie warunki umowe i bardzo nie chce za to placic (choc i tak placi polowe tego, co powinno, ale i tego da sie przypilnowac, juz niedlugo!). Otoz (Bogdanie?), bardzo chcialbym byc oplacany przez ITS, ale w tym momencie pracuje na wlasny rachunek w zupelnie innej brazny, oby nadal z powodzeniem. Jesli tylko bede mial mozliwosci, to pomoge kazdej firmie, ktora przystapi do przetargu na nowego przewoznika, bo tylko dzieki konkurencji kielczanie poznaja nowa jakosc, a kierowcy normalne warunki pracy za dobra stawke. W ZTM slabo znam kogokolwiek, daje mi to rozkosz niezaleznosci i pewnosci. Czy ja i inni milosnicy przynosza miastu wstyd? Nie sadze, ale w ramach przywitania wiosny przygotowalem specjalna strone Kieleckiego Portalu Komunikacyjnego, ktora w doskonaly sposob pokaze, kto rzeczywiscie przynosi miastu wstyd. Szczegoly juz w poniedzialek - www.kochajmympkkielce.pl Serdecznie pozdrawiam. Z kazdym dniem mam wiecej sily, by poprawiac jakosc komunikacji, a nie komfort siedzenia w cieplych fotelach MPK. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_inw Autobusy widmo woziły pasażerów 23.03.09, 09:26 Strona już działa - www.kochajmympkkielce.pl I kto komu przynosi wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Autobusy widmo woziły pasażerów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 20:50 Ale masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik mok stan autobusów mpk zastanych po dawnym zarzadzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 06:50 Słuchaj, nie czarój mieszkańców zdjęciami autobusów sprzedanych, masz złe informacje.Więc nie używaj zdjęć starych autobusów.A stan złego wizerunku zastaliśmy po ''dobrych'' zarządach, gdzie tak ich chwaliłeś.Jeśli jesteś w Warszawie to zobacz ile miasto zakupiło autobusów społeczeństwu!!!Byłeś zwolennikiem dawnego zarządu, więc chwaliłeś to co teraż wytykasz.Pamiętaj, poprawy w MPK nastąpią, ale nie dzięki tobie, bo widać ,że brak ci oleju.To najzupełniej cię przerasta.Załoga wie jakie ma cele strategiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_inw Autobusy widmo woziły pasażerów 24.03.09, 10:14 Słuchaj, nie "czaróje", ze wszystkich zdjec zamieszczonych na stronie www.kochajmympkkielce.pl tylko jedno dotyczy pojazdu wycofanego, a cała reszta, to przyklady z ostatnich miesiecy, a niektore z kilku ostatnich dni. Superspadek w takim razie :) Chwale tylko to, co na to zasluguje, na pewno nie czesta zmiane zarzadu, a czy warto, dowiemy sie za kilka miesiecy. Poki co p. Sreniawska dobrze zaczyna, ale tylko medialnie, bo w spacery ze skargami do Wojciecha, to mozna sie bawic na poziomie edukacji przedszkolnej lub na poziomie rozwoju intelektualno-biznesowego panow typu "przewodniczacy" i jemu podobnych. Jestem w Warszawie i dostrzegam, w jak szybkim tempie rosnie ilosc brygad obslugiwanych przez konkurencje, nowych w pelni wyposazonych, klimatyzowanych autobusow, o ktorych przy polityce wymiany taboru MPK mozemy tylko pomarzyc, bo przeciez wschodnie innowacje sa cool :] Poprawy w MPK nie nastapia dopoki jednostka kontrolona nie bedzie chciala pilnowac warunkow umowy, ale ku radosci wszystkich pasazerow, robie to ja i inni zaprzyjaznieni ludzie, a celem strategicznym MPK jest chyba tylko wyzyskiwanie i trzymanie cieplych stolkow dla niektorych, aaaa... i oczywiscie utrzymywanie firmy o strukturze godnej PRL. Z niezwykle serdecznymi pozdrowieniami :) Jerzy, naczelny dyrektor spolecznego monitoringu uslug komunikacji publicznej w Kielcach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik paszkwile stradomskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.09, 13:24 CZŁOWIEKU,PUKNIJ SIĘ W CZACHĘ! Autobus 300 jest w naprawie po spaleniu na zewnatrz 2 m-ce, czyli kłamiesz kielczan! zaś co do dyrekora, to napewo nigdy nie będziesz więc się nie tytułuj.Więcej nie napiszę, bo nie ma komu. dorośnij . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Autobusy widmo woziły pasażerów IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.09, 19:33 ale się człowieku osmieszyłeś-społeczny dyrektor-kończ waść -wstydu oszczędz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasenger Re: Autobusy widmo woziły pasażerów IP: *.chello.pl 24.03.09, 19:38 Dobre te zdjęcia :D Pośmiałem się troszkę. Strój firmowy adidasa rzONdzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_inw Autobusy widmo woziły pasażerów 24.03.09, 14:10 A gdzie jest zdjecie #300, bo jakos nie widze :D moze wlasnie wskazales "pracowniku" na zrodlo tego syfu, ktory jest na zdjeciach... czyli problemy ze wzrokiem takich "pracownikow"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maczo ej , kto to stradomski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 18:58 co to za pajac stradomski? gdzie on jest dyrektorem?w jakiej firmie? niech mi ktoś odpisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan korony dyrektor portala stradomski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 19:00 ej ćmoku nie myty, jaki z ciebie dyrektor? to ja jestem prezydentem bo piszę na portalu,hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: dyrektor portala stradomski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 19:02 siemanko! mpk to klawy zakład,będzie woził reklamy korony.pozdrówka dla WAS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: dyrektor portala stradomski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 19:03 FE, ŻYGAĆ MI SIĘ CHCE NA TEGO FAJFUSA Odpowiedz Link Zgłoś
mentat5 Autobusy widmo woziły pasażerów 24.03.09, 20:04 Uderz w stół... Wszystkim którym nie przeszkadza stan komunikacji miejskiej w CK a pokazywanie tego stanu życzę dużo zdrowia bo już nic innego nie pozostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_inw Autobusy widmo woziły pasażerów 24.03.09, 20:30 Monolog* to ciekawa forma dyskusji, prawda maczo-fan korony-kibic-GG? Tez sie ciesze na reklamy Korony, ale najpierw sprawdzimy czy autobusy, zgodnie z umowa, sa pomalowane w calosci oraz czy cena jaka placi Korona nie odbiega od standardowego cennika, bo moze sie okazac, ze to forma dotowania przez miasto prywatnej spolki (MPK). * monolog - «dłuższa wypowiedź jednej osoby; w utworze literackim, zwłaszcza dramatycznym: dłuższa wypowiedź postaci kierowana do siebie albo bezpośrednio do widza lub czytelnika» (SJP, Wydawnictwo Naukowe PWN S.A.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic do stradomskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 19:34 cwelu! spie...j z kielc Odpowiedz Link Zgłoś