turano 01.04.09, 15:52 Witam Poszukuję dobrego ortopedy.Chodzi mi o prywatna wizytę.Moja trzyletnia córeczka krzywi stopę i chciałabym aby zajął się tym specjalista.Kogo polecacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adluga79 Re: Ortopeda - prywatnie 01.04.09, 22:37 witam moja mala ma ten sam problem chodzac stopy ulkada do srodka ma 2 lata i tez wybieram sie do ortopedy,slyszlam ze dobry jest lekarz ze stoku ale nie wiem czy przyjmuje dzieciaki Odpowiedz Link Zgłoś
anetit1 Re: Ortopeda - prywatnie 02.04.09, 11:39 Na stoku proponuję omijać dr Ziętara- chyba tak się nazywa.badanie trwa 2 sekundy i nie wierzę że to wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
s_justine Re: Ortopeda - prywatnie 03.04.09, 14:18 Na stoku przyjmuje na fundusz specjalista od wad postawy, dr Potasz. Jest ordynatorem w Górce w Busku i jednynie tam przyjmuje prywatnie. Ja szczerze go polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
inercja5 Re: Ortopeda - prywatnie 04.04.09, 09:24 Córka ma 4 lata i też krzywi nóżki ja byłam na NFZ u dr Wąsacza przyjmuję na Zagnańskiej i byłam bardzo zadowolona zbadał dokładnie małą i znalazł jeszcze inne nieprawidłowości z kręgosłupem. Odpowiedz Link Zgłoś