Gość: BBB IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 03.12.03, 21:53 Jaja kobyły pajac :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
images Jawne zlodziejstwo 04.12.03, 08:19 Po prostu. Po pierwsze firma która to zrobiła nie powinna uzyskać żadnego zlecenia w Kielcach ani w województwie. Po drugie powinni oddać pieniądze które niesłusznie wzieli za niby wykonanie prac............... ale tak się nie robi u nas w polsce.......niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoik Re: Jawne zlodziejstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 08:33 eeeeeeeeeeeee tam, nie znacie sie na budowaniu drog... przyjdzie UNIA to nam tu wszystko ponaprawia, i drogi, i autostrady, tak zeby "trzoda" nie byla narazona na wstrzasy...;))) paranoik - ekspert w budowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mao Jak pieniądze wyparowały na Zagórskiej IP: *.intermedia.com.pl 04.12.03, 12:12 Wójcik i Klikowicz powinni zwrócić koszty,które poniosło miasto na spieprzony remont tych jezdni.Znowu okaże się,że odpowiedzialność spadnie nie na urzędników odbierających inwestycje,ale na wszystkich mieszkańców Kielc.To my jesteśmy poniekąd właścicielem tych dróg i to z naszych kieszeni pójdą kolejne pieniądze na poprawki.Jesteśmy okradani! Prezydent Lubawski jeszcze nie zabrał głosu w tej sprawie?! Pewnie ma jakieś proste i genialne rozwiązanie,jak zwykle... Czytając ten artykuł zabrakło mi tam jednego słowa-KORUPCJA.Bo chyba każdemu znającemu nasze realia przyszło to na myśl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoik co mi przychodzi na mysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 12:21 Parafrazujac: nie mysle wiec bede!!! - to chyba jedyna metoda przetrwania paranoik - jednak myslacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Mnie przyszło IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 04.12.03, 12:32 na myśl inaczej. Mnie przyszło na myśl złodziejstwo, skur...syny, i jeszcze brzydziej... Ale jaja kobyły zdrowy, mogę mieć inne myśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot nie dajmy się zmanipulowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 16:01 To juz drugi raz w ciągu dwóch dni ukazuje sie opinia "anonimowego drogowca". "- Takiej fuszerki wstydziłbym się zostawić. Jak coś takiego mógł odebrać Miejski Zarząd Dróg? - dziwi się pragnący zachować anonimowość drogowiec, który zwrócił nam uwagę na stan jezdni. " Ludzie przychodza do gazety bo mają w tym swój interes. Ktos, kto jest autentycznym spolecznikiem, bezinteresownie dzialającym dla dobra ogółu trafia się bardzo rzadko ...a i wtedy tez nie idzie do gazety tylko wylewa zółć sasiadom lub kolegom emerytom na skwerku. Jaki interes ma ten "anonimowy drogowiec"? Mysle, ze szykuje sie mala rewolucja i w niebyt odejda (do czasu nowych wyborow): - niektorzy urzędnicy oraz - ukochane firmy wykonawcze poprzedniej ekipy. Ktos cynicznie potrzasa drzewkiem urzędniczym, a Wy tak przezywacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: nie dajmy się zmanipulowac IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 04.12.03, 16:20 Wiesz Behemocie, w naszej cywilizacji każda nikczemność wzbudza uczucia. Bez względu na źródła i motywy. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś