Dodaj do ulubionych

Jak asfalt wyparował na Zagórskiej

IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 03.12.03, 21:53
Jaja kobyły pajac :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • images Jawne zlodziejstwo 04.12.03, 08:19
      Po prostu. Po pierwsze firma która to zrobiła nie powinna uzyskać żadnego
      zlecenia w Kielcach ani w województwie. Po drugie powinni oddać pieniądze które
      niesłusznie wzieli za niby wykonanie prac............... ale tak się nie robi u
      nas w polsce.......niestety
      • Gość: paranoik Re: Jawne zlodziejstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 08:33
        eeeeeeeeeeeee tam, nie znacie sie na budowaniu drog...
        przyjdzie UNIA to nam tu wszystko ponaprawia, i drogi, i autostrady, tak zeby "trzoda" nie byla narazona na wstrzasy...;)))

paranoik - ekspert w budowaniu
    • Gość: Mao Jak pieniądze wyparowały na Zagórskiej IP: *.intermedia.com.pl 04.12.03, 12:12
      Wójcik i Klikowicz powinni zwrócić koszty,które poniosło miasto na spieprzony
      remont tych jezdni.Znowu okaże się,że odpowiedzialność spadnie nie na
      urzędników odbierających inwestycje,ale na wszystkich mieszkańców Kielc.To my
      jesteśmy poniekąd właścicielem tych dróg i to z naszych kieszeni pójdą kolejne
      pieniądze na poprawki.Jesteśmy okradani!
      Prezydent Lubawski jeszcze nie zabrał głosu w tej sprawie?! Pewnie ma jakieś
      proste i genialne rozwiązanie,jak zwykle...
      Czytając ten artykuł zabrakło mi tam jednego słowa-KORUPCJA.Bo chyba każdemu
      znającemu nasze realia przyszło to na myśl.
      • Gość: paranoik co mi przychodzi na mysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 12:21
        Parafrazujac: nie mysle wiec bede!!! - to chyba jedyna metoda przetrwania

paranoik - jednak myslacy
      • Gość: BBB Mnie przyszło IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 04.12.03, 12:32
        na myśl inaczej.
        Mnie przyszło na myśl złodziejstwo, skur...syny, i jeszcze brzydziej...
        Ale jaja kobyły zdrowy, mogę mieć inne myśli :)
    • Gość: behemot nie dajmy się zmanipulowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 16:01
      To juz drugi raz w ciągu dwóch dni ukazuje sie opinia "anonimowego drogowca".

"- Takiej fuszerki wstydziłbym się zostawić. Jak coś takiego mógł odebrać
      Miejski Zarząd Dróg? - dziwi się pragnący zachować anonimowość drogowiec, który
      zwrócił nam uwagę na stan jezdni. "

Ludzie przychodza do gazety bo mają w tym swój interes.
      Ktos, kto jest autentycznym spolecznikiem, bezinteresownie dzialającym dla
      dobra ogółu trafia się bardzo rzadko ...a i wtedy tez nie idzie do gazety tylko
      wylewa zółć sasiadom lub kolegom emerytom na skwerku.

Jaki interes ma ten "anonimowy drogowiec"? Mysle, ze szykuje sie mala rewolucja
      i w niebyt odejda (do czasu nowych wyborow):
      - niektorzy urzędnicy oraz
      - ukochane firmy wykonawcze poprzedniej ekipy.

Ktos cynicznie potrzasa drzewkiem urzędniczym, a Wy tak przezywacie...
      • Gość: BBB Re: nie dajmy się zmanipulowac IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 04.12.03, 16:20
        Wiesz Behemocie, w naszej cywilizacji każda nikczemność wzbudza uczucia.
        Bez względu na źródła i motywy.
        Pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka