wojciech.domagala 05.12.03, 18:39 Dostałem plik tekstowy od kolegi co ma MACINTOSHA. Otworzyłem plik pod PC. Widać bardzo dużo krzaczków. Gdzie znaleźć konwerter ?! co zrobić ?! może jakiś program otworzy plik z MACa ?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vipmann.com Re: MACINTOSH'a - kto ma ?! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.03, 20:32 ja nie wiem - sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala MACINTOSH'a - kto ma ?! 05.12.03, 20:42 Może ktoś ma PCta i przyjmuje pliki tekstowe z MACa ?! jak je otworzyć pod Pecetem ?! Czy w Polsce wyprodukowano konwerter ? a może chodzi o stronę kodowa ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: MACINTOSH'a - kto ma ?! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 21:27 znadz sobie program Mac opener Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala POLSKIE OGONKI 06.12.03, 07:55 Gość portalu: k napisał(a): > znadz sobie program Mac opener Podaj adres ?! strony www........ i pytanie CZY TEN PROGRAM PORADZI SOBIE Z POLSKIMI OGONKAMI ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: MACINTOSH'a - kto ma ?! IP: *.kielce.msk.pl 05.12.03, 23:39 Qrde Wojtek było wcześniej pisać. Ja dziś Makintosza na śniadanie w pracy zjadłem. Dobre jabłko było. Ale jakbym wiedział to bym ci obstawił;) Pisz wcześniej jak masz taki problem. Najlepiej o 4 AM. Ja wstaje o 5 i sprawdzam posty:D P.S. A żeby nie było że sie tak z Ciebie zbijam to bym proponował forum benchmark.pl do tego typu pytań:P Zdravim;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Re: MACINTOSH'a - kto ma ?! 06.12.03, 07:57 Gość portalu: Mieszkaniec napisał(a): > P.S. A żeby nie było że sie tak z Ciebie zbijam to bym proponował forum > benchmark.pl do tego typu pytań:P > Zdravim;) A możesz mnie skontaktować z jakimś właścicielem MACINTOSHA ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: MACINTOSH'a - kto ma ?! IP: *.kielce.msk.pl 06.12.03, 10:49 wojciech.domagala napisał: > A możesz mnie skontaktować z jakimś właścicielem MACINTOSHA ??? Sorki ale nie znaju takowego Zdravim:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bcd Re: MACINTOSH'a - kto ma ?! IP: *.rasserver.net 06.12.03, 09:36 Zpolskimi ogonkami to sobie poradzi ale z ogonami to nie da rady. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala poszukiwany, poszukiwana...... właścicielka MACa 06.12.03, 13:51 Czy ktoś widział operatora/właściciela Macintosha ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: poszukiwany, poszukiwana...... właścicielka M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 21:31 Ja widzialem. W 45-tym jak ruscy wyzwalali.... # Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Co Rosjanie wyzwalali ? migawkę chyba ;-))))))) 06.12.03, 23:39 Gość portalu: # napisał(a): > Ja widzialem. W 45-tym jak ruscy wyzwalali.... > # Co Rosjanie wyzwalali ? migawkę chyba ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Nie ma tu nadal nikogo kto by miał MACa ?! 07.12.03, 15:01 Nie ma tu nadal nikogo kto by miał MACa ?! prosze o kontakt ! pilne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Nie ma tu nadal nikogo kto by miał MACa ?! IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 07.12.03, 21:08 Wojtuś, poszukaj odpowiedzi na innych forach dyskusyjnych. Serwer grup to: news.tpi.pl a grup jest ponad 30 tys. jak nie lepiej. Napewno tam znajdziesz odpowiedź. Nawet o twojej makrofotografii napewno coś tam pisze. Zdravim:D Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Re: Nie ma tu nadal nikogo kto by miał MACa ?! 08.12.03, 23:23 Nie mam siły. Powalczę z tym w środę ;-))))))) Mam znajomych, którzy mi pomogą........... tylko im wyślę plik ;-))) Powalcze w środę ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś