Gość: pawel IP: 80.48.119.* 08.12.03, 14:05 Widziałem dzisiaj duże ogłoszenie o pracy na kierowniczych stanowiskach w nowym sklepie tej firmy w Kielcach. Wiecie coś na ten temat, gdzie się będzie mieścił? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jurek Re: MediaMarkt w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.03, 16:21 Tez widzialem ogloszenia ale nie wiem gdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
kodiak Re: MediaMarkt w Kielcach 08.12.03, 17:14 Gość portalu: jurek napisał(a): > Tez widzialem ogloszenia ale nie wiem gdzie... Podobno w pasazu przy Sienkiewce !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: MediaMarkt w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.03, 18:35 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCC Re: MediaMarkt w Kielcach IP: 213.199.193.* 08.12.03, 20:52 Ten sklep bedzie w kielcach:)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LooZeR Re: MediaMarkt w Kielcach IP: *.in-addr.octava.net.pl 08.12.03, 21:07 kodiak napisał: > Podobno w pasazu przy Sienkiewce !!!! Ty tak poważnie, czy jaja sobie robisz? Widziałeś kiedyś MM? To sklep wielkości połowy Reala. Odpowiedz Link Zgłoś
machy Re: MediaMarkt w Kielcach 08.12.03, 21:11 to jest gucio prawda, ze w mm jest tanio. jak sie dobrze porowna ceny to od razu widac, ze tylko niektore towary sa nieznacznie przecenione. mysle, ze znowu upadnie troche sklepow w Kielcach, a klienci wcale mniej pieniedzy nie wydadza... (no i jeszcze brak serwisu)... machy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wachi Re: MediaMarkt w Kielcach IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 08.12.03, 21:11 Ja widziałam MM, może być w Katarzynie, zmieści się. Ja osobiście chciałabym jeszcze w tym mieście sklepik Ikea i jeszcze kilka innych ciekawych. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: MediaMarkt w Kielcach IP: *.exbud.com.pl / *.complex.com.pl 10.12.03, 09:28 MM bedzie na miejscu Adlera przy Realu. Odpowiedz Link Zgłoś