Dodaj do ulubionych

Żona i córka radnego kierownikiem w urzędzie

08.06.09, 09:58
jak nie ma juz obyczaji to konczy sie tez prawo
oni po to ida do partii , Rad
na pewno idzie tylko o wladze i o profity
bez wsparcia tzw Rodziny nie sa w stanie nic zrobic
oczywiscie maja pelne usta o uczciwosci, dobru spolecznym. fachowosci,
rzetelnosci i tak dalej

Obserwuj wątek
    • badjuk Tak będzie... 08.06.09, 10:22
      ...do póki istnieje przyzwolenie w tym kraju na układ - "krewni i
      znajomi królika".
      • Gość: berni Bernatowicz to skandal.Małkowski to przy nim przed IP: *.anonymouse.org 08.06.09, 14:31
        przedszkolak. Może dziennikarze zainteresują sie jego panienkami do
        towarzystwa.Imprezami,panienkami z urzędu. Pewni ludzi wyłożyli przed wyborami
        pieniądze i zaraz będą sie upominali o swoje.
        • Gość: pępek Obecny układ jest gorszy od SLDowskiej mafii IP: *.anonymouse.org 08.06.09, 14:37
          Znajomy znajomych, ręka rękę myje,impreza za imprezą a dla mieszkańców 2
          ławeczki i 3 parkingi. Zero konkretnej inwestycji. Każda ościenna gmina
          pozyskała więcej pieniędzy z EU jak Starachowice.
          • Gość: alik Re: Obecny układ jest gorszy od SLDowskiej mafii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 17:45
            To w tym układzie jest SLD. Dla SLD idą też ciekawe nominacje. Ostatnia rada
            nadzorcza w ZEC chociażby. Dziwie się tylko radnym z PiS, którzy są w opozycji
            do prezydenta, że milczą na ten temat. Dobrze, że jeszcze jest prasa to brudy te
            powyciąga. Szkoda, że nie ma ich kto wyprać. To jest jedno wielkie bagno.
            Dobrze, że Wyborcza nie ulega naciskom lokalnej władzy i wali wprost. Inni się
            boją, tak jak radni-bezradni PiS. A te imprezki to też ciekawa sprawa. W MOPS-ie
            nadal jest tak jak za Jagieły. Prezydent namaścił na dyrektora człowieka SLD,
            byłego kierownika noclegowni dla bezdomnych. To z noclegowni tej wyruszały w
            dniu wyborów samorządowych ekipy przeciwko Bernatowiczowi przekupione za flaszkę.
            • Gość: llofyup9 Re: Obecny układ jest gorszy od SLDowskiej mafii IP: *.chello.pl 08.06.09, 19:27
              No i co w tym dziwnego-wszędzie się tak dzieje,mniej lub bardziej
              otwarcie.Pozwolcie tylko dojść do koryta,a resztę się załatwi.
              • Gość: poldek Re: Obecny układ jest gorszy od SLDowskiej mafii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 20:46
                To zwykłe przekupstwo. Ci panowie radni w zamian za wspieranie prezydenckich
                pomysłów np. świecącej fontanny otrzymali prezent w postaci miejsca pracy dla
                córki i żony. Dwa grzybki w barszcz za jednym pociągnięciem ...
                • Gość: / Re: Obecny układ jest gorszy od SLDowskiej mafii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 21:18
                  tak wygladaja rzady motlochu
    • Gość: nietutejsza Żona i córka radnego kierownikiem w urzędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 23:11
      Proszę- zawiść jak zwykle! Był konkurs? Wygrała? Jak żona i córka radnego, to nie powinna w konkursie startować? Ludzie, puknijcie się w czoło!
      • Gość: tutejsza Nepotyzm okropny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 23:36
        Owszem powinna. Ale ze względu na ojca i męża nie powinna startować tam gdzie
        panowie ci sprawuję funkcję radnych. Jak taka dobra to każda instytucja ją
        powinna przyjąć i za lepsze pieniądze niż mają samorządowi urzędnicy. Nepotyzm
        okropny.
        • Gość: bezrobotnyprawnik Re: Nepotyzm okropny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 00:29
          A ja to wiem, że jakaś Kancelaria Prawna, któr obsługuje urząd
          miejski deleguje do pracy w tym urzędzie jakiegoś gościa po
          podstawówce. Czy to na tym polega otwarcie zawodów prawniczych???
          • Gość: jon Tu jest forum Kielc - spadać na forum Starachowic! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 07:45
            co nas obchodzą Wasze problemy
            mamy dośc swoich
    • Gość: Starachowiczanka Re: Żona i córka radnego kierownikiem w urzędzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 07:56
      Berni a ty to jesteś tym beznadziejnym posłem L. czy jego
      asystentem który mu własną żone podprowadza zeby mieć pracę w
      starostwie? A do was reszty, to tylko jedno mam do powiedzenia,
      zazdrość wam, i dajcie spokój tej dziewczynie i Prezydentowi
    • Gość: pracodawca Żona i córka radnego kierownikiem w urzędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 08:54
      no cóż urzędy są aby dbać o swoje i tak:
      jestem pracodawcą zatrudniającym ponad 300 osób
      w miejskim urzędzie pracy złożyłem zapotrzebowanie na pracownika:
      - wykształcenie minimum srednie
      - prawo jazdy B i obsługa pc
      - doświadczenie w branży usług (bez limitu czasu)
      - doświadczenie w kierowaniu zespołami min.10 osób (bez limitu
      czasu)
      po pewnym czasie dostałem pismo podpisane przez kierownika wydziału
      promocji zatrudnienia tegoż urzędu, że takich osób w kielcach nie ma
      i dlatego wycofują realizację wolnego miejsca pracy.
      Pani kierownik promocji nie zwróciłą się o zmianę kryteriów, po co?
      przecież sprawa odfajkowana, bezrobocia nie ma, urząd załatwił
      kolejną sprawę, pora wziąść premię?
      No cóż promocja jakie ładne słowa i wydziały, ciekawe co robią
      oprócz odmowy znalezienia bezrobotnym pracy?
      • Gość: wolny od układów Re: Żona i córka radnego kierownikiem w urzędzie IP: *.grupapsb.pl 10.06.09, 08:08
        powinien pan zatrudnić tą żonę radnego o której mowa w powyzszym
        artykule - przecież ona taka wykształcona, więc nie szkoda jej zapłacić
        parę złotych więcej niż w urzędzie - nieprawdaż ??
    • kora-2008 Żona i córka radnego kierownikiem w urzędzie 29.06.09, 15:28
      Pani Kasia zawsze lubiła pracę, która dawała jej władzę nad ludźmi. Ciekawi mnie czy będzie tak samo zachowywała się w stosunku do ludzi tak jak w Starfamie. Jeśli nie zmieni się to długo nie popracuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka