Gość: milos IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 17:39 Czy pojawienie się knajpy dla gejów w naszym grajdole oznacza, że Kielce się cywilizują? Choć podobna straszna kiła była tam w Sylwestra. Nie byłem nie wiem jak tam jest. Piszcie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_rafi Re: Metamorfoza 30.01.02, 17:45 Skoro była tam kiła to trzeba powiadomić o tym Sanepid. Poza tym, czy wzrost sprzedaży narkotyków też uznasz za cywilizowanie się miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdenek B Re: Metamorfoza IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 16:28 Byłem tam jest bardzo fajnie. Tylko w czwartki są gejowskie imprezy, ale chłopaki są bardzo kulturalni i nie nachalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewy Re: Metamorfoza IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.02, 03:25 No,no, no słyszałem wiele dobrego o Metamorfozie. Tylko jedno pytanie mnie dręczy podobno szefem knajpy jest jeden pedzio, co robił laskę innemu facetowi w Karczmie i to przy samym barze. Fe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Metamorfoza IP: 195.117.18.* 11.02.02, 08:43 Gość portalu: Lewy napisał(a): > No,no, no słyszałem wiele dobrego o Metamorfozie. Tylko jedno pytanie mnie > dręczy podobno szefem knajpy jest jeden pedzio, co robił laskę innemu facetowi > w Karczmie i to przy samym barze. Fe. Czy to na pewno wlasciciel Metamorfozy robil to w Karczmie? Bo posadzaja o to mojego kumpla a on jest normalny i nie chce mi sie w to wierzyc. Jak ktos by wyjasnil to kamien by mi spadl z serca (mam nadzieje). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danek Re: Metamorfoza IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 19:15 Tak tak tak. Potwierdzam Hamster. Co najfajniejsze to ten ochroniarz co wyrzucał tego pedałka -taki sterydowiec z Karczmy -jest w Metamorfozie teraz jednym z udziałowców. O czasy o obyczaje. Nie pamiętam jak to jest w oryginale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: Metamorfoza IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 00:00 O tempora, o mores! Pozdrowienia nube Odpowiedz Link Zgłoś