Dodaj do ulubionych

Drzwi otwarte w szkołach - skąd informacje kiedy?

24.11.10, 12:04
Chcemy poznać ofertę kilku szkół podstawowych, skąd czerpać informacje nt. drzwi otwartych? czy kuratorium oświaty publikuje kalendarz spotkań w szkołach z przyszłymi uczniami?
część szkół podaje termin na swojej stronie internetowej, część nawet po zadzwonieniu do sekretariatu nie jest w stanie podać terminu...
Obserwuj wątek
    • binkaa Re: Drzwi otwarte w szkołach - skąd informacje ki 24.11.10, 13:43
      trzeba dzwonic po nowym roku
      • bursz Re: Drzwi otwarte w szkołach - skąd informacje ki 24.11.10, 15:04
        witam,
        odbywają się w lutym, marcu, 'pozdrawiam,jola
      • jk.tarras Re: Drzwi otwarte w szkołach - skąd informacje ki 28.11.10, 13:39
        słusznie
    • bursz gdzie wysyłacie swoje dzieci 24.11.10, 20:09
      Witam,
      proszę napiszcie o jakich podstawówkach myślicie. Coronella widzę, że wypowiadasz się w wielu tematach, w przedszkolach jesteś obcykana, ale o szkołach piszesz oszczędnie, a pisałaś, że masz z nimi kontakt zawodowy, no i na pewno wybrałaś już dla swojej Córki?(choć myślałam, że Ona już chodzi do szkoły).
      Pozdrawiam,jola
      • cleris Re: gdzie wysyłacie swoje dzieci 25.11.10, 12:44
        mamy kilka typów:

SP NR 172 Jaskrowa (nasz rejon, byłyśmy w czasie przerwy we wrześniu)
        SP NR 120 Centralna (znamy ją z ubiegłorocznych Dni Otwartych, mała, kameralna, zwyczajna)
        SP Rysownicza 1/3 (słyszałam pochlebne opinie mam nt. kadry i sukcesów dzieci w konkursach przedmiotowych, muszę zobaczyć)

szkoły na Radogoszczu SP Syrenki i SP Sitowie

OSMuzyczna Rojna 20 i OSM Sosnowa 9 (choć tę szkołę już we wrześniu zwiedziłam z córką i doznałyśmy sporego zawodu, szkoła jest bardzo zaniedbana i brudna, wszystko pamięta dawne czasy, w ścianach dziury jak po wojnie, niepomalowane, stare toalety, świetlica to pokój telewizyjny, w którym lecą seriale, Panie są zajęte plotkami, a dzieci leżą znudzone wpatrując się w telewizor, nikt nie odrabiał prac domowych, wg córki "ponura szkoła", zatem raczej odpada)
        • bluestarfish do: cleris 26.11.10, 00:27
          Bardzo bym się cieszyła, jeśli wypowiedziałaby się jakaś osoba znająca "od podszewki" SP 120 (Centralna), bo o niej najbardziej myślimy (zresztą to nasz rejon wink).
          Bierzemy też pod uwagę SP 142 (Łupkowa), jeśli Centralna by odpadła - podobnie jak na Centralnej, jest to szkoła mała, kameralna (nawet jeszcze bardziej), ma dobre opinie, tyle, że mielibyśmy troszkę dalej. SP 172 (Jaskrowa) skreślam, bo to moloch (klasy a-d, lekcje zamiennie rano bądź po południu, jak dla mnie porażka - na Centralnej klasy a-b, lekcje zawsze od rana), opinie też ma różne, no i mielibyśmy nawet dalej niż na Łupkową - czyli jak dla nas, same minusy smile
          Innych szkół na chwilę obecną nie rozpatrujemy, więc zostanie pewnie albo Centralna, albo ewentualnie Łupkowa.

Cleris, ja również byłam w ubiegłym roku na Dniach Otwartych na Centralnej, więc pewnie się widziałyśmy smile Były na początku lutego, pewnie teraz będzie podobnie. Wtedy było trochę wcześniej info na stronie szkoły. Na Łupkową też chcę się wybrać na Dni Otwarte.

Cleris, Twoja córka jest z 2004 czy 2005?
          • cleris Re: do: cleris 26.11.10, 10:58
            córka jest z drugiej połowy 2004r., powtarza zerówkę i jest OK, w badaniach gotowości szkolnej i testach na inteligencję przeprowadzonych w przedszkolu przez psychologa wypadła znakomicie, ale nie wysłałam jej do 1 klasy; w ubiegłym roku wszyscy z jej grupy mieli po 7 lat i poszli do szkoły

w szkole na Centralnej uczą się w obecnej klasie 1 cztery koleżanki z grupy córki, mam informacje z pierwszej ręki

jeśli dysponujesz informacjami nt. dni otwartych na Centralnej i Łupkowej, daj znać
            • forumadegie Re: do: cleris 26.11.10, 16:46
              jak masz jeszcze moj nr gg to napisz, L chodziła do tego samego przedszkola
              • cleris Re: do: cleris 27.11.10, 18:31
                nie mam gg, napisz na gazetowy, Wy macie imprezę w majuwink)
                • forumadegie Re: do: cleris 28.11.10, 12:12
                  poszło
            • bluestarfish Re: do: cleris 30.11.10, 00:36
              Przepraszam, że tak późno odpowiadam - terminów swoich dni otwartych to chyba nawet jeszcze same te szkoły nie znają smile... Myślę, że po Nowym Roku można próbować się dowiadywać, ja przynajmniej mam taki zamiar.

Jeśli masz informacje z pierwszej ręki o szkole na Centralnej (120), proszę podziel się nimi! Co jest tam fajne, a co niefajne? Napisz zwłaszcza o ewentualnych znanych Ci negatywach tej szkoły. Czy koleżanki są w kl. I A czy B? (wbrew pozorom, nie jest to pytanie bezsensowe wink). I do którego przedszkola wcześniej chodziły? Jeśli wolisz, możesz napisać na gazetowy, tylko daj o tym znać w wątku, bo normalnie nie sprawdzam gazetowego. Będę bardzo wdzięczna za takie wrażenia z pierwszej ręki!
              • bluestarfish Re: do: cleris 17.12.10, 22:39
                DZIEŃ OTWARTY na Cetralnej (SP 120) będzie 19 lutego, info od p. Dyrektor. W odpowiednim czasie będzie też info o tym na stronie szkoły.
                • cleris Re: do: cleris 22.12.10, 12:50
                  po tegorocznej zimie i dojazdach marzę o szkole pod domem, a dojazd do Centralnej jest tragiczny
                  • forumadegie Re: do: cleris 22.12.10, 15:22
                    odezwij sie do mnie, napisz co konkretnie Cię interesuje, miałabys bliziutko. mama l
                    • bluestarfish do: forumadegie 22.12.10, 22:01
                      Czy dobrze rozumiem, że Twoje dziecko chodzi na Centralną? Jeśli tak, czy mogę napisać na gazetowy kilka pytań odnośnie szkoły? Zależy mi na opinii osoby, która zna tę szkołę "od środka".
                      • forumadegie Re: do: forumadegie 22.12.10, 23:20
                        nie, nie na Centralnąsmile
      • coronella Re: gdzie wysyłacie swoje dzieci 25.11.10, 15:32
        moja córka chodzi do SP 101 na Wspólną. Przedszkole znam jedno bardzo dobrze, i drugie z krótkiego kontaktu. Nie jestem obcykana, wypowiadam sie tylko odnośnie Murarskiej.
        • isia.s Re: gdzie wysyłacie swoje dzieci 28.11.10, 19:04
          I jak ta wspólna? To jest mój rejon, ale ze względu na niezbyt dobre opinie myslę raczej o SP 172, ew. SP 30 lub 65. Ale tak naprawdę nie znam nikogo kto aktualnie miałby tam dziecko? Wyniki egzaminu po podstawówce słabawe...
        • isia.s Re: gdzie wysyłacie swoje dzieci 28.11.10, 19:10
          I jak ta SP 101? Zadowoleni jesteście? To jest mój rejon, ale nie słyszałam zbyt dobrych opinii o tej szkole i raczej mam zamiar rozejrzeć się gdzieś indziej, tzn. rozważam głównie SP 172, także 30 lub 65. ALe w sumie nie znam nikogo, kto miałby tam dziecko aktualnie, więc jestem ciekawa opinii.
          • isia.s Re: gdzie wysyłacie swoje dzieci 28.11.10, 19:12
            Przepraszam za 2x to samo, myślałam, że poprzedni post nie poszedł.
            • coronella Re: gdzie wysyłacie swoje dzieci 28.11.10, 20:42
              ja jestem ze szkoły zadowolona. Nie mam zarzutów. Świetlica fajna, córka chętnie tam zostaje. Bardzo dużo zajęć dodatkowych. Lekcje zaczynają się zawsze od rana, kończą ok 12, + zajęcia dodatkowe do ok 14, potem chwila na świetlicę, i tym sposobem, bez wyrzutów sumienia, odbieram córkę ok 15:30.
              Działa drużyna zuchowa- suuuper!
              Opieka jak dla mnie ok, wszystkie dzieci są znane z imienia i nazwiska, rodzice tych dzieci także. Po miesiącu, podchodząc do którejś z pań, które mają do czynienia z moją córką, nie musiałam się juz przedstawiać.
              W pogodne dni wychodzą ze świetlicą na dwór. Czesto mają na sali jakieś zabawy ruchowe, a to dla mnie jest ważne. Jeśli na świelicy jest duzo dzieci, 1 klasa jest brana do innej sali. Córka ma zawsze odrobione zadania domowe, panie na świetlicy w tym pomagają.
              Mają sporo wycieczek do kin, teatrów itp, jeżdzą autokarem.

Wyniki egzaminu- hmm, jak dziecko chce się uczyć, to zawsze da sobie radę. Nie zauważyłam, żeby był niski poziom. A wręcz przeciwnie- gonią z materiałem.

Dla mnie najwazniejsza rzecz- bardzo miła i chętna na na nowości i zmiany dyrekcja! w szkole dużo się dzieje, są wprowadzane nowe programy i pomoce, remontowane sale.

O Jaskrowej mam baaaaaaaaaaaardzo złe zdanie, bardzo!!! Szkoła zapatrzona w siebie, mówią wszem i wobec jacy to oni są super i ach i och, dyrekcja do wszelkich zmian podchodzi jak do jeża- nie sa im potrzebne bo oni i tak są najlepsi! Poziom- może kiedyś i był wysoki, teraz jest normalny, czego nauczyciele tez jeszcze nie zauważyli. Za to tłok, lekcje zmianowo, przepełnione klasy. I atmosfera! tam trzeba sie pokazać, mieć pieniądze, i być kimś. Wycieczki najdroższe, zakupy najdroższe. Po takich opiniach od mam starszych dzieci- nawet o Jaskrowej nie myślałam.

Nie da rady wybrać szkoły najlepszej. Bo takiej nie ma. Zależy na jaką klasę się trafi, na jakich nauczycieli. Dla mnie ważna była odległość- tu mam blisko. Propozycja zajęć dodatkowych- sa te, które chciałam. Świetlica- jest, bardzo fajna. I obiady w szkole- są, gotowane na miejscu.
              • isia.s Re: gdzie wysyłacie swoje dzieci 29.11.10, 17:39
                Dziękuję za szybką i obszerną odpowiedź. Ja mam jak dla mnie blisko do obu tych szkół, więc odległość nie ma większego znaczenia. Jaskrowa ma od paru lat dobrą opinię, ale faktycznie nie podoba mi się tam nauka na zmiany. Twoje dziecko jest teraz w I klasie? Ile jest klas w roczniku i dzieci w klasie? W sumie mam zamiar obejrzeć te szkoły osobiście, ale zdaję sobie sprawę, że takie oględziny podczas dni otwartych to są mało miarodajne. A co konkretnie złego słyszałaś o Jaskrowej? Z tego, że chodzą tam stosunkowo zamożne dzieci to zdaję sobie sprawę. Jak oglądałam średnie wyniki egzaminu w GW z ostatniego roku to Jaskrowa miała je dużo wyższe niż Wspólna, w sumie zdecydowanie najwyższe w okolicy. Ja wiem, że to nie oznacza automatycznie, że każdy uczeń z Jaskrowej bardzo dobrze zda ten egzamin, ale jednak o czymś to świadczy i dla mnie to poważny atut tej szkoły. A że rejonowe gimnazjum mamy dramatyczne to wynik musi być dobry wink Znam dwoje pierwszaków z Jaskrowej, więc będę miałą wiadomości od nich, ale SP 101 też mnie interesuje.
                • bursz ruszmy się!!!!! 31.01.11, 14:35
                  Witam,
                  podnoszę bardzo aktualny temat!!!smile)))
                  Szkoda tylko, że tak mało aktywnie piszemy,
                  czekam na ożywieniasmile))
                  POZDRAWIAM,
                  jola
                  • osimek Sp 184 31.01.11, 15:31
                    Szkoła Podstawowa nr 184 zaprasza 16 lutego na godz.17.00 na dni otwarte; osoby zainteresowane proszę zaglądać na stronę szkoły tam na pewno będzie informacja.
    • trawka3 Re: Drzwi otwarte w szkołach - skąd informacje ki 31.01.11, 19:30
      A czy ktos ma opinie o SP 48 na Rydzowej? Moja córka od wrzesnia prawdopodobnie będzie do niej chodziła
      Pozdrawiam
      • cleris SP nr 120 ul. Centralna 31.01.11, 20:42
        sobota, 19 lutego . 11:00
        • cleris Re: SP nr 172 ul. Jaskrowa 31.01.11, 20:44
          środa 23 lutego nie znam godziny
          • cleris Re: SP Kornelówka ul. Sucharskiego 3 31.01.11, 20:47
            sobota 19 lutego, nie znam godziny
            • cleris Re: SP Kornelówka ul. Sucharskiego 3, 19 marca 31.01.11, 20:48
              poprawka: 19 marca sobota
              • cleris SP nr 30 ul. Rysownicza 1/3 - kiedy? 31.01.11, 20:50
                proszę o informację
                • bursz nasze faworytki-kto będzie? 31.01.11, 21:33
                  Witam,
                  to u nas Nowosolna, 11.02-piątek, g.18
                  www.sp202.szkoly.lodz.pl/
                  SP nr 1, Sterlinga - 2 marca, g. 17
                  www.toya.net.pl/~sp1/
                  No i na Jaskrową chyba pójdziemy, może odwiedzimy Kornelówkę.
                  Piszcie co wiecie o szkołach.
                  Jaka jest ta Rysownicza? Nie brałam pod uwagę, ale....piszcie proszę czemu ta, za i przeciw.
                  pozdrawiam,
                  dzięki, jola
            • mark.222 Re: SP Kornelówka ul. Sucharskiego 3 12.12.12, 12:21
              z tego co wiem dni otwarte 17-19 grudnia 2012 i i 28-31.01. 2013
      • madda71 SP 182 na Łanowej 16 31.01.11, 22:16
        zebranie rodziców 5-6-7 10 lutego o godz.18
        • madda71 Re: SP 182 na Łanowej 16 31.01.11, 22:17
          madda71 napisała:

> zebranie rodziców 5-6-7 10 lutego o godz.18
          >

5-6-7-latków miało być smile
    • agkowa Re: Drzwi otwarte w szkołach - skąd informacje ki 01.02.11, 11:38
      Witajcie,
      proszę o opinie nt SP 65, SP 24, i SP 101. Przede wszystkim interesuje nas "zerówka" i z tego co wiem tylko 24 ją ma. Ale być może zdecydujemu sie już na 1 klasę. Najbardziej interesuje nas 65, potem 24 a na koncu 101.
      Dzięki z góry.
      Aga.
      • bursz Re: Drzwi otwarte w szkołach - skąd informacje ki 01.02.11, 11:41
        Witam,
        piszcie proszę (agkowa) z jakiej okolicy są szkoły (+ew. link), bo przecież nie znamy ich po nr? chyba?
        dzięki,
        liczę na aktywność,
        pozdrawiam,jola
        • agkowa Re: Drzwi otwarte w szkołach - skąd informacje ki 01.02.11, 22:14
          ok, już się poprawiam. Mój wybór to Bałuty a dokładnie:
          24- Ciesielska 14
          65- Pojezierska przy Brzóski
          101- Wspólna
          • bursz Re: Drzwi otwarte łupkowa, Tamka 04.02.11, 11:57
            Witam,
            dni otwarte na Łupkowej 26 lutego, g. 11-13
            Pomorska przy Tamka 11 marca od 17.
            Które szkoły bierzecie pod uwagę. Proszę piszcie co słyszałyście i wiecie o szkołach?
            Czego oczekujecie? Nas co zwracacie uwagę?
            Pozdrawiam,jola
            • majkagra Re: Drzwi otwarte łupkowa, Tamka 04.02.11, 13:05
              Jolu, rodziców znajomi zabierają właśnie dzieci z Tamka. Są bardzo niezadowoleni z tej szkoły. Spróbuję dowiedzieć się się dlaczego. Pasmile
              • bursz Dziś Nowosolna-kto będzie? 11.02.11, 15:50
                Witam,
                dziś o godz. 18 dzień otwarty w Nowosolnej.
                Kto będzie?
                pozdrawiam,jola
          • karolina.carrera Re: Drzwi otwarte w szkołach - skąd informacje ki 13.02.11, 15:42
            SP 65 - Pojezierska przy ks. Brzóski - 23 lutego (środa). godz. 17.00 - dzwoniłam do szkoły i taką informację dostałam, zresztą już na stronie też jest.
            Ciekawa jestem tej szkoły, bo tam chciałabym zapisać córkę. Nasz rejon to 55 (Mackiewicza), ale słyszałam nieciekawe opinie.

pozdrawiam
            Karolina
    • asia_nie Drzwi otwarte SP 122 Radogoszcz Zachód 21.02.11, 11:30
      1. marca 2011 r. (wtorek) o godz. 17:30
      w Szkole Podstawowej nr 122 przy ul. Jesionowej 38 (budynek A)

www.sp122.edu.lodz.pl/o_szkole/

--------------------------------
      On ne peut pas respecter quelqu'un qui ne se respecte pas,
      et on doit se tenir sur la réserve.
      • anna.b SP 142 ul. Łupkowa - Wasze opinie 21.02.11, 20:45
        Czy ktos moze wyrazic opinie nt. SP 142 na ul. Łupkowej? Córka bedzie szla do szkoly dopiero za rok, juz obwiazkowo jako 6-latek, ale juz teraz zaczynamy zbierac opinie. Interesuja nas: poziom nauczania, nauczyciele, zajecia dodatkowe, czy jest swietlica - jakie zajecia?, atmosfera w szkole, komunikacja na linii rodzic - nauczyciel/dyrekcja, itp. Jesli macie jakies info o tej szkole, to prosze podzielcie sie. Dzieki wink
    • cleris Czy już dokonałyście wyboru szkoły? 08.03.11, 09:30
      Dni otwarte okazały się pomocne w wyborze?

Kierując się odczuciami mojej córki, męża i moimi wybraliśmy szkołę.

Wiem, że Dni Otwarte to taka laurka szkoły, jednak istotne dla nas są relacje: wychowankowie szkoły (optymalnie gdyby to byli trzecioklasiści) a nauczyciele, to czy nauczyciele są "tu za karę", smutni i umęczeni pracą, czy wręcz przeciwnie są pełni zapału i chwalą się osiągnięciami dzieci, czy jest prężnie działająca dyrekcja, sale sportowe, sukcesy w konkursach przedmiotowych i in.

Jak jest u Was?
      • wuwanek4 Re: Czy już dokonałyście wyboru szkoły? 08.03.11, 14:23
        I z której szkoły jesteś tak bardzo zadowolona?
      • gosiek29 Re: Czy już dokonałyście wyboru szkoły? 10.03.11, 21:00
        Ja się zastanawiam nad SP 61 na Okólnej. Mają ciekawą ofertę, dobre położenie. Ale decyzja wciąż nie podjęta.
        sp61.szkoly.lodz.pl/index.html
        Zastanawiam się jeszcze nad Łupkową. Jaskrową odrzuciłam po dniu otwartym.
        • anna.b Re: Czy już dokonałyście wyboru szkoły? 04.02.12, 18:01
          Prosze o opinie nt. szkol: nr 142 ul. Łupkowa i nr 120 ul. Centralna.

Jaka atmosfera, jaki poziom nauczania, jakie zajecia pozaszkolne, czy jest druzyna zuchowa, itp. Moze czyjesc dziecko chodzi do ktorejs ze szkol i chcielibyscie podzielic sie Waszymi wrazeniami - pieknie prosze wink
          Wybieram sie na dni otwarte. Podaje info ze strony szkoly, moze komus sie przyda:
          nr 120 ul. Centralna - odbeda sie 17 lutego 2012 godz. 17.00
          www.sp120.edu.lodz.pl/
          Czy wiecie, kiedy beda dni otwarte w 142 ul. Łupkowa?
          • bluestarfish Re: Czy już dokonałyście wyboru szkoły? 06.02.12, 00:02
            Dzień otwarty na Łupkowej 25.02 godz. 11-13
            anna.b, napisz do mnie na gazetowy, mogę napisac trochę o obu szkołach (SP120 i SP142)
          • fajnababka3 Re: Czy już dokonałyście wyboru szkoły? 06.02.12, 12:20
            Mój syn chodzi na Centralną do klasy pierwszej (6latków). Dowozimy go niemały kawałek ale uważam że warto. Szkoła fajna, pani wymagająca ale dają radę. W szkole jest spokój, nie ma dealerów. Spora oferta zajęc pozalekcyjnych, dobre obiady - gotowane na miejscu. Piękny plac zabaw i sala zabaw dla młodszych dzieci, 3 w-fy w tyg., no i dziki już nie podchodzą do szkoły bo wreszcie ogrodzono boiskosmile
            • clio_1 Re: Czy już dokonałyście wyboru szkoły? 07.02.12, 10:25
              Córka moich przyjaciół też chodzi do I klasy 6-cio latków i są średnio zadowoleni. Uważają że wychowawczyni ma kiepskie podejście do dzieci, które nie dają sobie rady (trzeba pamiętać, że to 6 a nie 7 latki). Dziewczynka jest przygaszona, nerwowa. Rodzice żałują że wysłali ją do szkoły.
              Moje dziecko też od września idzie na Centralną, będę w przyszłym tyg na spotkaniu. Co do zajęć pozalekcyjnych - faktycznie spory wybór, a z placu zabaw już korzystamy smile
              • fajnababka3 Re: Czy już dokonałyście wyboru szkoły? 08.02.12, 10:44
                A możesz napisac mi na priva która to dziewczynka?
                • clio_1 Re: Czy już dokonałyście wyboru szkoły? 08.02.12, 11:37
                  Cześć, na priva nie przyjmujesz wiadomości od nieznajomych wink
                  niestety nie napiszę Ci która to dziewczynka, bo nie mam na to zgody jej rodziców.
                  Moje dziecko też idzie do 120 od września, tez jako 6-cio latek ale cały czas biję się z myślami czy syn nie jest za mały i czy jednak nie przetrzymać go jeszcze rok w przedszkolu. Wiem, że intelektualnie sobie poradzi, ale nie jestem pewna czy emocjonalnie jest na to gotowy.
                  Pozdrawiam
                  • bluestarfish Re: Czy już dokonałyście wyboru szkoły? 08.02.12, 15:03
                    Clio, odbierz pocztę smile
                  • fajnababka3 Re: Czy już dokonałyście wyboru szkoły? 09.02.12, 12:54
                    Rozumiem. Nie ma sprawy. A co do Twojego dziecia to polecam Ci poradnię na Motylowej gdzie możesz zrobic badanie gotowości szkolnej, choc i mój dzieciak i jeszcze jedno z dzieci z klasy dostało opinię raczej na nie a mimo to radzą sobie całkiem całkiem. Wg mnie grunt żeby dziecko było samodzielne i nie wstydziło się innych dzieci to będzie dobrze - no i warto miec kogoś znajomego w klasie, z kim można byłoby się trzymacsmile
                    • anna.b Do bluestarfish - mail 09.02.12, 14:35
                      bluestarfish - napisalam do Ciebie maila na gazetowy. Daj znac czy doszlo, bo mam pewne watpliwosci wink
                      • bluestarfish Re: Do bluestarfish - mail 09.02.12, 14:39
                        Doszedł, już odpisałam smile
                        • anna.b Re: Do bluestarfish - mail 09.02.12, 23:25
                          Dziekuje, przeczytalam wink Odezwe sie, jesli jeszcze bede miala jakies pytania wink
    • bazia8 Re: Drzwi otwarte w szkołach - skąd informacje ki 12.02.12, 17:40
      w SP 141 na ul. Zakładowej dzień otwarty będzie 24 lutego
    • pasjon-atka Re: Drzwi otwarte w szkołach - skąd informacje ki 12.04.12, 17:16
      W Szkole Wizażu&Stylizacji Anity Folaron dni otwarte organizują 13 kwietnia oraz 11 maja, w godz. od 13.00 do 18.00. Więcej szczegółów na stronie folaron.pl/

Pozdrawiam.
      • coronella Re: Drzwi otwarte w szkołach - skąd informacje ki 12.04.12, 21:02
        taaa, szczególnie w kontekście 6 i 7 latkow, bardzo jest przydatna ta informacja big_grin
        • pasjon-atka Re: Drzwi otwarte w szkołach - skąd informacje ki 13.04.12, 09:59
          Nie, ale dla mam już 7 latków, jak najbardziej wink
    • yasmin11 szkoła społeczna Teofilów 06.01.13, 18:59
      w szkole na Pasjonistów 18 (podstawówka i gimnazjum)drzwi otwarte najprawdopodobniej 19 stycznia
      • mark.222 Kornelówka dni otwarte 15.02.13, 08:19
        dni otwarte od 25.02- 01.03.12 w Kornelówce więcej na www.kornelowka.edu.pl
        • skalna_l Re: Kornelówka dni otwarte 21.02.13, 18:21
          a moze ktos napisze opinie o szkolach w innej czesci miata,mam na mysli szkole nr.29 na przedzalnianej 70 i szkole nr.170 na ul.miedzianej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka