magdafranek 24.01.11, 16:22 Witam, mam pytanie do rodziców. gdzie kupowaliście i za ile szczepionkę przeciwko ospie - Varilrix? Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamomi Re: Szczepionka Varilrix 24.01.11, 17:58 Ja kupowałam w Kwiatach Polskich za około 190 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
karro80 Re: Szczepionka Varilrix 25.01.11, 17:21 hmm ja kupowałam rok temu jak były problemy z jej dostaniem i była w tej aptece na Grabieńcu za 159 zł -tu jest cennik usług - wiedzę, ze w tym roku tak samo - nie trzeba u niech szczepić tylko mozna kupić własnie w aptece. Tylko ona musi być w lodówce. www.grabieniec.pl/cennik.php Odpowiedz Link Zgłoś
depeszek_72 Re: Szczepionka Varilrix 01.02.11, 15:38 Podlacze sie pod watek. Niestety ani Varilrixu (ospa) ani Priorixu (odra/swinka/rozyczka) nie ma chyba w zadnej z lodzkich aptek, nie ma w hutrowniach i nie ma u producenta (Glaxo). Do tego pamietajcie, ze wg nowego kalendarza szczepien Varilrixem szczepi sie juz nie raz, ale 2 razy... Rece opadaja... Odpowiedz Link Zgłoś