Dodaj do ulubionych

Przedszkole 94 na Janosika

02.06.13, 11:03
Proszę, podzielcie się opiniami o tym przedszkolu. Moja córeczka będzie tam chodzić od września. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • bursz Re: Przedszkole 94 na Janosika 26.06.13, 11:24
      Witam,
      hmm, moja już 9-latka tam chodziła i.... po mykoplaźmie na samym początku Ją przepisałam na Potokową, też chorowała i... Teraz, dla 3,5-latki tak proforma złożyłam na Wichrową, nie dostała się. Myślę o prywatnym na Junackiej lub ciut dalej na Chałbińskiego. Słyszałam różne opinie, ale generalnie uważam, że dla takiego nawet 4-latka grupa 20 osobowa to...dżungla. Moja starsza ocenia, ze nigdy w przedszkolu nie czuła się dobrze, w szkole jest świetnie, dlatego doradza dla siostry to prywatne na Junackiejsmile))były tam razem. Mam zamiar w lipce trochę czasu poświęcić na wybór. Preferuje mniejsze grupy,
      powodzenia,
      pozdrawiam,jola
      ps. gdzie mieszkasz?
      • alimama1 Re: Przedszkole 94 na Janosika 01.07.13, 17:57
        No właśnie moja na Wichrową się nie dostałasad No a czesne na Junckiej zdecydowanie mnie odstrasza, nie mówiąc już o prywatnym na Chałubińskiego... Mieszkam na Sikawie
        • bursz Re: Przedszkole 94 na Janosika 01.07.13, 18:52
          Witam,
          z tego co pamiętam to przedszkole z zajęciami dodatkowymi to wydatek ponad 300 zł. Junacka podobno droższa, Chałbińkiego sa w cenie zajecia dodatkowe. pozdrawiam,j.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka