marbus 21.02.14, 19:36 Witam, poproszę o namiary na dobrego stomatologa w Łodzi, ktoremu mozna zaufac no jesli chodzi o leczenie kanałowe. WIem, że był już taki wątek ale potrzebuje bieżących i świeżych info, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annakate Re: dobry stomatolog Łódz 21.02.14, 22:09 dr Michał Bednarski - znakomity lekarz i bardzo dobry człowiek endo-estetica.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
lobi88 Re: dobry stomatolog Łódz 21.05.14, 20:32 W klinice ATJ na Tatrzańskiej mają bardzo dobrego endodontę. Pracuje pod mikroskopem, wykłada na uniwersytecie medycznym. Mi też robił i byłam zadowolona. Taniej niż w innych gdzie pytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka1 Re: dobry stomatolog Łódz 21.05.14, 20:57 Wpisz sobie w wyszukiwarkę HILT - przyjmują na widzewie. Chodzę ja, mąz i syn Odpowiedz Link Zgłoś
3sylwias Re: dobry stomatolog Łódz 26.05.14, 15:34 dr Pietrzycka z TMK na Wigury i Tuwima. Chodzę tam od 12 lat, nie mam żadnych problemów po kanałowym leczeniu, polecam z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś