kk_m 20.07.06, 12:18 Czy wiecie może w jakim szpitalu przyjmuje ta Pani dr i jakie macie o niej opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michatka Re: dr B.Łukaszczyk Wojciechowska 20.07.06, 23:01 jestem jej pacjentka od wielu lat i jestem bardzo zadowolona pracowała w Jordanie gdy jeszcze była tam porodówka i OCP, teraz być może jest na ginekologii Odpowiedz Link Zgłoś
johana2 Re: dr B.Łukaszczyk Wojciechowska 21.07.06, 10:01 Też jestem jej pacjentką wiele wiele lat. Przyjmuje prywatnie na Marysińskiej. Przyjmowała tez w poradni na Marynarskiej. Mam do niej pełne zaufanie. Pamięta co mi było 15 lat temu! Odpowiedz Link Zgłoś
dasia_p Re: Polecam!! 21.07.06, 14:38 Z całą odpowiedzialnośćią!!! Doskonały fachowiec. Być może jeszcze przyjmuje w Joradnie na ginekologii. A wizyty ma już tylko prywatne na Marysińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
aggata78 Re: dr B.Łukaszczyk Wojciechowska 31.07.06, 22:40 genialny lekarz!!!uratowala mi ciaze i dzieki niej mam dzis 1,5 roczna coreczke. Przyjmuje na Marysinskiej u siebie w domu, jak chcesz to podam Ci numer telefonu na priv. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patipomoz Re: dr B.Łukaszyk Wojciechowska 07.08.06, 19:58 doktor ŁukaSZyk- Wojciechowska, nie ŁukaSZCZyk! cudowna osoba, leczy mnie od 10 lat i prowadziła moją ciążę. w tej chwili przyjmuje tylko prywatnie na Marysińskiej Odpowiedz Link Zgłoś