Gość: kasiakrol IP: *.* 15.06.02, 00:09 Czy jest gdzieś w Łodzi sklep ze zdrową żywnością,w którym będę mogła kupić coś bezpiecznego dla mojej trzynastomiesięcznej córeczki ze skazą białkową?Pozdrawiam,Kaśka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magdawa Re: Zdrowa żywność IP: *.* 15.06.02, 20:43 Na kilinskiego, miedzy wlokiennicza a bodajze rewolucji, jest sklepik z zywnoscia bezglutenowa, i inna zdrowapozdrawiammagda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwedka Re: Zdrowa żywność IP: *.* 18.06.02, 14:57 Sklepik jest, ale jest tam bardzo drogo, np. opakowanie chleba bezglutenowego ryżowego w proszku kosztuje tam 3,50, a w Jumbo (ostatnio zrobili tam kącik z żywnością bezglutenową - polecam)kosztuje 1,30.Mają jednak na Kilińskiego duży wybór gotowych ciastek.Ja uważam, że lepiej piec w domu z tych proszkowanych, bo już gotowe zawierają olej roślinny, czyli najprawdopodobniej rzepakowy - moje dziecko jest na to na przykład uczulone bardzo.Zajrzyj do Jumbo. Odpowiedz Link Zgłoś