Dodaj do ulubionych

Basen dla niemowlaczków

IP: *.* 18.10.02, 08:12
Wiem, że ten temat już był, ale może wiecie coś nowego. Gdzie można w Łodzi pójść z bobaskiem na basen? Bardzo chętnie wybrałabym się z moją Zosią. Pozdrawiam. Madzia.
Obserwuj wątek
    • Gość: lili Re: Basen dla niemowlaczków IP: *.* 04.01.03, 12:43
      witaj! Jestem mamą półtorarocznego Kacperka z którym od dawna jeżdzimy na basen do Ozorkowa. Potrzebne tam są specjalne pieluszki do kąpieli(można nabyć na miejscu, ale są droższe). To naprawdę dobry,nowoczesny basen, który gorąco polecam. Zamierzam teraz sprawdzić ten nowootwarty w Aleksandrowiesmilepozdrawiam Dorota
      • Gość: murzyn Re: Basen dla niemowlaczków IP: *.* 29.01.03, 19:49
        jaki duży musi być maluszek by zabrać go na basen? czy potrzebuje czepek? na jakiej ulicy otworzyli basen w Aleksandrowie i czy jest tam basen dla maluchów??
        • camilcia Re: Basen dla niemowlaczków 11.05.03, 15:09
          A w samej Łodzi gdzie? Bo mija chrześnica (przyszła) ma 5 mies. i jej rodzice
          narzekają że nie ma możliwości. nie wierzę. a gdzie jest woda ozonowana?
          • kasiapro1 Re: Basen dla niemowlaczków 11.05.03, 20:03
            Woda ozonowa jest w basenie na ul.Styrskiej,ale tam nie wpuszczaja dzieci.
            karnety sa sztywne czyli trzeba wykupic min. 3 m-ce i okreslic dzien i godz.
            A ten basen dla dzieci to0 gdzie jest dokladnie?
            Czy warunki sa dobre i moze wiecie jaka jest cena?
    • strzygga Re: Basen dla niemowlaczków 22.05.03, 12:16
      Jeździmy do Ozorkowa, a ostatnio do Aleksandrowa - woda w jakuzzi cieplejsza i
      zabawa lepsza a poza tym bliżej. Potrzebne tylko swimmersy. Obsługa
      zadowolona.
      W Łodzi - chyba nigdzie sad(((
      • sylwiakrol Re: Basen dla niemowlaczków 22.05.03, 12:29
        Witaj!
        A możesz podać dokładny adres w Aleksandrowie?No i czy potrzebne są czepki i
        klapki?
        Pa,pa,pa Sylwia
        • kasiapro1 Re: Basen dla niemowlaczków 04.06.03, 11:10
          Macie jakies namiary na ten basen w Ozorkowie i Aleksandrowie Lodzkim?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka