Dodaj do ulubionych

sklepy ze zdrową żywnością

IP: *.* 12.12.02, 13:15
Dzień dobry!Mam pytanie gdzie w Łodzi są sklepy ze zdrową żywnością,bo chyba są? Mój mały przechodzi na mleko sojowe i w związku z tym chciałam pokupować trochę jogurtów i jakiś serków sojowych,żeby nie podawać wkółko na drugie śniadanie kaszki na mleku sojowym.W Geant-ie takowych nie ma chociaż jest stoisko z produktami sojowymi.Z góry bardzo dziękuję za informacje.Sylwia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gatta Re: sklepy ze zdrową żywnością IP: *.* 05.01.03, 10:59
      Sylwia,taki sklep jest na ulicy która odchodzi od Franciszkańskiej (wojowników czy obrońców Getta czy cos takiego), prawie na wprost punktu krwiodawstwa (prawie . Bardzo niepozorny sklepik.Tam sa i przyprawy z róznych stron świata i herbaty i własnie rózne wynalazki zezdrową żywnością. Poza tym kiedys byl na Piotrkowskiej za Zieloną w kirunku Placu Wolności. No i widziałąm jakieś produkty w hipermarketach na specjalnych działach.PozdrawiamGattaOdpowiedz na ten post rozwiń
      • Gość: sylwiakrol Re: sklepy ze zdrową żywnością IP: *.* 10.01.03, 15:43
        Dzięki Gatta.Długo mi nikt nie odpowiadał więc sama znalazłam dwa sklepy.Jakby ktoś szukał to podaję co znalazłam:sklep i herbaciarnia POD RATTANEM ul.Piotrkowska 123sklep zielarski ZIOŁO-MED ul.Stocka 13Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka