Dodaj do ulubionych

Hop hop :)

IP: *.* 17.01.03, 00:03
Witam wszystkie mamusie. Mam 2 letniego synka. Wychowuję go i siedzę w domciu. Nie będę sie rozpisywała o urokach macieżyństwa, bo napewno je znacie. Ja mam inny problem. Powoli mam dość ! Chce do ludzi! Ja już głupieje w domciu ! Może któraś z was zna jakiś cudowny lek na nude? Czekam z niecierpliwością i pozdrawiam - a teraz może skoczę na sanki? e tam... śniegu już nie ma... :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Amperek Re: Hop hop :) IP: *.* 02.02.03, 14:18
      Czesc,Mam 1,5 roczna Marianne i wcale sie z nia nie nudze, bo jest ruchliwa i co chwila wymysla cos nowego, ale czesto brakuje mi towarzystwa doroslych... Maz w pracy, kolezanki zajete swoimi sprawami, spotykamy sie sporadycznie. Pogoda na spacery ostatnio kiepska, albo pada, albo straszny mroz. Jak masz ochote, to napisz, moze cos razem wymyslimy? Pozdrawiam serdecznieMarta
    • Gość: annamasica Re: Hop hop :) IP: *.* 21.02.03, 10:57
      Część dziewczyny!Ja co prawda nie z Łodzi, tylko ze Zgierza, ale chętnie popiszę sobie z kimś na foru, albo na priva a jak się zrobi cieplej, to i spotkać się będzie można... Mam 2 synów: Bartusia 5 lat i Q-busia pół roku. Jeśli macie czas i ochotę to piszcie.Pozdrawiam-Ania.
      • Gość: annamasica Re: Hop hop :) IP: *.* 21.02.03, 10:58
        acha, jeszcze jedno - zmieniłam adres e-mailowy. Nowy to annamasica4@wp.pl Jeszcze raz pozdrawiam - Ania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka