Dodaj do ulubionych

Komunia - fotograf

17.03.07, 09:09
Witam,
czy możecie polecić mi, a w zasadzie pomóc w wyborze fotografa. Mój wybór
padł na Foto Ewa, zdjęcia przepiękne, ale nie odpowiada mi format, który ta
pani oferuje, a nie godzi się na inny. Tak więc szukam fotografa, który robi
zdjęcia porównywalne z ww. Wiem, że są dwa zakłady na Piotrkowskiej 15 i 16,
które robią ładne zdjęcia, ale czy to są właśnie na poziomie Foto Ewa?
Obserwuj wątek
    • rubi21 Re: Komunia - fotograf 17.03.07, 09:44
      nie znam poziomu Foto Ewa, ale na Piotrkowskiej 16 robilismy piękne zdjecia
      ślubne i chrztu dziecka, teraz wybralismy obok kościoła MBJ bo tez bardzo ładne
      są i koszt trochę mniejszy
      • avill Re: Komunia - fotograf 17.03.07, 10:20
        A możesz mi rozszyfrować "kościół MBJ" smile. Czy to chodzi o polecanego na forum
        fotografa obok Katedry?
        • rubi21 Re: Komunia - fotograf 17.03.07, 13:25
          nie to Kosciół Matki Boskiej Jasnogórskiej na Gorkiego - Widzew smile
          • timpa-timpa Re: Komunia - fotograf 18.03.07, 22:56
            Ja też bym polecała fotografa przy katedrze. Myślę, ze to jeden z najlepszych w
            Łodzi.
            • avill Re: Komunia - fotograf 19.03.07, 18:52
              Przeszłam się po kilku zakładach foto i moim zdaniem, najlepsze zdjęcia robione
              są w Foto Ewa. Zdjęcia są po prostu piękne. Nigdzie indziej nie spotkałam
              takich. Ale niestety robione są w pakietach, które mi nie odpowiadają.
              Na drugim miejscu umieściłabym foto z Piotrkowskiej 16, zdjęcia ładne. Na
              trzecim foto obok Katedry, wg mnie słabsze niż ww, ale zaletą zakładu jest to,
              że robionych jest dużo póz (16), z których myślę, że można coś wybrać.
              Zamierzam jeszcze ocenić zdjęcia z Piotrkowskiej 15, 56 i 149.
              Jak będę po opiszę może komuś się przyda.
    • jomil Re: Komunia - fotograf 27.03.07, 18:01
      www.krymarys.com/AlbumDzieci/index.html
    • marki0 Re: Komunia - fotograf 13.04.07, 22:53
      Fotograf przy katedrze! Super ja co prawda robiłam tam fotki do chrztu, ale tak
      sympatyczny i niemeczacy fotograf ze dlaeko szukać.Pare lat wczesniej chrzciłam
      synka i fotografa wspominamy koszmarnie, a to głowa w prawo a to wlewo...!
      Dziecko tylko wyło i myslałam ze nic z tego nie bedzie, a tam 20min, dziecko
      nawet nie zakliwiło bo facet ma mega podejscie do dzieci a do tego nie ustawia
      sztucznie przez co zdjecia sa bardzo naturalne.Do tego dostaje się płyte CD z
      podkładem melodyjnym ze wszystkimi zdjęciami.Mega pamiatka! A z tej płytyu tez
      mozesz sobie fotki wywołac, nie beda co prawda tak super jakosci, ale sa! Poza
      taym mozna się umówić na przesłanie próbek na adres meilowy i w domu z babcia i
      mezem powybierac co sie zamawia i odpisac.jest to dosc wygodne w dzisiejszym
      zabieganym życiu!
      • agalas1905 Re: Komunia - fotograf 25.04.07, 23:06
        Gorąco polecam studio Omega robiłam tam do ślubu i teraz do chrztu ul.
        Cieszkowskiego, myślący fotograf wszystko idzie sprawnie na wesoło, do tego
        robią super książkę z tych zdjęć a nie zwykłe albumy czy płyty-naprawdę
        warto!!!!!Chociażby sprawdzić -poza tym cenowo też są przystępni!
        • marki0 Re: Komunia - fotograf 26.04.07, 22:31
          Foto przy katedrze, sa super, na poziomiue salonu Ewa a taniej. Do tego
          dostajesz wszyskie z sesji zgrane na płyte DVD z pieknym podkładem
          melodyjnym-czyli taki 5 min filmik.Rewelacja. Objezdziłam wszystkie w Łodzi i
          jak pytałam sie o taka opcje to wywalali oczy, a tu proszę, taka miła pamiatka
          oprócz zdjeć dodatkowo gratis. Poza bodajże 50 albo 70 zł, nie pamietam bo
          robiłam ubiegłego lata. Musisz wziaśc conajmiej 4 szt. Ale facet nie morduje
          robi szybko i sprawnie, zatem nikt sie ta sesja nie zmeczy. Mam porównanie bo
          wczesniej chrzciłam syna i było okropnie! Zatem nie szukaj gdzie indziej.Mi tez
          go polecono na forum i wielu innych ale ten wypadł najlepiej w moich oczach! Do
          tego próbki moze Ci przesłać na meila i mozesz sobie w domku z pomoca rodzinki
          dokonac wybnoru zdjęcia. Naprawdę niesamowicie miły i kontaktowy jest ten
          fotograf. POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka