perfetti 27.04.07, 10:22 Chyba wpadłam w depreche.Ciąge płacze albo sie wsciekam.Nie wiem jak długo moje dziecko ze mna wytrzyma.Przecież to nienaturalne aby 3,5 latek pocieszła matke.Zalamka.Znacie kogoś kto pomoże człowiekowi w takim stanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysz_a77 Re: Depresja 27.04.07, 19:07 świetni fachowcy są w Przychodni "Uwolnienie" na ul. Inowrocławskiej 5 a (bezpłatnie, w ramach NFZ), tel. 640-62-40. Odpowiedz Link Zgłoś
kk_m Re: Depresja 30.04.07, 11:50 A nie masz ochoty moze spotkac sie i pogadać? Moj mały skonczy niedługo 4 latka.Wiele z nas wpada w dołki. Niekiedy po prostu nie ma z kim porozmawiać. Napisz na priv jeśli chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
perfetti Re: Depresja 08.05.07, 09:23 Mój też skończy niedługo 4 lata, dokładnie w listopadzie.Czasami sie zastanawiam, że chyba za póxno sie pojawilo moje dziecko, może jestem zbyt stara matka i dlatego te stany.Chyba wszystko do kupy wzięte powoduje, że jest własnie tak, a nie inaczej.Oj długo by opowiadać.. Dziekuje za odpowiedz, odezwij sie Pozdrawiam Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
ola.g.79 Re: Depresja 08.05.07, 16:56 Ja też chyba mam coś w rodzaju depresji. Tylko że mój synek kończy jutro pół roczku dopiero. Od roku nie pracuję, czuję się opuszczona i zapomniana. Wszystkie najbliższe przyjaciółki nie mają dzieci, większość nie ma męża. Może potrzebujesz się wygadać. Jak chcesz napisz na maila gazetowego. Czasem to pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Depresja 08.05.07, 18:15 hm, większośc z nas ma takie problemy. Wczesne macierzyństwo to chyba najtrudniejszy etap w życiu kobiety. Ja mam dwójke dzieci, nie pracuje już ponad 5 lat, przechodziłam przez różne depresje, załamania, raz jest lepiej, raz gorzej, ale jakoś zyc trzeba. U mnie dochodzi jeszcze to, że nie mam swoich pieniędzy, o wszystko musze prosić. A to nie jest czasem zbyt miłe. Ale jakoś radzić sobie trzeba! Moje gg 510964, może któraś z was bedzie miała ochotę na rozmowę- zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś