Dodaj do ulubionych

dr Zadrożny

28.06.07, 21:23
cześć! czy któraś może zna namiary na tego lekarza, wiem że swojego czasu
pracował w CZMP, jest to lekarz ginekolog zajmujący się nowotworami piersi,
pilnie poszukuje namiarów, niestety nie wiem czy poprawnie napisałam nazwisko,
pomóżcie jeśli znacie namiary, a może polecicie specjalistę od takich spraw,
oczywiście prywatnie ale żeby pracował w szpitalu, dziękuję
Obserwuj wątek
    • marysia130 Re: dr Zadrożny 03.07.07, 22:45
      Dobrze napisałas nazwisko, z tego co sie orientuję to jesli chodzi o nowotwory
      piersi to wymienia się dwa nazwiska w Łodzi, Dr Zadrożnego i Dr Morawca, ja
      miałam 4 razy do czynienia z tym drugim. Dr Morawiec pracuje w szpitalu
      Kopernika, jest ordynatorem a przyjmował jeszcze jak ja do niecho chodziłam
      prywatnie w Salve na Struga. Czy nadal tam przyjmuje nie wiem, wiem, ze
      przyjmował też w jakiś prywatnych gabinetach na Próchnika. Pewnie w Salve
      udziela Ci takiej informacji w rejestracji. na oddziale u Dr Morawca leżałam 4
      razy, miałam cztery operacje wyłuszczania włókników z piersi, świetna opieka,
      szybki pobyt w szpitalu, szybka diagnostyka. jakbys miała pytania to pisz.
      • zumka05 Re: dr Zadrożny 04.07.07, 12:58
        dzięki za informację, znalazłam kontakt do dr Zadrożnego- na wizytę w CZMP czeka
        się długo, a teraz przez te strajki to panuje tam totalny kocioł dlatego
        szukałam kontaktu prywatnego, ale nie wykluczam konsultacji u dr Morawca. pozdrawiam
        • marysia130 Re: dr Zadrożny 04.07.07, 16:25
          U Dr Morawca nigdy nie czekałam, szłam na wizytę prywatną w dajmy na to
          poniedziałek a w następny najpóźniej już leżałam na oddziale.
          • dasia_p Re: dr Zadrożny 05.07.07, 15:11
            Ja się leczyłam u Zadrożnego w CZMP. Fakt na wizyte czeka sie długo, ale jest
            mozliwosć przyjecia danego dnia tylko terzeba iść do dr i sie spyatc czy
            przyjmnie,,,,jeśli będzie miał cheć przyjmnie. Ja tak zrobilam zostałam
            przyjęta, tego samego dnia zrobiona mi biobsję i po jej wynikudostałam
            skierowanie do szpitala. Fakt tego dnia siedziłam w szpitali od 8.00 do 13.00
            ale wszystko zalatwiłam. Zabieg na oddziele też robił mi dr Zadrożny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka