agatha61 06.12.07, 14:52 wyposazam biuro i potrzebuje solidnego i terminowego stolarza z Łodzi. Chodzi o wykonanie biurek i kilku szafek oraz regalow. Blagam o pomoc bo sprawa pilna. agata _________________ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubi21 Re: szukam stolarza pls 06.12.07, 20:48 obecnie najtrudniej jest z pilnymi sprawami bo nawet na cięcie elementów do szafek czeka sie bardzo długo, a zakłady posiadajace piły sa obłożone maksymalnie robotą. Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatastachura123 stolarza solidny 16.03.14, 01:13 Witam serdecznie, Polecam solidnego, nie drogiego stolarza z dobrym parkiem maszynowym. Wykonałam mi bardzo ładnie meble i w moim przypadku zależało mi bardzo na czasie. Polecam Sławomir Głowadzki 533-322-357 e-mail: dsmeble@dsmeble.pl www.dsmeble.pl Małgorzata Stachura Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_no Re: szukam stolarza pls 11.12.07, 15:17 może spróbuj u tego : 716-67-28 kom. 695-60-31-96 ma na imię Jacek i tylko z nim się umawiaj, pracownicy ze stolarni nie są kompetentni do czegokolwiek Robił u mnie kuchnię i miał robić szafę wnękową, kuchnię zrobił tanio i całkiem nieźle. Jest ze Zgierza, za darmo przyjeżdza na rozmowę i wycenę. Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatastachura123 Stolarz solidny 16.03.14, 01:04 Witam serdecznie Pani Agato, Polecam solarza solidnego, niedrogiego z dobrym parkiem maszynowym. Dojazd+wycena i projekt bezpłatnie. W nagłych przypadkach jest na prawdę zrobić zrobić to szybko tak jak u mnie i ładnie. Polecam na prawdę, warto. Sławomir Głowadzki 533 322 357 e-mail: dsmeble@dsmeble.pl www.dsmeble.pl Małgorzata Stachura Odpowiedz Link Zgłoś