mama.olci 17.02.09, 15:36 Witajcie, poszukuję dla swojej 3-letniej córki sprawdzonego Logopedy w Łodzi. Będę wdzieczna za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia-1976 Re: poszukuję sprawdzonego Logopedy 17.02.09, 16:34 Witam Moja córka chodziła do Medicovera do p. Doroty Meser ( nie wiem czy nie przekręciłam nazwiska). Naprawdę dobry specjalista. Polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agabim Re: poszukuję sprawdzonego Logopedy 26.02.09, 07:47 my od września 08 (synek ma 3,5 roku)chodzimy do Acusticus na Lokatorskiej. Jestem zadowolona, akurat chodzimy do Agnieszki Cichosz-Modzelewskiej ale z tego co wiem jest tam kilku logopedów. Polecam też panią Jatczak z Przychodni na Rzgowskiej. Tez bardzo miła kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
mama.olci Re: poszukuję sprawdzonego Logopedy 26.02.09, 13:03 Agabim, a czy Ci logopedzi przyjmują prywatnie czy z kasy chorych? Odpowiedz Link Zgłoś
agabim Re: poszukuję sprawdzonego Logopedy 26.02.09, 13:30 z kasy chorych. Normalnie, dzwonisz i umawiasz sie u nich najpierw na wizytę do laryngologa (musisz mieć skierowanie). Potem przydzielaja ci logopedę. Jak możesz przychodzic z dzieckiem do południa to wizyty są co tydzień a jak po południu to co 2 tygodnie (jest więcej ludzi). podaję tel: 042-6892130, ul. Lokatorska 10 Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
agabim jeszcze jedno :-) 26.02.09, 13:38 dodam, że mój synek powiedział do mnie pierwsze słowa (mama, baba, ja) dopiero na koniec sierpnia08, jak miał 3 latka i 2 m-ce. Robiliśmy wcześniej badania słuchu-wszystko ok. Pomimo tego, że wczesniej miał non-stop kontakt z dziećmi (chodził do żłobka 2,5 roku). Obecnie mówi bardzo duzo słow, zaczyna juz tez krótkie zdania, dużo jeszcze pokazuje ale można sie bardzo ładnie dogadać. Wszystko powtarza choć wiele słów mówi jeszcze "po swojemu" ale mówi i to jest ważne. Zadają tam duzo ćwiczeń, nie sądzę,że to tylko ich zasługa, synek od września chodzi do przedszkola, maja tam duzo atrakcji i tez ma co tydzien logopedę ale na pewno w dużej mierze tak, dzięki Acusticus. Odpowiedz Link Zgłoś
agabim przepraszam, jeszcze jedno 26.02.09, 13:48 znalazłam wątek o fryzjerach, w którym polecałaś Gosię: "Jeśli chodzi o fryzjerów zawsze byłam bardzo wymagająca i ciągle niezadowolona.. Do czasu kiedy poznałam Gosię. Ma świetne podejście do klienta, polot i fach w ręku a przede wszystkim potrafi słuchać i nie zrobi nic na co klient się nie zgodzi. Ponieważ nie przyjmuje w salonie tylko w domu lub przyjeżdża do klienta, ceny ma bardzo przyzwoite. Jeśli bedziesz zainteresowana podam numer na maila." Tez jestem wymagająca i bardzo chętnie tez bym poznała jej numer tel. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.olci Re: przepraszam, jeszcze jedno 27.02.09, 10:46 Wielkie dzięki!!!! Zadzwonię tam w poniedziałek i postaram się umówić Olę na wizytę A telefon do Gosi prześlę mailem. Sama muszę się z nią jakoś umówić Odpowiedz Link Zgłoś
agabim Re: przepraszam, jeszcze jedno 27.02.09, 13:31 chętnie, a masz mojego maila? Odpowiedz Link Zgłoś
mama.olci Re: przepraszam, jeszcze jedno 11.03.09, 15:57 przesłałam na tego z gazety.. mam nadzieję że dotarł Odpowiedz Link Zgłoś
agabim Re: przepraszam, jeszcze jedno 12.03.09, 11:22 tak dostałam, dzięki. Już wkrótce do niej zadzwonię Odpowiedz Link Zgłoś