Dodaj do ulubionych

portal niania.pl

17.08.09, 20:36
czy korzystalyscie z portalu niania.pl -jakie macie doswiadczenia
Obserwuj wątek
    • agnieszka-72 Re: portal niania.pl 18.08.09, 17:43
      Witam jestem opiekunką dziecięcą i mam konto na niania.pl .W tej chwili podjęłam
      już pracę w prywatnym przedszkolu z grupą żłobkową.Pozdrawiam.
    • katarinaa77 Re: portal niania.pl 25.08.09, 12:33
      też chętnie poczytam o Waszych opiniach na temat portalu niania.pl
    • kasia-tecza Re: portal niania.pl 25.08.09, 15:40
      Opiekunka mojej córeczki miałam konto na niania.pl Tak ją znalazłam. Jestem
      zachwycona gdyż dziewczyna ma wykształcenie pedagogiczne i jest wspaniała dla
      mojego maluszka. Szukałam w wielu miejscach i ta osoba wydała mi się
      najodpowiedniejsza. Jestem bardzo zadowolona. Pomogły mi tez porady z poradnika.
      Np. niania która dzwoni do drzwi gdy przychodzi opiekować się rocznym dzieckiem
      - od razu można sobie darować...Nie pomyślała że dziecko może spać...
    • marysiaguzdra Re: portal niania.pl 25.02.22, 14:01
      Dzień dobry. Odświeżam wątek, bo sama wlaśnie zaczęłam szukać niani i szukam informacji jak do tego odowiednio podejść. Między innymi opublikowałam ogłoszenie w Niania.pl i zastanawiałam się czy wykupować ten ich abonament Premium, by się kontaktować z nianiami. Szukam w Radomiu. Jakie macie doświedczenia?
    • martamorgan31 Re: portal niania.pl 20.09.22, 17:42
      Ja mam konto w tym serwisie, jako niania i sobie chwalę. Pojawia się tam dużo ogłoszeń. Poza tym rodzice sami zgłaszają się do mnie. Myślę, że warto spróbować.
      • rickfromusa1978 Re: portal niania.pl 20.09.22, 17:45
        Już gdzieś pisałem w innym wątku, że dzięki Niania.pl znalazłem www.niania.pl/opiekunki?qy=d zaufaną opiekunkę. Dodałem ogłoszenie za darmo i czekałem czy ktoś się zgłosi. No i zgłosiło się 8 niań, z których wybrałem według mojej oceny najlepszą.
    • rickfromusa1978 Re: portal niania.pl 20.09.22, 18:00
      Ja dodałem ogłoszenie i czekałem, czy ktos się zgłosi. W krótkim czasie otrzymałem 8 zgłoszeń i wybrałem nianię, która miała referencje. Byłem z żoną bardzo zadowolony z wyboru. Więc u mnie ten serwis sprawdził się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka