monis-j4 17.08.09, 20:36 czy korzystalyscie z portalu niania.pl -jakie macie doswiadczenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka-72 Re: portal niania.pl 18.08.09, 17:43 Witam jestem opiekunką dziecięcą i mam konto na niania.pl .W tej chwili podjęłam już pracę w prywatnym przedszkolu z grupą żłobkową.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
katarinaa77 Re: portal niania.pl 25.08.09, 12:33 też chętnie poczytam o Waszych opiniach na temat portalu niania.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-tecza Re: portal niania.pl 25.08.09, 15:40 Opiekunka mojej córeczki miałam konto na niania.pl Tak ją znalazłam. Jestem zachwycona gdyż dziewczyna ma wykształcenie pedagogiczne i jest wspaniała dla mojego maluszka. Szukałam w wielu miejscach i ta osoba wydała mi się najodpowiedniejsza. Jestem bardzo zadowolona. Pomogły mi tez porady z poradnika. Np. niania która dzwoni do drzwi gdy przychodzi opiekować się rocznym dzieckiem - od razu można sobie darować...Nie pomyślała że dziecko może spać... Odpowiedz Link Zgłoś
marysiaguzdra Re: portal niania.pl 25.02.22, 14:01 Dzień dobry. Odświeżam wątek, bo sama wlaśnie zaczęłam szukać niani i szukam informacji jak do tego odowiednio podejść. Między innymi opublikowałam ogłoszenie w Niania.pl i zastanawiałam się czy wykupować ten ich abonament Premium, by się kontaktować z nianiami. Szukam w Radomiu. Jakie macie doświedczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
martamorgan31 Re: portal niania.pl 20.09.22, 17:42 Ja mam konto w tym serwisie, jako niania i sobie chwalę. Pojawia się tam dużo ogłoszeń. Poza tym rodzice sami zgłaszają się do mnie. Myślę, że warto spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
rickfromusa1978 Re: portal niania.pl 20.09.22, 17:45 Już gdzieś pisałem w innym wątku, że dzięki Niania.pl znalazłem www.niania.pl/opiekunki?qy=d zaufaną opiekunkę. Dodałem ogłoszenie za darmo i czekałem czy ktoś się zgłosi. No i zgłosiło się 8 niań, z których wybrałem według mojej oceny najlepszą. Odpowiedz Link Zgłoś
rickfromusa1978 Re: portal niania.pl 20.09.22, 18:00 Ja dodałem ogłoszenie i czekałem, czy ktos się zgłosi. W krótkim czasie otrzymałem 8 zgłoszeń i wybrałem nianię, która miała referencje. Byłem z żoną bardzo zadowolony z wyboru. Więc u mnie ten serwis sprawdził się. Odpowiedz Link Zgłoś