sylweno 21.10.09, 20:20 czy możecie polecić jakiegoś specjalistę, który z powodzeniem pomoże mojemu kilkuletniemu dziecku pozbyć się tego świństwa raz na zawsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kokons Re: Candida Albicans - specjalista? 21.10.09, 21:20 bardzo polecam ci skorzystanie z pomocy dobrego homeopaty acz niestety nie byłam u nikogo w Krakowie (jeźdzę z córeczką poza Kraków...) ale ostatnio w przychodni homeopatycznej ktoś polecał tych lekarzy: dr Zawiślak, dr Lorenc, dr Nowotny gdybyś chciała kontakt to ci prześlę, bo też zapisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
sainiri Kokons! 21.10.09, 22:23 czy możesz napisać, gdzie i do kogo poza Kraków jeździsz do homeopaty? Odpowiedz Link Zgłoś
ola07 Re: Kokons! 21.10.09, 22:26 Dr Witold Ziemniak-gastrolog, przyjmuje w centrum medycznym na ul.Szlak. Odpowiedz Link Zgłoś
sylweno Re: Kokons! 24.10.09, 20:15 dzięki Z homeopatią to ja raczej nie dam rady. Do tego trzeba mieć silne naerwy i niezmąconą wiarę w jej skuteczność. Ja się poddałam podczas anginy mojego dziecka. Wprawdzie czuł się dobrze, ale ASO urosło mu do monstrualnych rozmiarów i nie spadało. Być może nic takiego się nie działo, jak twierdziła homeopatka, ale w mojej głowie roiło się od wizji serca czy stawów uszkodzonych przez paciorkowce. Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: Kokons! 22.10.09, 12:22 jeżdżę aż do Kędzierzyna Koźla ! do dr Cywińskiej wiem, że to szaleństwo ale przez rok nie mogłam sobie poradzić z ciągłymi zapalaniami oskrzeli i ucha u dziecka i przeszłam wszystkich specjalistów i nikt nie spojrzał na dziecko tak jak dr Cywińska i nikt go tak nigdy nie badał przy każdej wizycie. Dr Cywińska homeopata była mi polecona przez dwie znajome mamy, które od dawna lecza u niej dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś