beata963 07.03.04, 10:25 WITAM MÓJ 6 M-C SYNEK MA NAWRACAJĄCĄ WYSYPKĘ NA POLICZKU (ALERGIA) CZY MOŻECIE POLECIĆ DOBREGO DERMATOLOGA W KRAKOWIE BEATA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
winela Re: Dermatolog - Kraków 07.03.04, 11:02 Moja Gagatka wprawdzie nie ma alergii, ale jak dokuczała jej długotrwała paskudna wysypka byłyśmy u dok. Grażyny Trątnowieckiej, przyjmuje w prywatnej przychodni 'Galla-Derm" ul.Galla 24 (na przeciwko szpitala) tel: 626-13-33. Troszkę trudno się dodzwonić, terminy dość odległe, ale zawsze przyjmują też pacjentów, którzy przychodzą nieumówieni (przynajmniej w zeszłym roku tak było ) Pozdrowienia Ela i Agatka Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: Dermatolog - Kraków 07.03.04, 20:24 Dr Trątnowiecką też znam,bo się u niej leczyłam - jest OK ( pomimo,że to zprywatyzowana przychodnia to wizyty są bezpłatne-na ubezpieczenie),a mój mały chodził do pani dr LIS (prywatnie, pierwsza wizyta ok 60 zł).Gabinet jest na Kieleckiej 7/3a.Przyjmuje we wt. i czw. 17 - 19. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mama Re: Dermatolog - Kraków 07.03.04, 20:29 Polecam bardzo doktor Dorote Kołodziejczyk, przyjmuje w centrum dermatologicznym w PLAZIE, tel. 2909555, wizyta kosztuje 60 zl. Bylam tam z kilkumiesieczna córeczką, jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: Dermatolog - Kraków 08.03.04, 12:54 Tratnowiecka w porzadku, tez polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
asia9915 Re: Dermatolog - Kraków 29.07.04, 20:01 Chociaż wątek stary, ale może się kiedyś komuś przydać. Trątnowiecką też bardzo serdecznie polecam (rejestracja na bieżący dzień od 7.30 - trzeba tam na Galla być osobiście). Ostrzegam natomiast przed dermatologią w Żeromskim! Odpowiedz Link Zgłoś
cesarus Re: Dermatolog - Kraków 30.07.04, 23:26 dlaczego przestrzegasz? ja tam chodzę od kilku miesięcy z moim alergicznym - atopowym dzieckiem i jestem bardzo, bardzo zadowolona. dodam, że to nie moje pierwsze spotkanie z dermatologami. zaczęło się od prokocimia i to miejsce odradzam, ale było po drodze kilku dermatologów i dopiero w żeromskim potrafiono nam pomóc i w dodatku zawsze gdy coś się nam zdaży poważnego, to lekarze przekazują informacje na nasz temat dyżurującym po godzinach lekarzom, aby mogli nam szybko pomóc. napisz proszę coś więcej ania Odpowiedz Link Zgłoś
asia9915 Re: Dermatolog - Kraków 31.07.04, 08:37 Powiem krótko - bardzo zła diagnoza, zła leczenie. Ale dotyczy to dermatologa ogólnego (nie alergologa) Odpowiedz Link Zgłoś
pata3 Re: Dermatolog - Kraków 01.08.04, 21:40 pomóżcie-mój synek skończył 7 mies. ma skaze białkową/wysypka na całym ciele/.Pediatra zasugerowała testy w szpitalu.Mowa była o Zeromskim.Czy któraś z was przechodziła przez testy?Czy to z krwi czy skórne?Czy konieczna jest hospitalizacja? Odpowiedz Link Zgłoś
cesarus Re: Dermatolog - Kraków 02.08.04, 07:49 na skórne mały jest jeszcze za mały, a te z krwi przy takich małych dizeciach często podają nieprawdziwe wyniki. lepiej się z tym wstrzymaj. To pobieranie krwi nie jest przyjemne, a poza tym strasznie drogo kosztuje (nie wiem jak to jest gdy ma się skierowanie?). Lepiej drogą eliminacji dojdź z czego się bierze wysypka. A szpitalu to znaczy w poradni alergologicznej. Na pewno nie trzeba zostawać w szpitalu. To tylko pobieranie krwi. pozdr ania Odpowiedz Link Zgłoś