Dodaj do ulubionych

Dermatolog - Kraków

07.03.04, 10:25
WITAM
MÓJ 6 M-C SYNEK MA NAWRACAJĄCĄ WYSYPKĘ NA POLICZKU (ALERGIA) CZY MOŻECIE
POLECIĆ DOBREGO DERMATOLOGA W KRAKOWIE
BEATA
Obserwuj wątek
    • winela Re: Dermatolog - Kraków 07.03.04, 11:02
      Moja Gagatka wprawdzie nie ma alergii, ale jak dokuczała jej długotrwała
      paskudna wysypka byłyśmy u dok. Grażyny Trątnowieckiej, przyjmuje w prywatnej
      przychodni 'Galla-Derm" ul.Galla 24 (na przeciwko szpitala) tel: 626-13-33.
      Troszkę trudno się dodzwonić, terminy dość odległe, ale zawsze przyjmują też
      pacjentów, którzy przychodzą nieumówieni (przynajmniej w zeszłym roku tak
      było smile)

Pozdrowienia
      Ela i Agatka
      • beba2 Re: Dermatolog - Kraków 07.03.04, 20:24
        Dr Trątnowiecką też znam,bo się u niej leczyłam - jest OK ( pomimo,że to
        zprywatyzowana przychodnia to wizyty są bezpłatne-na ubezpieczenie),a mój mały
        chodził do pani dr LIS (prywatnie, pierwsza wizyta ok 60 zł).Gabinet jest na
        Kieleckiej 7/3a.Przyjmuje we wt. i czw. 17 - 19.
        • kasia_mama Re: Dermatolog - Kraków 07.03.04, 20:29
          Polecam bardzo doktor Dorote Kołodziejczyk, przyjmuje w centrum
          dermatologicznym w PLAZIE, tel. 2909555, wizyta kosztuje 60 zl. Bylam tam z
          kilkumiesieczna córeczką, jestem bardzo zadowolona.
        • isma Re: Dermatolog - Kraków 08.03.04, 12:54
          Tratnowiecka w porzadku, tez polecam.
    • asia9915 Re: Dermatolog - Kraków 29.07.04, 20:01
      Chociaż wątek stary, ale może się kiedyś komuś przydać. Trątnowiecką też bardzo
      serdecznie polecam (rejestracja na bieżący dzień od 7.30 - trzeba tam na Galla
      być osobiście). Ostrzegam natomiast przed dermatologią w Żeromskim!
      • cesarus Re: Dermatolog - Kraków 30.07.04, 23:26
        dlaczego przestrzegasz? ja tam chodzę od kilku miesięcy z moim alergicznym -
        atopowym dzieckiem i jestem bardzo, bardzo zadowolona. dodam, że to nie moje
        pierwsze spotkanie z dermatologami. zaczęło się od prokocimia i to miejsce
        odradzam, ale było po drodze kilku dermatologów i dopiero w żeromskim
        potrafiono nam pomóc i w dodatku zawsze gdy coś się nam zdaży poważnego, to
        lekarze przekazują informacje na nasz temat dyżurującym po godzinach lekarzom,
        aby mogli nam szybko pomóc. napisz proszę coś więcej
        ania
    • asia9915 Re: Dermatolog - Kraków 31.07.04, 08:37
      Powiem krótko - bardzo zła diagnoza, zła leczenie. Ale dotyczy to dermatologa
      ogólnego (nie alergologa)
      • pata3 Re: Dermatolog - Kraków 01.08.04, 21:40
        pomóżcie-mój synek skończył 7 mies. ma skaze białkową/wysypka na całym
        ciele/.Pediatra zasugerowała testy w szpitalu.Mowa była o Zeromskim.Czy któraś
        z was przechodziła przez testy?Czy to z krwi czy skórne?Czy konieczna jest
        hospitalizacja?
        • cesarus Re: Dermatolog - Kraków 02.08.04, 07:49
          na skórne mały jest jeszcze za mały, a te z krwi przy takich małych dizeciach
          często podają nieprawdziwe wyniki. lepiej się z tym wstrzymaj. To pobieranie
          krwi nie jest przyjemne, a poza tym strasznie drogo kosztuje (nie wiem jak to
          jest gdy ma się skierowanie?). Lepiej drogą eliminacji dojdź z czego się bierze
          wysypka. A szpitalu to znaczy w poradni alergologicznej. Na pewno nie trzeba
          zostawać w szpitalu. To tylko pobieranie krwi.
          pozdr
          ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka