coppola1 22.03.04, 20:43 upatrzyłam sobie fajną, awangardową fryzurkę. Obawiam się, że mój fryzjer sobie z nią nie poradzi Może znacie kogoś dobrego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzek2 Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera :-) 22.03.04, 20:49 Spróbuj "Studio 11" przy ul. Krakowskiej 29 (róg Węgłowej), zaczęłam tam chodzić niedawno, jestem zadowolona. Młody personel, znają dobre metody strzyżenia, np moje sugestie dotyczące postrzępienia moich zapuszczających się włosów zostały spełnione w ten sposób, że najpierw umyli, potem wysuszyli, a na końcu obcięli! Wyjaśniono, że w ten sposób widzi się każdą linię cięcia i tak najlepiej robić postrzępione kosmyki. Faktycznie, cięcie mam dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
coppola1 Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera :-) 22.03.04, 20:59 dzięki a masz może nr telefonu do nich? Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera :-) 22.03.04, 21:20 Oj sorki, zapomniałam: 421-53-78, czynne pon 11-20 wt-pt 9-20;sb 9-15 Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera :-) 23.03.04, 11:28 Ma Marzek dobre ciecie, widzialam )) Odpowiedz Link Zgłoś
catalinka Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera :-) 23.03.04, 12:23 Ja też szukam dobrego, choć niekoniecznie drogiego w Nowej Hucie. Pomóżcie proszę, bo moje włosy są już długie a fryzjerzy w Mistrzejowicach nie dają im rady( sztywne, grube i dużo). Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
mama_hipka Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera :-) 23.03.04, 14:30 jak w Hucie to proponuje kino Swit salon Lauren, pani Żaneta. Strzyże świetnie, również mojego niesfornego dwulatka. Mam piękny balejaż za małą kasę. Basia Odpowiedz Link Zgłoś
bubcia3 Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera :-) 24.03.04, 08:41 Jest salon Pani M.Babicz. Poradza sobie z kazda fryzurka ale niestety jest tam drogo. Jesli bedziesz potrzebowala namiary to pisz na priva. JoannaP Odpowiedz Link Zgłoś
miss2 Nowa Huta 24.03.04, 09:57 Mnie też interesują okolice Nowej Huty. Mam twarde sztywne włosy i też niestety zwiedziłam wszystkie salony w okolicach Mistrzejowic. Bardzo proszę o podanie obok adresu również nr telefonu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
coppola1 Re: Szukam naprawdę dobrego fryzjera :-) 25.03.04, 09:15 czy to nie jest przypadkiem ten salon na Ruczaju? Odpowiedz Link Zgłoś