kavainca 19.02.12, 12:56 wreszcie i Kraków doczekał się swojej Kinderplanety byłyśmy, polecamy www.kinderplaneta.pl/tesco-krakow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika78kr Re: Nowe miejsce dla dzieci - Kraków 19.02.12, 22:10 Czy mozesz napisac cos wiecej? Czy jest jakas kawiarenka dla rodzicow/ stoliki? Pytam pod katem planowanych urodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: Nowe miejsce dla dzieci - Kraków 20.02.12, 10:38 w tej chwili są tylko krzesła, ale tez własnie rozmawiałam pod katem imprezy i maja dojechac kanapy i stoliki. Mają byc napoje i kawa i herbata. Odpowiedz Link Zgłoś
wszyscy.sa.inni.86 Re: Nowe miejsce dla dzieci - Kraków 28.09.13, 13:29 Drodzy Rodzice! Zapraszam na kreatywne warsztaty dla dzieci w Krakowie "Wszyscy są inni" „Wszyscy są inni” to nie tylko warsztaty plastyczne, na których tworzymy konkretne przedmioty. To możliwość wyrażenia swojej indywidualności, odrębności i fantazji. Dajemy dzieciom pomysł, ale niczym nie ograniczamy ich wyobraźni, nie mówimy im co jest ładne, a co brzydkie. Te warsztaty mają nauczyć dzieci odwagi w pokazywaniu tego, jakie są naprawdę, co mają w środku, jak kształtuje się ich poczucie estetyki. Więcej informacji znajdziecie Państwo na stronie www.wszyscy-sa-inni.cba.pl/ i na fb www.facebook.com/Wszyscy.sa.inni Odpowiedz Link Zgłoś
elencz Re: Nowe miejsce dla dzieci - Kraków 01.04.12, 23:30 Polecam nowo otwarte miejsce Hakuna-Matata na konecznego (żabiniec). To taki jakby kulkoland- jest placyk z opiekunką, organizują też jakieś zajęcia dla dzieci no i urodziny. Można się przejechać, pooglądać, zastanowić. Mnie pasuje, dzieciakom też Odpowiedz Link Zgłoś
elencz Re: Nowe miejsce dla dzieci - Kraków 01.04.12, 23:35 Nie dodałam:w Hakuna-matata miejsce dla rodziców jest-kawiarenka, a urodziny tylko w części odbywają się w kulkach, większość czasu w salce, gdzie bawią się z nimi animatrzy. Zreszta myślę, że to zawsze można ustalić. Byłam, widziałam, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Nowe miejsce dla dzieci - Kraków 20.02.12, 12:43 Dzieki wielkie za te informacje! Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: Nowe miejsce dla dzieci - Kraków 20.02.12, 13:53 nie ma sprawy mam słabośc do tej sieci Często bywamy u rodziny we Wrocławiu i tam jest kilka Kinderplanet. Cieszę się, że teraz mamy plac na Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Nowe miejsce dla dzieci - Kraków 27.02.12, 13:41 Gdyby te urodzinki byly przed 10.03 to prosze, daj znac jak wypadly. Odpowiedz Link Zgłoś
kavainca Re: Nowe miejsce dla dzieci - Kraków 27.02.12, 22:09 koniec marca...liczena Twoją relację Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Nowe miejsce dla dzieci - Kraków 14.03.12, 11:00 My juz po urodzinkach i wrazenia raczej pozytywne - miejsce czyste, zabawki niezniszczone, fajne atrakcje. Na minus: brakuje miejsca dla rodzicow, a imprezy w kulkolandzie sa jednak dla mlodszych dzieci, wiec rodzice zostaja. Siedzielismy wiec na przy stoliku dzieciecym, bylo ok, ale malo komfortowo. Do dyspozycji jest czajnik podlaczony w tej malej salce urodzinowej - kawe i herbate przygotowywalam na krzesle, zalujac, ze nie pomyslalam o pozyczeniu duzych termosow na kawe i herbate, byloby o wiele mniej zamieszania. Zawiodly rowniez oczekiwania w stosunku do animatorki - oprocz malowania buziek (czesc dzieci, w tym jedno moje, miala wysypke nastepnego dnia) nie bylo zadnych zabaw; dziewczyna krazyla po sali i pilnowala, chociaz tyle. Podsumowujac, nie bylo zle, ale moglo byc lepiej. Dzieci w kazdym razie zadowolone, a o to przede wszystkim chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wszyscy.sa.inni.86 Re: Nowe miejsce dla dzieci - Kraków 29.09.13, 00:19 Drodzy Rodzice! Zapraszam na kreatywne warsztaty dla dzieci w Krakowie "Wszyscy są inni" „Wszyscy są inni” to nie tylko warsztaty plastyczne, na których tworzymy konkretne przedmioty. To możliwość wyrażenia swojej indywidualności, odrębności i fantazji. Dajemy dzieciom pomysł, ale niczym nie ograniczamy ich wyobraźni, nie mówimy im co jest ładne, a co brzydkie. MOŻLIWOŚĆ PRZEPROWADZENIA WARSZTATÓW PODCZAS URODZIN!!!!! Te warsztaty mają nauczyć dzieci odwagi w pokazywaniu tego, jakie są naprawdę, co mają w środku, jak kształtuje się ich poczucie estetyki. Więcej informacji znajdziecie Państwo na stronie www.wszyscy-sa-inni.cba.pl/ i na fb www.facebook.com/Wszyscy.sa.inni Odpowiedz Link Zgłoś