iza_daw 17.01.06, 13:40 Gdzie w Krakowie znajduja sie dobrze zaopatrzone sklepy dzieciece.zamierzam skompleowac cala wyprawke i wygodnie by bylo zrobic to w jednym miejscu; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b-w-w Re: Sklepy dzieciece w Krakowie 17.01.06, 14:09 ja kupowalam duzo rzeczy w takim sklepie Free Trade (okolice Czyzyn) i takiej duzej hurtowni (nie pamietam nazwy) ale bylo to niedaleko Rybitw pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
dorfi123 Re: Sklepy dzieciece w Krakowie 17.01.06, 15:38 Wyprawkę kupisz też w Entliczku. Mają dwa sklepy: jeden na Wyki, zaraz za Urzędem Statystycznym, a drugi na Kurdwanowie (Wysłouchów). Odpowiedz Link Zgłoś
gika_gkc Re: Sklepy dzieciece w Krakowie 17.01.06, 18:06 bardzo polecam entliczek pentliczek - duzy wybor roznorodne ceny Odpowiedz Link Zgłoś
olamatu Re: Sklepy dzieciece w Krakowie 17.01.06, 19:04 Entliczek (na Wysłouchów podobno taniej), Świat Dziecka os. Zgody 7, hurtownie na Centralnej i na Kingi, Smyk (Plaza i Galeria Centrum) ale to drożej, w Plazie jeszcze jakieś są, ale nie byłam. Jeszcze jest coś na Siemiradzkiego koło szpitala i na Kalwaryjskiej, ale o tych tylko słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
iza_daw Re: Sklepy dzieciece w Krakowie 18.01.06, 00:09 Na jakiej ulicy mieści się Entliczek? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Sklepy dzieciece w Krakowie 18.01.06, 15:08 na wyki - przecznica od opolskiej Odpowiedz Link Zgłoś
kiniasek Re: Sklepy dzieciece w Krakowie 18.01.06, 15:23 ja osobiście zrobiłam całą wyprawkę w entliczku pętliczku na wyki, jest jeszcze na wysłouchów, jest wszystko os a do z pozdrawiam kinga Odpowiedz Link Zgłoś
syla131 Re: Sklepy dzieciece w Krakowie 01.02.06, 22:00 Ja kupiłam fajną wyprawkę w sklepie na Krowoderskiej .Sklep nazywa sie śmiesznie : "Bociek" . Miła obsługa, dodatkowo dostałam spory rabat Nie ma tam wózków ani łóżeczek,ale poza tym jest wszystko. I do tego sklepik jest po prostu cudny.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
anulla1 Re: Sklepy dzieciece w Krakowie 02.02.06, 22:50 Starajcie sie płacić w entliczku gotówką - wtedy przy wiekszych zakupach dają 5% rabatu a przy karcie 3%- zreszta podobnie jest w innych sklepach! Odpowiedz Link Zgłoś
malymichas Re: Sklepy dzieciece w Krakowie 06.02.06, 14:34 My robiliśmy zakupy w sklepie czarodziej na os. Złotej Jesieni 13 ich oferte można zobaczyć na stronie www.czarodziej.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
aszaj Re: Sklepy dzieciece w Krakowie 06.02.06, 15:22 dla tych co chca kupowac w sklepie "entliczek pentliczek" informuje, ze otwarli nowy sklep kolo parku wodnego, dobrego pasterza 122a. duzy i przestronny.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: Sklepy dzieciece w Krakowie 08.02.06, 10:12 A na Krowoderskiej to gdzie dokładnie? Dawno tamtędy nie szłam Odpowiedz Link Zgłoś
avana21 Re: Sklepy dzieciece w Krakowie 22.03.06, 14:26 Sklep "Bobas" na os.Teatralnym 3 i sklep "Agnes" na szklanych domach tam sa lozeczka wozki itp kosmetyki ubranka lecz ceny sa noemalne ale obsluga mila mialam w tych sklapach praktyki przez 3 lata i wiem ze towar jest ok i sprawdzpny polecam Odpowiedz Link Zgłoś