mariolka55 21.03.06, 13:18 znacie jakies fajne sklepy w Krakowie??? gdzie mozna cos fajnego kupic na brzuszek??? interesuja mnie tez sukienki lub cos eleganckiego bo w lipcu mam weselicho)) prosze o rady i dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga261 Re: gdzie fajne ciuszki ciazowe??????w Krakowie?? 21.03.06, 13:24 Witaj! Jeśli chodzi o sklepy w Krakowie to nie zabardzo się orientuję, ale wejdż sobie na allegro tam napewno coś znajdziesz dla siebie. Ja sama sprzedaje pare ciuszków np. www.allegro.pl/item93243620_sukienka_ciazowa_w_kratke_ . Może coś wpadnie Ci w oko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
evelele Re: gdzie fajne ciuszki ciazowe??????w Krakowie?? 21.03.06, 13:38 Sklepy w Krakowie, o których wiem, to - Paryżanka na Stradomiu, Prenatal na Kalwaryjskiej 26 i Będę Mamą na Krowoderskiej. Widziałam też coś na Długiej, zaraz na początku, nie byłam w środku. Życzę miłych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
madziatd Re: gdzie fajne ciuszki ciazowe??????w Krakowie?? 21.03.06, 14:48 Sklep C&A w galerii Kazimierz i H&M w M1. A reszta tak jak evelele napisała. Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Madziatd 21.03.06, 15:14 madziatd napisała: > Sklep C&A w galerii Kazimierz i H&M w M1. A reszta tak jak evelele napisała. > Pozdrawiam Madzia no własnie bardziej mnie interesuja te sklepy c&a i h&m ,w h&m sa ceny chyba w miare a c&a jest bardzo drogo???? dzieki bo własnie nie wiedziałam w którym centrum sa które sklepy Odpowiedz Link Zgłoś