weronka77 Re: Sanetta i Schiesser? 09.10.06, 23:48 cholera GDzie kupiś te ubranka? A konkretnie pajacyki ze stópkami do spania dlaq 22 miesięczniaka o wzroście 98cm... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Sanetta i Schiesser? 10.10.06, 08:21 jest taki sklepik Petit na Slawkowskiej i tam Pani sprowadza Sanette na specjalne zamowienie widzialam tez sanette w M1 w sklepie "Inny Wymiar" a schiesser chyba jest w Galerii Kazimierz Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Sanetta i Schiesser? 11.10.06, 10:29 W Petit się regularnie zaopatrywałam ale niestety sklep likwidują...W M1 nie ma niestety.W Galerii Kazimierz nie mają dziecięcych.Trudno.Znalazłam w Starym Browarze w Poznaniu Jadę na zakupy zwłaszcza że tam mają Mothercare)) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Sanetta i Schiesser? 19.10.06, 00:06 W Nico wykupiłam ostatnie śpioszki Schiesser właśnie.ALe na szczęście już dotarły paki z Mothercare z PoznaniaTrzypak pajacyków 99zł,body trzypak 70zł...Rewelacyjne!!! Jakość jest identyczna jak Schiesser-za który zapłaciłam 120zł za jedne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Sanetta i Schiesser? 22.10.06, 20:45 Wiecie że ten wątek został wklejony przez jedną "gorliwą forumowiczkę" na forum emama?) I niezłe zamieszanie było,bo oczywiście interpretacja nie jest jej najmocniejszą stroną mimo że to osoba wykształcona)) Mnie się niestety dzisiaj popsuł zamek w jednych śpioszkach Schiesser i musiałam dokupić;-(((Na szczęście Mothercare jest na zatrzaski. Odpowiedz Link Zgłoś
fisherprice Re: Sanetta i Schiesser? 22.10.06, 21:51 weronka77 napisała: Mnie się niestety dzisiaj popsuł zamek w jednych śpioszkach Schiesser i musiałam dokupić;-(((Na szczęście Mothercare jest na zatrzaski. Doprawdy Twoje problemy są godne zakładania wątku na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
latouche Re: Sanetta i Schiesser? 23.10.06, 10:41 to trzeba reklamować. W takich drogich ciuszkach nie powinny się psuć zamki. BTW, do jakiego wieku Wasze dzieci "chodzą" w śpiochach? Ja mam 9-miesięczniaka i on właściwie tylko sypia w pajacykach, na codzień zasuwa w spodenkach albo rajstopkach. Wydaje mi się, że dla raczkującego / chodzącego malucha śpioszki są dość niewygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Sanetta i Schiesser? 23.10.06, 10:59 Wiesz co,moja ma 22 miesiące i ok 98 cm...Dotychczas miała pajacyki z H&M ale tam,mimo że numeracja zawyżona kończy się na 86;-(( Tylko Sanetta ma do 104 no i Schiesser ma jakies gigantyczne bo te ktore kupiłam mają napisane 86 a są nawet na Julę lużnawe.Pajacykki u Nas tylko do spania właśnie.Przez chwilę miałąm takie bezstópkowe ale Jula je rozdzierałą na sobie,ekshibicjoniska z niewiadomego powodu.. Odpowiedz Link Zgłoś