Dodaj do ulubionych

Sanetta i Schiesser?

09.10.06, 23:47

Obserwuj wątek
    • weronka77 Re: Sanetta i Schiesser? 09.10.06, 23:48
      cholerawink GDzie kupiś te ubranka? A konkretnie pajacyki ze stópkami do spania
      dlaq 22 miesięczniaka o wzroście 98cm...
      • dzidzia_ch Re: Sanetta i Schiesser? 10.10.06, 08:21
        jest taki sklepik Petit na Slawkowskiej i tam Pani sprowadza Sanette na
        specjalne zamowienie
        widzialam tez sanette w M1 w sklepie "Inny Wymiar"
        a schiesser chyba jest w Galerii Kazimierz
        • weronka77 Re: Sanetta i Schiesser? 11.10.06, 10:29
          W Petit się regularnie zaopatrywałam ale niestety sklep likwidują...W M1 nie ma
          niestety.W Galerii Kazimierz nie mają dziecięcych.Trudno.Znalazłam w Starym
          Browarze w Poznaniuwink Jadę na zakupy zwłaszcza że tam mają Mothercarewink))
          • mamaolenka Re: Sanetta i Schiesser? 18.10.06, 20:54
            Bywają też w NIco.
            • weronka77 Re: Sanetta i Schiesser? 19.10.06, 00:06
              W Nico wykupiłam ostatnie śpioszki Schiesser właśnie.ALe na szczęście już
              dotarły paki z Mothercare z PoznaniawinkTrzypak pajacyków 99zł,body trzypak
              70zł...Rewelacyjne!!! Jakość jest identyczna jak Schiesser-za który zapłaciłam
              120zł za jedne!!!!
    • weronka77 Re: Sanetta i Schiesser? 22.10.06, 20:45
      wink Wiecie że ten wątek został wklejony przez jedną "gorliwą forumowiczkę" na
      forum emama?wink) I niezłe zamieszanie było,bo oczywiście interpretacja nie jest
      jej najmocniejszą stroną mimo że to osoba wykształconawink)) Mnie się niestety
      dzisiaj popsuł zamek w jednych śpioszkach Schiesser i musiałam dokupić;-(((Na
      szczęście Mothercare jest na zatrzaski.
      • fisherprice Re: Sanetta i Schiesser? 22.10.06, 21:51
        weronka77 napisała: Mnie się niestety dzisiaj popsuł zamek w jednych śpioszkach
        Schiesser i musiałam dokupić;-(((Na szczęście Mothercare jest na zatrzaski.

Doprawdy Twoje problemy są godne zakładania wątku na forum.
        • weronka77 Re: Sanetta i Schiesser? 22.10.06, 22:00
          A Ty masz jakieś?wink
      • latouche Re: Sanetta i Schiesser? 23.10.06, 10:41
        to trzeba reklamować. W takich drogich ciuszkach nie powinny się psuć zamki.
        BTW, do jakiego wieku Wasze dzieci "chodzą" w śpiochach?
        Ja mam 9-miesięczniaka i on właściwie tylko sypia w pajacykach, na codzień
        zasuwa w spodenkach albo rajstopkach. Wydaje mi się, że dla raczkującego /
        chodzącego malucha śpioszki są dość niewygodne.
        • weronka77 Re: Sanetta i Schiesser? 23.10.06, 10:59
          Wiesz co,moja ma 22 miesiące i ok 98 cm...Dotychczas miała pajacyki z H&M ale
          tam,mimo że numeracja zawyżona kończy się na 86;-(( Tylko Sanetta ma do 104 no
          i Schiesser ma jakies gigantyczne bo te ktore kupiłam mają napisane 86 a są
          nawet na Julę lużnawe.Pajacykki u Nas tylko do spania właśnie.Przez chwilę
          miałąm takie bezstópkowe ale Jula je rozdzierałą na sobie,ekshibicjoniska z
          niewiadomego powodu..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka