magaol 08.12.06, 15:46 Witam czy ktos moze polecic jakiegos laryngologa ze szpitala Rydgiera??Moze ktos ma jakies namiary(prosze o tel,adres)gdzie przyjmuje prywatnie.Chodzi o wizyte dziecka i problem z trzecim migdalem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia9915 Re: Laryngolg-Szpital Rydgiera. 08.12.06, 16:34 dr Iwańska - bardzo dobrze operuje. Nr przesłałam Ci na priva Odpowiedz Link Zgłoś
omamamia1 Re: Laryngolg-Szpital Rydgiera. 08.12.06, 16:50 Nie siedze osobiście w temacie(moje dzieci nie maja problemów laryngologicznych) ale znam dużo mam,które maja właśnie ten problem u dzieci i zawsze słyszę o lekarzach z Rydygiera że są najlepsi w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
magaol Re: Laryngolg-Szpital Rydgiera. 08.12.06, 17:21 Dziekuje za namiary. Wlasnie dlatego pytam,bo tez slyszalam tylko dobre slowa na temat laryngologow z tego szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
aka21 Re: Laryngolg-Szpital Rydgiera. 08.12.06, 18:06 Naszą córkę operowała (trzeci migdał + podcinanie bocznych) dr Konieczna w sierpniu. Czy dobrze, czas pokarze. Po operacji kłopotów nie było żadnych. Dobrą opinię słyszałam też o dr Fałku (ordynator). To chyba tak jest, że każdy chwali swojego jak tylko wszystko jest OK) Odpowiedz Link Zgłoś
magaol do aka21 08.12.06, 18:41 Witam Cie... Dostalam wlasnie namiar na dr Konieczna.Mozesz mi cos wiecej o niej napisac?? Jakie ma podejscie do dzieci??Prosze...bede Ci bardzo wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: do aka21 09.12.06, 19:17 ja tez slyszlam wiele dobrego o doktorze Falku ponoc to najlepszy laryngolog Odpowiedz Link Zgłoś
lamatha dobry ?? !! 09.12.06, 23:40 dr Falek - osobiscie nie polecam, byl kiedys ordynatorem w Zeromskim, przegrode nosa mi operowal - zawalil na calej linii. m Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch lamatha 10.12.06, 18:11 a mozesz mi napisac na priv jakie masz do niego zastrzezenia moj Maz wybiera do do dr Falka na operacje przegrody nosowej Odpowiedz Link Zgłoś
aka21 Re: do aka21 11.12.06, 09:55 Przepraszam, ze dopiero dzisiaj! Napisałam na priv. Odpowiedz Link Zgłoś