Gość: mala_mi IP: *.* 14.11.02, 23:22 Witam.Od niedawna mieszkam na Kurdwanowie i nie znam tu nikogo. Jeżeli są mamy z tej części Krakowa to może się wybiorą na spacer. Chętnie poznam nowe mamy i ich dzieciaczki.Pozdrawiam Anka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ika Re: Kurdwanów-spacer IP: *.* 16.11.02, 09:33 My mieszkamy na Kurdwanowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom212 Re: Kurdwanów-spacer IP: *.* 16.11.02, 18:45 My też mieszkamy na Kurdwanowie, ale boję się czy nie jesteśmy za starzy . Starsza córka ma 7 lat, a młodszy synek właśnie skończył 3. Jeżeli chciałybyście się mimo to spotkać, piszcie! Nie znam tu prawie nikogo i po pracy jest mi czasem bardzo samotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala_mi Re: Kurdwanów-spacer IP: *.* 19.11.02, 00:01 Witam.Chętnie poznam nowe mamy. Proszę podajcie kiedy macie czas się spotkać. Ja mieszkam na ul.Kordiana. A wy gdzie?Pozdrawiam Anka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom212 Re: Kurdwanów-spacer IP: *.* 21.11.02, 13:40 Mieszkam na ul. Turniejowej 65A, to ten blok gdzie jest sklep z zabawkami. Chętnie się z wami spotkam-jezeli będzie brzydko zapraszam do mnie na herbatkę. Mój telefon: 654-56-44 (dom), 29-91-346 (praca), mam na imie Ania. Jestem w domu od 17-tej, a w soboty i niedziele bez ograniczeń.Od teraz czekam na oddzew i z góry sie ciesze na nasze spotkanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: Kurdwanów-spacer IP: *.* 27.11.02, 19:46 Cześć!My też mieszkamy na Kurdwanowie od niedawna i nie znamy nikogo. Chodzimy na spacery na placyk koło przedszkola, ten z górką. Jutro nas tam nie będzie, ale w piątek chyba tak.Moje dzieci to bliźniaki więc może nas po tym rozpoznasz.Pozdrawiam,Karolna + Staś & Krzyś 2l 8m. Odpowiedz Link Zgłoś