akve 15.03.07, 23:02 Czy ktoś może mi polecić firmę cateringową w Krakowie? Potrzebuję zamówić ...kanapki w duuuużej ilości. Chciałabym ,zeby były i ładne, i smaczne,i najlepiej nie b.drogie. Jakie sa wasze doświadczenia z cateringiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiaczekr Re: Catering w Krakowie 16.03.07, 08:26 Nie wiem w jakiej kwocie chcesz sie zmieścić, ale na pewno biorąc pod uwagę jakość mogę polecić Chimere. Bardzo smaczne jedzenie. www.chimera.com.pl/strony.php?id=9 Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: Catering w Krakowie 16.03.07, 10:12 Akve, przypomniałam sobie, że moja koleżanka miała na weselu kanapki, tartinki itp robione przez restaurację z Dworku Białoprądnickiego (bo tam był ślub i mały poczęstunek potem) - były śliczne i smaczne, nie wiem jak z ceną. Odpowiedz Link Zgłoś
akve Re: Catering w Krakowie 16.03.07, 10:22 Nie mam kompletnie pojęcia ILE kosztuje jedna kanapka. Ale i tak muszę kanapki mieć. Zadzwonię,zapytam. A może ktos jeszcze ma własne doświadczenia? Bo firm cateringowych jest w Krakowie kilkadziesiąt Odpowiedz Link Zgłoś
kapoosta Re: Catering w Krakowie 16.03.07, 11:02 www.gastronomia.krakow.pl/ www.cieplarnia.krakow.pl/ z racji mojej pracy często zamawiam cateringi i polecam powyższe firmy Odpowiedz Link Zgłoś
kat.palik-blaszczyk Re: Catering w Krakowie 21.10.14, 00:14 catering-krakow.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonka28 Re: Catering w Krakowie 16.03.07, 11:32 najlepsze kanapki to Kanapki ze Stolarskiej www.grupamanna.pl Najlepiej zadzownic i dowiedizec sie jakie maja teraz ceny. Kanapeczki ładne i co chyba najważniesze bardzo smaczne. POlecam Odpowiedz Link Zgłoś
cirrii Re: Catering w Krakowie 17.03.07, 21:37 ja polecam www.andora.pl robili u mnie odstawe na chrzciny, obiad byl przepyszny, wiem, ze kanapki tez robia ale ile kosztuja i czy sa smaczne nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
monika_irl Re: Catering w Krakowie 17.03.07, 22:21 ja miałam wesele organizowane przez catering LOT i byłam bardzo zadowolona z jedzenia, wszystko było bardzo smaczne Odpowiedz Link Zgłoś
eglis Re: Catering w Krakowie 17.03.07, 22:33 A ja jeszcze dodam że nie polecam firmy JIR (czy jakoś tak, mogę trochę przekręcać nazwę). Pracowałam kiedyś w budynku, gdzie mieli swoją siedzibę i przychodząc i wychodząc widziałam naczynia / potrawy porozkładane na podłodze w hollu wejściowym, brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
kat.palik-blaszczyk Re: Catering w Krakowie 21.10.14, 00:14 polecam firme agnes catering-krakow.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś