dzidzia_ch 22.05.07, 08:07 czy sa tam tylko uzywane ciuszki czy mozna tez kupic "nowki"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamarysi4 Re: ciucharenka - kazimierz 22.05.07, 10:19 raczej tylko uzywane, ale są wyselekcjonowane i naprawdę ładne! Odpowiedz Link Zgłoś
asiakal Re: ciucharenka - kazimierz 22.05.07, 14:51 Ulica Warschauera (nie wiem czy to się dokładnie tak pisze). Tylko uwaga: nieczynne w sobotę! Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Nie dam sobie 23.05.07, 13:33 glowy uciąć, ale jakoś do 13 lub 14... w okolicach południa tam bywam w niedzielę i zawsze było otwarte Odpowiedz Link Zgłoś
bea-sjf Re: ciucharenka - kazimierz 23.05.07, 18:26 a ja myślałam ,że to jakaś kawiarenka dla dzieci ( a nazwa od ciuchci i kawiarenki ) - głodnemu chleb na myśli . Odpowiedz Link Zgłoś
jaka4 Re: ciucharenka - kazimierz 28.05.07, 09:36 Nowe ciuszki też mają,glównie takie malutkie. Wszystkie przywożone z Niemiec przynajmniej kiedyś tak bylo i wiem,że nie przyjmowali w komis. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: ciucharenka - kazimierz 28.05.07, 13:33 a moze ktoras mama sie orientuje czy jest jakis wybor letnich ciuszkow na dziewuszke roz.86 lub 12-18 miesiecy moze ktoras mama zcesto bywa? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 ;-) 29.05.07, 00:30 Bywam 2 razy w tygodniu Ostatnio wyszłam z Massimo Dutti i Kaleidoscope wszystko nowe z metkamiKupiłam na jesień bo akurat taką mieli kolekcję na 104 przepiękne płaszczyki,spódniczki,bluzeczki,rybaczkiNa 86 to rok temu kupiłam tam ponad 20 sukienek Ale prosiłam o "odkładanie" już od stycznia..W KOmis przyjmują ale ubrania "dorosłe" i buty.Ale raczej wyłącznie MAxMAra,Escada Sport,POllini i Boss.Oraz inne marki z tej "półki".Ide jutro po kolejną "porcję" letnich dla siebie i małej,mam nadzieję że już coś "odłożone";- ) Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia39 Re: ciucharenka - kazimierz 29.05.07, 07:39 w jakie dni jest tam dotawa? Odpowiedz Link Zgłoś