makuki 17.12.07, 22:52 Witam,czy są tu mamy z Nowego Sącza?Jestem mamą 2-miesięcznego Tomusia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beti_33 Re: Mamy-Nowy Sącz 17.01.08, 14:15 Witam!!! Jestem mamą osmiomiesiecznego Maksymilianka.Niestety nie jestem z Nowego Sącza. Mieszkam w Łącku, czyli nie tak daleko. Na wiosne przeprowadzilam sie z Katowic,i nie ukrywam,doskwiera mi samotnosc. Nie znam tu nikogo,a moj facet caly dzien w pracy. Oczywiscie jestem bardzo szczesliwa ze moge przebywac z moim skarbem(choc finansowo bardzo krucho)ale czasem fajnie jest miec kolezanki Goraco pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
latouche Re: Mamy-Nowy Sącz 05.02.08, 22:47 moze mamy spoza Krakowa mniej z neta korzystaja? Ja jestem rodem z Nowego Sacza, i czesto tam bywam - mieszka tam moja mama, ukochana babcia moich dwoch synkow - 7-latka i 2-latka. Właściwie to nawet przedwczoraj stamtąd wróciiliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
beti_33 Re: Mamy-Nowy Sącz 06.02.08, 11:51 Jestem pewna że mniej! A tu gdzie mieszkam to mam wrażenie ze większość to nawet nie wie co to internet. Nie chcę absolutnie nikogo urazić. Bardzo bym chciala się mylić. Ale wieś rządzi się innymi prawami. Raczej się nie przyzwyczaję do tutejszej mentalności. Może mają więcej innych zajęć,może inne priorytety...niemniej szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
latouche Re: Mamy-Nowy Sącz 06.02.08, 13:05 no to pewnie trudno Ci się tam zaaklimatyzować jak masz ochotę, pisz do mnie na cielo@kr.home.pl dość często jestem w Sączu, jak się zrobi wiosna może uda nam się umówić gdzieś razem z dziećmi? Jesteś zmotoryzowana? Odpowiedz Link Zgłoś
beti_33 Re: Mamy-Nowy Sącz 06.02.08, 16:03 Jestem zmotoryzowana (na szczęście)Wielkie dzięki za propozycję! na pewno skorzystam! Mój facet caly dzień w pracy, a ja z maluszkiem w domu. Nie znam tu zupelnie nikogo, nie ma się do kogo odezwać. Też się pocieszam że nie dlugo wiosna, i faktycznie może uda nam sie gdzieś spotkać. Twoje dzieciaczki są starsze od mojego, ale to oczywiście nie ma żadnego znaczenia. POZDRAWIAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beti_33 Re: Mamy-Nowy Sącz 30.01.08, 14:20 Jak widze na forum, Malopolska to tylko Kraków. Szkoda! (oczywiscie nie mam nic do Krakowa-cudowne miasto, ale chetnie poznalabym mamy z Nowego Sącza bo poprostu mieszkam w jego okolicach) Pozdrawiam wszystkie mamy! Odpowiedz Link Zgłoś