mariolka11 26.02.08, 23:33 www.kolposkopia.com/ czy polecacie dr.Jacka Grzegorza Madeja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anul1 Re: Cervix-czy polecacie? 27.02.08, 09:53 Cześć, ja polecam-też na tym forum kiedys pytałam,ale bez echa...To jest ginekolog jeden z niewielu w Krakowie, który podczas badania gin.oprócz standardowej cytologii robi również badanie kolposkopowe.Jest to całkiem bezbolesne,tylko trwa kilkanaście minut.Potem dr pokazuje wyniki(zdjęcia)i dokładnie je omawia.Okazało się,że w moim przypadku nie ma żadnej nadrzerki i absolutnie żadne wymrażanie nie wchodzi w grę-co było normą u innych lekarzy.Jest to lekarz bardzo ostrożnie stawiający diagnozę,a przede wszystkim miły człowiek,cierpliwy.Można o wszystko spytać i dostać wyczerpującą odpowiedź,poświęca duuużo czasu każdej pacjentce-zupełnie inaczej niż np. na Stolarskiej,gdzie szło "taśmowo". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aneta3131 Re: Cervix-czy polecacie? 13.03.18, 16:20 Ja nie polecam. Ten lekarz ma humory; zależy na jaki dzień się trafi. Raz jest jak do rany przyłóż a inny razem jest opryskliwy, niegrzeczny i wręcz niekulturalny. Byłam u niego kikakrotnie ale na ostaniej wizycie nakrzyczał na mnie podniesionym głosem, wizyta trwała kilka minut, nie miałam czasu o nic się zapytać. Lekarz był ewidentnie w złym humorze. Dlatego nie będę więcej korzystać z jego usług. Dziwna osobowość. Odpowiedz Link Zgłoś