Dodaj do ulubionych

Fizjoterapeuta Kraków,Chrzanów

07.11.08, 13:23
Moi drodzy poszukuje sprawdzonego fizjoterapeuty dla mojej
półtorarocznej córci po dysplazji stawów biodrowych.Interesuje mnie
Kraków i Chrzanów.Proszę o odpowiedż.
Obserwuj wątek
    • 1michalk Re: Fizjoterapeuta Kraków,Chrzanów 28.04.16, 09:51
      Ja w Krakowie chodzę do Magdalena Brunagel i jestem bardzo zadowolona. Pani Magda to prawdziwa specjalistka i profesjonalistka. Zawsze mi pomaga i jest bardzo cierpliwa
    • zuzi999 Re: Fizjoterapeuta Kraków,Chrzanów 07.03.17, 14:38
      Mogę polecić świetnego fizjoterapeutę Daniel Terlecki , jestem bardzo zadowolona z usług bardzo mi pomogł. Profesjonalne podejście i doskonała wiedza . Nareszcie znalazłam odpowiednią osobę która jest w stanie mi pomóc. Polecam Wam ! RECHABILITACJA W DOLEGLIOSCIACH KREGOSLUPA
      • xxxxxa Re: Fizjoterapeuta Kraków,Chrzanów 08.03.17, 10:41
        Dzięki ale chodzę do RehaPro na Senatorskiej i nie wyobrażam sobie zamienić Pana Piotra na innego fizjoterapeutę, jak ktoś by szukał kontaktu to tu na ich stronie jest rehapro.com.pl/kontakt/
    • arowana1444 Re: Fizjoterapeuta Kraków,Chrzanów 23.03.17, 18:05
      W Krakowie to tutaj www.rehabilitacje.org są najlepsze gabinety rehabilitacyjne. Gabinety G&R mają nowy sprzęt i naprawdę dobrzy fizjoterapeuci tam pracują. Wiem, co piszę. Sama z ich usług korzystałam.
    • gobaa85 Re: Fizjoterapeuta Kraków,Chrzanów 17.07.17, 10:12
      Hej, pech chciał że niefortunnie zwichnęłam kostkę co spowodowało zerwanie torebki stawowej a w efekcie wyeliminowało mnie z chodzenia na miesiąc. Pracuję chodząc więc nie mogłam sobie pozwolić na opóźnienia. Znajoma podrzuciła mi numer na Morawską 10 do gabinetu fizjoterapii i zadzwoniłam. Jestem po 4 wizytach i zaczynam powoli chodzić. Podobno bardzo felernie to zwichnięcie wyglądało ale Pan Damian zna się na rzeczy. Tu jest numer i oferta. Polecam jeśli kogoś spotka pech.
      • elzim Re: Fizjoterapeuta Kraków,Chrzanów 24.02.18, 18:20
        no to ja Ci polecam rexaexpert! bardzo dobrzy rehabilitanci! spokojnie Ci pomogą - jestem tego pewna!
        • ghostmachine Re: Fizjoterapeuta Kraków,Chrzanów 13.04.18, 11:19
          Ja szczerze polecam małżeństwo Pasternak. Bardzo fajni specjaliści, z dobrym podejściem do pacjenta. terminy też mają całkiem szybkie jak na Kraków. www.fizjoterapia-pasternak.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka