ajko 13.03.09, 10:29 ciuszki i akcesoria dla "szkolniaków" z wyjątkiem H&M? PooMooCy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amy77 Re: Gdzie można kupić Hello Kitty, 13.03.09, 11:45 Kiedyś widziałam w Smyku ale to było jakieś pół roku temu. Odpowiedz Link Zgłoś
makowapanienka2 Re: Gdzie można kupić Hello Kitty, 13.03.09, 14:08 Bielizna i piżamki w Oysho (nie wiem czy dobrze napisałam) W galerii krakowskiej na samej górze. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: Gdzie można kupić Hello Kitty, 13.03.09, 21:46 KappAhl, ebay i allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zeberka Re: Gdzie można kupić Hello Kitty, 17.03.09, 00:20 Hmm,ja moge pomoc tylko w wypadku tortu urodzinowego dla fanow Kitty Odpowiedz Link Zgłoś
ajko Re: Gdzie można kupić Hello Kitty, 17.03.09, 12:04 tortem urodzinowym jestem zainteresowana,co prawda urodziny dopiero pod koniec roku,ale może hobby nie ulegnie zmianie. Za pozostałe sugestie dziękuję,nie omieszkam sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
e-zeberka Re: Gdzie można kupić Hello Kitty, 17.03.09, 13:17 W razie czego w sprawie tortu zapraszam na priv:e-zeberka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mniejsze.zlo Re: Gdzie można kupić Hello Kitty, 03.04.09, 15:49 Z akcesoriów to wiem, że można kupić telefon w Orange, ale nie wsalonach tylko w ich sklepie internetowym: www.orange.pl/klienci_ind/telefony/sagem/hello_kitty. Podobno cena w mixie zaczyna się już od 1, ale to pewnie zależy od wysokości opłat. Odpowiedz Link Zgłoś