kapoosta 14.04.09, 08:00 co oprócz Anikina i Gibonu. Gdzie jest czysto i nie bardzo drogo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bomba001 Re: polećcie miejsce na 4 urodziny 14.04.09, 08:50 na raciborskiej jest taki pasaz, bylo to male czyste kiedys. teraz nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mk110 Re: polećcie miejsce na 4 urodziny 14.04.09, 12:15 Ja robiłam w Kids play w galerii Solvay park na Zakopiańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
anulla1 Re: polećcie miejsce na 4 urodziny 14.04.09, 13:58 Kinder planet - na jordanowskiej- Biały prądnik Odpowiedz Link Zgłoś
bomba001 Re: polećcie miejsce na 4 urodziny 15.04.09, 12:24 daj jakis namiar, nie moge znalezc w necie Odpowiedz Link Zgłoś
bomba001 Re: polećcie miejsce na 4 urodziny 15.04.09, 14:36 ufff, to sie w ogole dla dzieci nie nadaje, zapomnij o 4 latku. obok mcdonalda, automaty przeokropne, dalej kawalek mniejsce gdzie zbiera sie szemrane towarzych, pijace i palace. szczerze odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
kapoosta Re: polećcie miejsce na 4 urodziny 15.04.09, 15:10 dziękuję i proszę o jeszcze Plaza odpada na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
hazel-eyes Re: polećcie miejsce na 4 urodziny 15.04.09, 19:12 polecam Nibylandię na Turniejowej. nie jest drogo a całkiem fajnie. nasz solenizant był zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
zoc-hna Re: polećcie miejsce na 4 urodziny 17.04.09, 21:14 Polecam Hop - Bec podczas urodzin zazwyczaj mało dziecoi z zewnątrz i fajna animatorka Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko_gra Re: polećcie miejsce na 4 urodziny 16.04.09, 19:21 A może Kopalnia Soli w Wieliczce? Albo, jeśli dysponujesz ogrodem to wynajęty na godzinę-dwie klaun albo kucyk do przejażdżek? Moim zdaniem to atrakcyjniejsze od kolejnego, wynajętego na dwie godziny miejsca z monotonną animatorką, basenu z kulkami i zjeżdżalni. Plus niezbyt estetycznym wnętrzem i kącikiem do zjedzenia tortu. Gusta są oczywiście różne- mnie takie miejsca odstręczają, ale sa popularne wśród większości rodziców. Za moich czasów kinderbale były urzadzane w domu,kanapki, tort i herbata domowej roboty i bawiliśmy się wyśmienicie. Odpowiedz Link Zgłoś
kapoosta Re: polećcie miejsce na 4 urodziny 17.04.09, 11:12 gdybym miała ogród to bym nie szukała sali. Oczywiście, że wolałabym zrobić przyjecie w domu, ale mamy ok 8-10 dzieci do zaproszenia i w mieszkaniu dwupokojowym nie ma na to miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
ewik21 Re: polećcie miejsce na 4 urodziny 16.04.09, 20:42 kurdwanów - przedszkole krasnal - organizują przedszkolne urodziny, www.przedszkole-krasnal.pl/- fajne i przyjazne polecam - pinio Odpowiedz Link Zgłoś
jo.as Re: polećcie miejsce na 4 urodziny 18.04.09, 21:07 My urządziliśmy całkiem niedawno 4 urodziny naszego synka w movie (www.mova.pl). Zabawa byla wyłącznie dla naszych dzieci i ich gości, tematyczna - my wybraliśmy Świat Zwierząt. Super 2 godziny spędzone na mądrych i pomysłowych zabawach, piosenkach, tańcach, malowaniu, wyklejaniu oraz innych szaleństwach przygotowanych przez bardzo sympatyczną i dobrze przygotowaną animatorkę. Dzieci były zadowolone, przejęte, zaciekawione, a rodzice sobie w tym czasie odpoczęli. Zdecydowanie polecamy. Nie można nawet porównać z zabawą w kulklandach czy tym podobnych miejscach. Jest to szkoła angielskiego, ale zajmuje sie rownież innymi zajęciami dla dzieci, szczegóły można dowiedzieć się w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
kapoosta Re: polećcie miejsce na 4 urodziny 19.04.09, 13:40 www.klubmalucha.ogicom.pl/index.html znalazłam jeszcze coś takiego, ktoś to zna? Odpowiedz Link Zgłoś
kapoosta Re: polećcie miejsce na 4 urodziny 19.04.09, 13:50 www.maliprzyjaciele.pl/oferta i jeszcze jeden link Odpowiedz Link Zgłoś
dundubha Re: polećcie miejsce na 4 urodziny 20.04.09, 19:40 FIGA wydaje mi się idealna Odpowiedz Link Zgłoś
ulaz_1 Re: polećcie miejsce na 4 urodziny 21.04.09, 10:10 figa jest super i hop-bec tez. my bylismy takze w smykolandzie na kozłowku. nie wiem tylko czy zakonczyli juz tam remont. mial trwac kilka miesiecy - warto sprawdzic!! Odpowiedz Link Zgłoś
kapoosta urodziny odbyły się tu: 10.05.09, 22:32 www.klubmalucha.ogicom.pl/ i szczerze polecam to miejsce, jestem bardzo zadowolona i dzieciaki też Odpowiedz Link Zgłoś
siomik Re: polećcie miejsce na 4 urodziny 18.05.09, 22:18 My urządziliśmy naszemu Maksiowi urodziny w przedszkolu Kropelka www.przedszkolekropelka.pl (niedaleko osiedla Europejskiego). 2 panie animatorki urządziły dzieciaczkom wyprawę statkami w poszukiwaniu skarbów, a nasz synek był kapitanem załogi W czasie gdy dzieciaczki wyśmienicie się bawiły, rodzice rozmawiali przy kawce, a niektórzy uciekli na zakupy i przyszli na sam koniec. My sami zapewnialiśmy tort i poczęstunek. Było miło i niekomercyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
eweloga Re: polećcie miejsce na 4 urodziny 12.11.09, 11:06 W Białym Kościele pod Krakowem jest Centrum Rekreacji Aktywnej. Organizują takie imprezy w plenerze. mają do tego swoje atrakcje również dla najmłodszych. Szczegóły u Alpin Office & Alpin Expedic httpwww.alpinexpedic.eu Odpowiedz Link Zgłoś