agakb 06.11.06, 10:19 Witam. CZy możecie doradzić, gdzie jest największy wybór zabawek na Śląsku? Czy Smyk oferuje najwięcej, czy są lepiej zaopatrzone sklepy? Z pewnością ten wątek przyda się w grudniu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dracena31 Re: dobry sklep z zabawkami 06.11.06, 18:25 polecam FIDO -katowice ul. przemyslowa-ch "belg" Odpowiedz Link Zgłoś
ewaktw Re: dobry sklep z zabawkami 07.11.06, 10:49 Co do Smyka, to jest tam drogo. Naprawdę warto wejść na halę do Geanta i porównać ceny zabawek. Często ta sama zabawka w Smyku jest droższa nawet o 20- 30 zł niż w Geancie albo w innym markecie. Sprawdziłam to już parę razy. Ja najczęsciej przed zakupem zabawki w Smyku porównuję. W ubiegłym roku zrobiłam też swietne i niedrogie zakupy zabawkowe (właśnie na święta) w Tesco. Jest też hurtownia zabawek, gdzie sprzedają w detalu podobno też, na Batorego w Katowicach. Nie byłam tam jeszcze, ale muszę koniecznie zajrzeć. Aha, no i polecam też Allegro. Czasami można kupić kilka fajnych tańszych rzeczy u jednego sprzedawcy i zaoszczędzić na kosztach przesyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
agajak2003 Re: dobry sklep z zabawkami 07.11.06, 14:28 Polecam Fido w Katowicach(tam gdzie kiedyś był BELG). Bardzo duży wybór, a ceny niższe niż w innych sklepach, zresztą nie tylko zabawek, ubranek też. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotafx Re: dobry sklep z zabawkami 13.11.06, 18:44 Pantera na Platanie w Zabrzu Odpowiedz Link Zgłoś
anilewel Re: dobry sklep z zabawkami 13.11.06, 21:45 zależy jakich zabawek szukacie...Smyk, hipermarkety to chińska masówka...lepiej poszukać w sklepach internetowych coś fajnego, oryginalnego i... niedrogiego. Jest ( a przynajmniej był) taki sklep w Katowicach, gdzies na 3 Maja z olbrzymim wyborem zabawek drewnianych... Odpowiedz Link Zgłoś