Dodaj do ulubionych

BASEN W KATOWICACH

IP: *.* 04.09.02, 13:26
Ja nawiążę do wcześniejszego postu (basen w Warszawie). Może znacie, korzystacie drogie Mamy z basenu, który jest "przyjazny małemu dziecku" w woj. śląskim (okolice Katowic)?Mamy z woj. śląskiego: proszę, podzielcie się informacjami na ten temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: anikbar Re: BASEN W KATOWICACH IP: *.* 04.09.02, 19:25
      Czesc. Masz szczescie, bo w katowicach przy hucie Baildom jest bardzo fajny basen dla maluszkow. z cieplutka woda. zajecia sa w niedziele i trzeba sie telefonicznie zapisywac. Jest strona internetowa basenu ale nie pamietam adresu. Poszukaj na forum wojewodztwa Slaskiego. Ja sie tam o nim dowiedzialam i jestem bardzo zadowolona Pozdrawiam Anka
    • Gość: asia_t Re: BASEN W KATOWICACH IP: *.* 04.09.02, 19:56
      proponuje, abys zadala to pytanie na forum regionalnym. Wątek zostanie tam przeniesiony. PozdrawiamAsiaT, moderator
    • Gość: Olunia Re: BASEN W KATOWICACH IP: *.* 05.09.02, 21:25
      Jest basen dla maluszków w Katowicach na ulicy Żelaznej. Adres www.swimmerb7.pl Tam są wszystkie info. My byliśmy tam jak chcesz jakieś informacje to pisz na priv. Pozdrawiam!Ola
    • Gość: zanetak Re: BASEN W KATOWICACH IP: *.* 06.09.02, 09:54
      Dzięki za informację. W najbliższym czasie chyba wybiorę się z moim małym. Trochę boję się jego reakcji (płacz, wrzask itp), ale jak nie spróbuję to nie dowiem się. Odwiedziłam internetową stronę, może uda mi się zapisać na tą niedzielę. Która mama wybiera się w tym terminie na pływalnię?pa,pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka