Dodaj do ulubionych

KLINIKA OKULISTYCZNA-Katowice -pomóżcie

IP: *.* 14.12.02, 15:50
Czy możecie mi cos napisac na temat kliniki Okulistycznej w Katowicach przy Ceglanej.Muszę zrobic przeszczep rogówki.Nie wiem tylko do kogo mam się tam najlepiej zwrócić.Jestem z Wrocławia wiec niestety nie mam orientacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: bonia Re: KLINIKA OKULISTYCZNA-Katowice -pomóżcie IP: *.* 16.12.02, 12:51
      Ja na Twoim miejscu poszłabym do szpitala kolejowego, w którym szef oddziału okulistycznego podobno się specjalizuje w przeszczepach rogówki. O klinice na Ceglanej nie słyszy się dobrych opinii, natomiast o kolejowym wszyscy wyrażają się w superlatywach.
    • Gość: Alinka Re: KLINIKA OKULISTYCZNA-Katowice -pomóżcie IP: *.* 19.12.02, 12:54
      Nie wiem Bonia skąd masz te informacje, bo ja mam zupełnie inne. Dyr.kliniki jest dr Łapińska-Gierek i ma również swój prywatny zakład na ul.Dworcowej w K-ch. Ona słynie z dużej rzetelności i fachowości. Możesz się np. na początku przejść do niej prywatnie i popytać o zabieg...
      • Gość: AneczkaG Re: KLINIKA OKULISTYCZNA-Katowice -pomóżcie IP: *.* 19.12.02, 22:27
        O profesor Gierkowej też różne opinie chodzą po świecie, głównie negatywne. Szczególnie jeżeli chodzi o podejście do pacjenta i finanse ;)A o Ceglanej trzeba wiedzieć jedną podstawową rzecz: nieziemskie tłumy ludzi i jakaś dziwna psychoza powodująca, że ludzie latają od drzwi do drzwi i nikt nic nie wie.Co do kompenetncji się nie wypowiadam - ani się znam na okulistyce ani nikt ze znajomych nie miał przyjemności...Aneczka
        • Gość: Madi Re: KLINIKA OKULISTYCZNA-Katowice -pomóżcie IP: *.* 19.12.02, 22:44
          Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Jejku tylko teraz zasiałyście we mnie niepewność i juz sama nie wiem czy ten przeszczep robic w Katowicach.Ale muszę się na cos zdecydować.
          • Gość: AneczkaG Re: KLINIKA OKULISTYCZNA-Katowice -pomóżcie IP: *.* 20.12.02, 14:08
            Magda, ja myślę, że na Ceglanej najgorsze są te przewalające się tłumy. Dlatego o tym napisałam. Żebyś się mogła nastawić i żeby to nie było dla Ciebie zaskoczeniem. Powodzenia w podejmowaniu decyzji.Aneczka
    • Gość: bonia Re: KLINIKA OKULISTYCZNA-Katowice -pomóżcie IP: *.* 28.12.02, 02:02
      Informacje na temat kliniki na Ceglanej mam tzw. obiegowe. Poprostu znam kilka osob z poważnymi wadami wzroku, ktore chwalą szpital kolejowy, okulistykę w tzw. szpitalu górniczym w Sosnowcu natomiast nie są zachwyceni Ceglaną. Ale jak to w życiu bywa "jednemu podoba się córka, drugiemu matka". Poza tym myślę, że tak naprawdę krzywdy na Ceglanej nikomu nie robią, a w większości przypadków na pewno pomagają. Życzę Ci Magdo udanej operacji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka