agula111 05.08.07, 15:20 szukam sprawdzonego ginekologa endokrynologa okolica Chorzowa Bytomia Świętochłowic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasulas Re: Bytom 07.08.07, 17:16 witaj W Bytomiu jest poradnia na Batorego i tam urzęduje kilku - m.in. młody Michalski. Ale karierę zrobił i robi Sosnowki. Ma swój gabinet na Olejniczaka - dojeżdżasz tranmwajem 41 do końca parku przy Wrocławskiej i stamtąd 3 min. drogi spacerkiem. Drugi gabinet ma na Katowickiej (przy pl. Sikorskiego - centrum Bytmia. znalazłam Ci jego dane: hera.pkt.pl/index.php Ma naprawdę super opinię, świetnie leczy tarczycę od 20 lat!! Jest w średnim wieku, mocno na czasie z lekami, badaniami. Nie pracuje w szpitalu, ale ma tam "swoich". Moja teściowa jest po pierwszej wizycie u niego (musiała mieć badania TSH i FT4 ze sobą, USG+badanie - 70zł) - ma za 2 m-ce operację. Zobaczymy jaki będzie rezultat. Moja mama chodzi do wspomnianego Michalskiego - ale dla mnie troszkę rutyniarz Ale... ja się nie znam pzdr powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Re: Bytom 11.08.07, 20:06 polecam Sosnowskiego chodze do niego prawie 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś