Gość: zapałka IP: *.chello.pl 25.03.05, 21:08 W ośrodku Imola na Mokotowie, którego instruktora polecanie? Z góry dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: area Re: dobry instruktor IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.03.05, 12:27 Polecam Pawła Nosalskiego. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapałka Re: dobry instruktor IP: *.chello.pl 26.03.05, 12:48 Chciałabym dokupić troche jazd doszkalajacych, a instruktor który mnie do tej pory uczył chyba juz sie nie stara. Egzamin tuz tuz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyA Re: dobry instruktor IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.03.05, 18:27 To może wybierz sobie innego, bo po co płacić dodatkowo niemałe pieniądze komuś komu w ogóle nie zależy na dobrym wyniku egzaminu swojego kursanta...? Poza tym twój wynik egzaminu świadczy też o ośrodku szkoleniowym, w którym miałaś kurs. Jeżeli instruktorzy z tego ośrodka w ten sposób podchodzą do swojej pracy, to ja im zbyt długiej przyszłości nie wróżę ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zapalki Re: dobry instruktor IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.03.05, 20:32 Jak możesz to podaj mi na mail dane tego instruktora aby do niego nie trafić. Pozdrawiam. turner@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: dobry instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 12:17 Ja także poszukuję dobrego instruktora na jazdy doszkalajace na Pradze, Saskiej Kepie. Podobno 2 godziny jazdy z dobrym instruktorem daje tyle co 20h jazdy z jakimś innym, niepoważnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: dobry instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 15:57 Poszukuję instruktora do jazd doszkalajacych. Na pewno znacie kogos, kogo warto polecić. Centrum Warszawy, Praga Południe. Za wszelkie info serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karinka Re: dobry instruktor IP: *.novartis.com 03.06.05, 10:08 Monia, ja Ci polecam dwóch milych panów z A.S. Muranów... Jeden młodszy drugi starszy ale ten młodszy chyba zbyt często nie jeździ.. :( Jak chcesz wiecej informacji to podaj mail'a// Odpowiedz Link Zgłoś
zurych Re: dobry instruktor 28.05.05, 13:23 Czy jestes zadowolona z osrodka szkoleniowego IMOLA?Chciałym sie tam zapisac na kurs ale slyszalem rozne opinie o IMOLII. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: dobry instruktor IP: *.devs.futuro.pl 08.06.05, 17:11 Hi..mam naprawdy dobrego instruktora..ale na Ochocie To jesc pan Tomasz Adamus tel.8635547 Poliecam Odpowiedz Link Zgłoś