emiliana25 18.08.09, 11:17 Witamza niedlugo mam termin porodu,bede rodzila w tyskim szpitalu wojewódzkim.Jaka tam panuje teraz atmosfera?rodzilam tam dwa lata temu i bylo nie najgorzej,chce sie dowiedziec jak tam jest obecnie?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma-maba Re: Porodowka w tychach? 25.08.09, 14:14 Ja tez rodziłam 2,5 roku temu i byłam bardzo zadowolona. Przy drugim dziecku wybrałam porodówke na Raciborskiej. Pewnie jakbym mieszkała w Tychach to i tym razem zdecydowałabym się na tamtejszy szpital. Chociaz musze dodać, że byłam równie zadowolona z obu szpitali. Odpowiedz Link Zgłoś
ka.t.ka Re: Porodowka w tychach? 04.09.09, 14:31 Rodziłam tam w maju. Porodówka jest wyremontowana, opieka w porządku. Na położnictwie też przyjemnie. Jedynym mankamentem wg mnie są toalety (2 oczka na oddział) i prysznice (również 2 na oddział)i brak ciepłej wody w umywalkach na salach. Odpowiedz Link Zgłoś
tyszanka9 Re: Porodowka w tychach? 13.01.10, 10:48 Czy znalas tam wczesniej jakas polozna, mozesz ktoras polecic? Czy moglas skorzystac z porodu rodzinnego albo porodu w wannie, slyszalam, ze mozna tez tam rodzic na specjalnym kole porodowym. Zastanawiam sie nad tym szpitalem, wiec kazda informacja od rodzacych tam bylaby dla mnie cenna. Odpowiedz Link Zgłoś
ka.t.ka Re: Porodowka w tychach? 03.02.10, 09:49 Niestety. Przewieziono mnie tam z innego szpitala, więc wszystko szło na żywioł. Ale nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś