nikadwa 04.11.09, 21:58 Próbuję się zmobilizować i wykorzystać weekend listopadowy na relaks w spa.Czy możecie polecić sprawdzony hotel spa nad Bałtykiem lub w Wielkopolsce? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamabianusi Re: gdzie do SPA? 07.11.09, 07:49 Byłam w spa w Puszczykowie i polecam. Tylko nie wiem czy maja tam hotel bo ja byłam tylko na pobyt dzienny www.spalarnia.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tymillo Re: gdzie do SPA? 08.11.09, 13:06 Witaj,polecam Spa_larnię w Puszczykowie.Jest już hotel Hot_elarnia połączony przejściem do spa. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska1981 Re: gdzie do SPA? 10.11.09, 10:17 Ja polecam Villa Hoff w Trzęsaczu - REWELACJA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamkajulci Re: gdzie do SPA? 12.11.09, 12:27 A ja polecam hotel w Środzie Wielkopolskiej - Szablewski. Blisko. Ceny jakby niższe. Jedzenie pyszne. Miłe zabiegi i rewalacyjne sauny, basenik, jaccusi. Dla osób, które chcą wypocząć także od innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nikadwa Re: gdzie do SPA? 12.11.09, 21:59 Dziękuję za wszystkie propozycje.Zdecydowałam się na Unitral w Mielnie.Jestem zadowolona.Mają duży wybór zabiegów,dobre jedzenie i przystępne ceny.Bałtyk jak zawsze piękny.Pozdrawiam. Weronika Odpowiedz Link Zgłoś